[18 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, 18.02.12.godz. 18
-
- Kontakt:
Re: [18 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, 18.02.12.godz
Można sie zalic, psioczyc, rzucać ku..ami, ale nadal można sie pakować w auto i fo Wrockka. Ma ktoś jakieś info o 'zorganizowanym" wyjeździe? Pozdrawiam
- _BiADACZ_
- Kontakt:
nie ma żoodnego zorganizowanego wyjazdu!
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- _B_
- Kontakt:
NA Śląsk JEST ABSOLUTNY ZAKAZ WYJAZDU!!!
NIE MA ŻADNEGO WYBIERANIA SIE NA TEN MECZ NA WŁASNA REKE!!!
A KAZDY KTO ZŁAMIE TEN ZAKAZ POWINIEN SIE LICZYC Z WYCIAGNIECIEM SUROWYCH KONSEKWENCJI!!!
PRZEKAZYWAĆ NA FC,DZIELNICACH ITP
ZWŁASZCZA PRZESTRZEC PRZED TYM WYJAZDEM WSZYSTKICH "OGLĄDACZY NOWYCH STADIONÓW"
ŻEBY POTEM NIE BYLO LAMENTU!
NIE MA ŻADNEGO WYBIERANIA SIE NA TEN MECZ NA WŁASNA REKE!!!
A KAZDY KTO ZŁAMIE TEN ZAKAZ POWINIEN SIE LICZYC Z WYCIAGNIECIEM SUROWYCH KONSEKWENCJI!!!
PRZEKAZYWAĆ NA FC,DZIELNICACH ITP
ZWŁASZCZA PRZESTRZEC PRZED TYM WYJAZDEM WSZYSTKICH "OGLĄDACZY NOWYCH STADIONÓW"
ŻEBY POTEM NIE BYLO LAMENTU!

policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
jeden za drugiego od nas głową ręczy
PSYCHOFANS
PSYCHOFANS
-
- Kontakt:
Ten kto pojedzie z pewnością nie będzie się chwalił na NK.... 

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Proszęo przyklad.gerhat pisze: takich stadionów sa dziesiatki
A taka Legia ma innowacyjny, albo jeszcze lepiej Wisła

Klimat ma Cicha i już! Szczególnie wieczorkiem w blasku świec.

Niebieskie serce od 1988 R.
- _B_
- Kontakt:
Harