Predzej 6 w totka wygrom niz Lisowski wdupi hattrickamarek79 pisze:A mie tam starczy 3:0 i hattrick Lisowskiego![]()
![]()
![]()
aha, czyli dwa tory od latyarcio pisze:jedyne co wdupi Lisowski to podwójny hamburger
Grzegorza?Elmer pisze:aha, czyli dwa tory od latyarcio pisze:jedyne co wdupi Lisowski to podwójny hamburger
Św. Grzegorz był biskupem Splitu, tam gdzie grał Matko, czyli wdupi dwie od laty, ale swojiwojt pisze:Grzegorza?Elmer pisze:aha, czyli dwa tory od latyarcio pisze:jedyne co wdupi Lisowski to podwójny hamburger
Tu trafiłeś w samo sendo, wielkokrotnie go widziałem jak wpierdalał burgery w Macuarcio pisze:jedyne co wdupi Lisowski to podwójny hamburger
Lisowski wezmie się raz dwa trzy czteryadamo1289 pisze:tyle ze Szyndrowski raz dwa trzy wzial sie za siebie natomiast Lisowski tak gra od..............4 sezonow?
oby byl gotowy, do tego Straka w formie, dobre smigla, solidno obrona, napastnicy w formie, dobre decyzje i zmiany trenera, pelny stadion i wygranoW poniedziałek wieczorem Marcin Malinowski poddał się badaniu USG, które wykluczyło u niego poważniejszy uraz kolana. Ciągle jednak nie wiadomo, czy będzie mógł wystąpić w piątkowym meczu.
- Bardzo chciałbym zagrać z "Kolejorzem", bo ten mecz zapowiada się bardzo atrakcyjnie, ale zgłoszę gotowość trenerowi tylko w przypadku, gdy będę gotowy do gry na 100 procent. Jeśli tylko na 70 procent, to nie ma takiej opcji. Nie zaryzykuję. Takim kamikadze, to ja nie jestem - tłumaczy "Malina".
36-letni pomocnik zabiegi bierze nawet w domu! - To zabiegi stymulujące. Dostałem od masażystów taką małą skrzyneczkę z "prądem". Dzięki temu chore miejsce można lepiej "ukrwić" - tłumaczi Malinowski, który dziś ma wziąć udział w normalnym treningu.
źródło: Niebiescy.pl / Sport
Użytkownicy przeglądający to forum: pyjter1920, zico1920 i 57 gości