19. Kolejka 24.02.2012 Ruch Chorzów - Lech Poznań g. 20.30
-
- Kontakt:
Re: 19. Kolejka 24.02.2012 Ruch Chorzów - Lech Poznań g. 20.
ino żeby sie Rudnev i Stilić nie obudzili 

-
- Kontakt:
a co z kibicami KulajoRza ? PRzyjadum ?
-
- Kontakt:
Ostatni mecz Bakero w Lechu Poznań?
http://beta.sportowefakty.pl/pilka-nozn ... chu-poznan" onclick="window.open(this.href);return false;
a co do kibiców - nie zapomna jak w tamtym roku sie obrazili i pojechali do dom
http://beta.sportowefakty.pl/pilka-nozn ... chu-poznan" onclick="window.open(this.href);return false;
a co do kibiców - nie zapomna jak w tamtym roku sie obrazili i pojechali do dom

-
- Kontakt:
Nie przyjadą, pisali na własnym forum, że jest to nieatrakcyjny wyjazd i nie przyjadą ...
-
- Kontakt:
przeszkadzaja im ochroniarze u nos
uone chca nom zrobic na zlosc i pozbawic wplywow za ich bilety. choc pewnie i tak niecala setka by ich przyjechala.
bydzie gladkie 3 - 0 do nos

bydzie gladkie 3 - 0 do nos

-
- Kontakt:
trzeba przyznać, że ostatnia ich wizyta, to była maniana z wejściem na stadion.
Ale kij z tym... Najważniejsze jest zwycięstwo.
Ale kij z tym... Najważniejsze jest zwycięstwo.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
mozesz mi podac link ?
-
- Kontakt:
Weście poprawkę, że skład i taktiku Waldi układa nie tylko pod dyspozycje zawodników, ale wiele innych czynników np. pod przeciwnika.
Najpierw się zastanówcie, jak trzeba zagrać z Amiką, to wam wyjdzie, jaki ma być skład. Pole manewru Waldi ma duże, ważny będzie pomysł.
Najpierw się zastanówcie, jak trzeba zagrać z Amiką, to wam wyjdzie, jaki ma być skład. Pole manewru Waldi ma duże, ważny będzie pomysł.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Bardzo ważny mecz. Nasze zwycięstwo umacnia nas w walce o podium i prawdopodobnie kończy szanse Lecha na puchary. Remis nic nikomu nie daje. Zwycięstwo Lecha oddali nas od marzeń, a im pozwoli jeszcze się łudzić. Jestem optymistą. W ich meczu z Bełchatowem nie widziałem walczącej drużyny, widziałem pojedyńcze, indywidualne akcje. I tego się musimy obawiać, że któraś z takich akcji przyniesie im bramkę i to doda im wiatru w żagle. Ale jestem optymistą. Sądzę, że wygramy bo mamy drużynę i większą wolę walki.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- kodak1920
- Kontakt:
Panowie trzeba wieżyć,mam nadzieje ze Ruch pokaże im gdzie jest ich miejsceWitek46 pisze:Bardzo ważny mecz. Nasze zwycięstwo umacnia nas w walce o podium i prawdopodobnie kończy szanse Lecha na puchary. Remis nic nikomu nie daje. Zwycięstwo Lecha oddali nas od marzeń, a im pozwoli jeszcze się łudzić. Jestem optymistą. W ich meczu z Bełchatowem nie widziałem walczącej drużyny, widziałem pojedyńcze, indywidualne akcje. I tego się musimy obawiać, że któraś z takich akcji przyniesie im bramkę i to doda im wiatru w żagle. Ale jestem optymistą. Sądzę, że wygramy bo mamy drużynę i większą wolę walki.

-
- Kontakt:
Tylko zwycięstwo . Po szpilu amici z Bełchatowym bez żodnych obaw . Oby zagroł Kamiński i Arboleda bo grali fatalnie i to je szansa . Jedynie Rudniev bydzie zagrożyniym no ale i jego idzie wyeliminować jak Stawarczyk bydzie mioł swój dziyń 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo taki szczynśliwy by niy był jak by Bakero zwolnili, bo wszystkie wróble cierkajom że Probierz mo do amicki zawitać. A wiadomo że jest łon bardzo dobrym motywatorym i nasze 5 pkt. przewagi nad amicą mogło by być niy wystarczajoncom zaliczkom na 11 kolyjek przed fajrantym. Obych sie mylił. PozdRoMirek pisze:mam nadzieję, że po tym meczu Amika zwolni Bakero, tzn. Ruch go zwolni
a poza tym wiadomo co z Maliną?
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Kontakt:
Już nie roz mieli my szpile "bez obaw", skończyło sie jak skończyło, dlatego wola nie podłazić na pewniaka.koller pisze:Tylko zwycięstwo . Po szpilu amici z Bełchatowym bez żodnych obaw .
Ale cicho nadzieja mom, że Pyry przyjadą tak posrani na C6 jak my przyjechali do Wronek w tamtym roku i sie odkujemy za to

-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tyn Probierz nos uniko za wszelko cena, przed meczem z łks zwial przed nami do Grecji a teraz przyjdzie dopiero po meczu w Chorzowie:)
- ObeRschlesien
- Kontakt:
To sa ci*** ... a jak stadion zamkniety to rycom pilka nozna da kibiców bo nie moga przyjechac a jak moga to sami nie chca !!!! skuli mnie nie musi ich bycDanory pisze:Nie przyjadą, pisali na własnym forum, że jest to nieatrakcyjny wyjazd i nie przyjadą ...

MI STYKNIE 1-0 ! PIECH