[18 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, 18.02.12.godz. 18
- Chudy81
- Kontakt:
Re: [18 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, 18.02.12.godz
Mirek teraz to dopiero nie wierzę 

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- Patton
- Kontakt:
Nie ma sie co smiac, poprostu w takiej sytuacji widac kto sie orientuje w sprawach kibicowskich troche wiecej
Paru userow sie poprostu skompromitowalo. No i zycze im dalej, zeby B to wytlumaczyl na zywo 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- _B_
- Kontakt:
nie ma co rozkminiac tematu i ciuli co o kibicowskim światku nie wiedzą NIC!
najważniejsze ze pojechali Ci którzy mieli jechać! ze dojechalismy,
unikneliśmy przygód z sluzbami mundurowymi ktorym pewnie nasza obecnosc tam nie była na reke
a swoją obecnością pokazaliśmy sie z jaknajlepszej strony!
ze nie bylo zadnych zahlanych meneli,ogladaczy nowych stadionów itp wynalazków!
jakby jeszcze znalaz sie jakiś mózg który tego nie umie zrozumiec
to lista wyjazdowa była zrobiona jeszcze zanim napisałem tego posta i sila rzeczy musiałem o niej wiedziec!
a panu który zastanawia sie kto dał mi prawo napisac taką informacje odpowiem zeby sie jebnoł w łeb!
wiadomo ze nie wyssałem sobie tego z palca i były to ustalenia wielu osób,gdybym nie miał prawa tego napisać na forum to moj post napewno usunoł by ktorys z moderatorów
jak ktos ma jeszcze jakies żale to zapraszam na pw!
unikneliśmy przygód z sluzbami mundurowymi ktorym pewnie nasza obecnosc tam nie była na reke
to lista wyjazdowa była zrobiona jeszcze zanim napisałem tego posta i sila rzeczy musiałem o niej wiedziec!

a panu który zastanawia sie kto dał mi prawo napisac taką informacje odpowiem zeby sie jebnoł w łeb!
wiadomo ze nie wyssałem sobie tego z palca i były to ustalenia wielu osób,gdybym nie miał prawa tego napisać na forum to moj post napewno usunoł by ktorys z moderatorów
policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
jeden za drugiego od nas głową ręczy
PSYCHOFANS
jeden za drugiego od nas głową ręczy
PSYCHOFANS
-
- Kontakt:
z całym szacunkiem do tego postu bo się z tym zgadzam. Ale nie nazywajmy naszych kibiców , którzy kochają ten klub w taki sposób jak : wynalazki , oglądacze nowych stadionów czy też menele._B_ pisze:nie ma co rozkminiac tematu i ciuli co o kibicowskim światku nie wiedzą NIC!
to lista wyjazdowa była zrobiona jeszcze zanim napisałem tego posta i sila rzeczy musiałem o niej wiedziec!![]()
Bo z tego co chyba wiecie wszyscy jesteśmy tą Niebieską Rodziną i powinniśmy mieć do wszystkich szacunek.
Oczywiście kolega Danory ośmieszył się wypisując bzdury na forum ale wybaczcie mu to

-
- Kontakt:
w lidze + ekstra po przeanalizowaniu przepisów stwierdzili, że bramka dla Śląska słusznie uznana,
ale za to dopatrzyli się karnego dla Ruchu i oczywiście twierdzą, że powinna być czerwona kartka za faul na Jankesie.
ale za to dopatrzyli się karnego dla Ruchu i oczywiście twierdzą, że powinna być czerwona kartka za faul na Jankesie.
-
w tym poście sie lekko zagalopowałeś, to po ch** organizować jakieś inwazje wtedy Ci te zachlane mordy, wynalazki i oglądacze nowych stadionów nie przeszkadzają? Na ten wyjazd z wiadomego powodu miały jechać te osoby co pojechały, ale poziom naszego dopingu na wyjazdach jest bardzo dobry i każdy kto jedzie na wyjazd daje z siebie 200% więc nie powinieneś tutaj nikogo obrażać._B_ pisze:nie ma co rozkminiac tematu i ciuli co o kibicowskim światku nie wiedzą NIC!
to lista wyjazdowa była zrobiona jeszcze zanim napisałem tego posta i sila rzeczy musiałem o niej wiedziec!![]()
- Patton
- Kontakt:
Dobra koniec rozkminy.
- Rickenn10
- Kontakt:
zamknijcie juz ten temat i ok.
-
- Kontakt:
po co ta rozkmina? nastepny wyjazd na jage 250 biletów znowu bedzie selekcja potem ważny wyjazd na Lubin i tam musimy pobic nasz rekord sprzed dwóch lat także juz sie mobilizować
zamknąć temat.

-
- Kontakt:
Mam nadzieję, że tych 250 kibiców, którzy byli wczoraj we Wrocławiu, przy Cichej ma w ostatnich sześciu latach co najmniej 90% obecność na meczach.
Nazywanie ciulami osób, które nie orientują się w zagmantwanej i niezwykle skomplikowanej dla przeciętnego zjadacza chleba społeczności nie jest w mojej opinii na miejscu. Społeczność kibicowską tworzą zarówno tzw. kumaci, jak i pikniki oraz zwykli kibice, którzy chodzą na każde spotkanie, ale nie angażują się w inne sprawy.
Co do spalonego to nie przekonuje mnie to tłumaczenie w C+. Cetnarski wziął w akcji udział i miał korzyść z tego, że wcześniej był na spalonym. Bramka nie powinna zostać uznana. Szkoda, że nie było pana Sławka, bo tłumaczenia trenera roku 2011 Tomasza Wieszczyckiego i jaja Piotra Świerczewskiego mnie nie przekonują. A Twarowski i Smokowski to już tetrycy
Nazywanie ciulami osób, które nie orientują się w zagmantwanej i niezwykle skomplikowanej dla przeciętnego zjadacza chleba społeczności nie jest w mojej opinii na miejscu. Społeczność kibicowską tworzą zarówno tzw. kumaci, jak i pikniki oraz zwykli kibice, którzy chodzą na każde spotkanie, ale nie angażują się w inne sprawy.
Co do spalonego to nie przekonuje mnie to tłumaczenie w C+. Cetnarski wziął w akcji udział i miał korzyść z tego, że wcześniej był na spalonym. Bramka nie powinna zostać uznana. Szkoda, że nie było pana Sławka, bo tłumaczenia trenera roku 2011 Tomasza Wieszczyckiego i jaja Piotra Świerczewskiego mnie nie przekonują. A Twarowski i Smokowski to już tetrycy

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
mie tez nie przekonuje, ze Cetnarski nie absorbowol bramkarza Ruchu, bylo nie bylo, skokol do głowki, jak mo torman obliczyc, ze Cetnarski jednak nie trefi w bal? Peskovic musiol czekac do konca, zoboczyc kaj ewentualnie oddo strzal Cetnarski, a nie ze pojdzie w lewo abo w prawo jak bal leci
jakby nie skokol, to by szlo to usprawiedliwic, ale skokiem do bali pokazuje, ze chciol trefic w bal, czyli uczestniczyl w akcji
jakby nie skokol, to by szlo to usprawiedliwic, ale skokiem do bali pokazuje, ze chciol trefic w bal, czyli uczestniczyl w akcji
- Patton
- Kontakt:
Elmer - jak sie nie znam na fizyce jadrowej, to o niej nie dyskutuje. Jak nie znam sie na klimatach kibicowskich, to sie dostosowuje do tego co ustalaja osoby jezdzace wszedzie. Dla mnie proste jak 2x2=4. Tylko zawsze znajda sie jakies internetowe madrale, co chca zablysnac. Koniec tematu, ostatni raz prosze. Jeszcze jeden post dotyczacy obecnosci naszej na WKS nagrodze banem stalym.
-
- Kontakt:
Caly czas mowicie o pierwszej wrzutce. A jak dla mnie to Cetnarski byl (ponownie) na spalonym przy kiksie Mili, co wykorzystal i wbil bramke z najblizszej odleglosci.19aRtuR20 pisze:mie tez nie przekonuje, ze Cetnarski nie absorbowol bramkarza Ruchu, bylo nie bylo, skokol do głowki, jak mo torman obliczyc, ze Cetnarski jednak nie trefi w bal? Peskovic musiol czekac do konca, zoboczyc kaj ewentualnie oddo strzal Cetnarski, a nie ze pojdzie w lewo abo w prawo jak bal leci
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Dla mnie caly ten przepis z biernym spalonym jest do likwidacji, bo zbyt latwo mozna go dowolnie interpretowac i w dalszej konsekwencji moze wypaczyc wynik meczu. Prosta sprawa zawodnik w momencie podania jest za linią ostaniego obroncy? Spalony. Niezaleznie od tego czy doszedl do pilki czy sie luftnał.
-
- Kontakt:
przy "zagraniu" Mili na pewno nie bylo spalonego
a jeszcze zapomniolch dopisac, po meczu lub w przerwie meczu, sedzia pedziol Grodzickiemu, ze byla linia (pytanie, czy miol na mysli pierwszo wciepa, czy podanie)
stalo sie, oby bylo lepiej w piatek, i potem do konca sezonu
a jeszcze zapomniolch dopisac, po meczu lub w przerwie meczu, sedzia pedziol Grodzickiemu, ze byla linia (pytanie, czy miol na mysli pierwszo wciepa, czy podanie)
stalo sie, oby bylo lepiej w piatek, i potem do konca sezonu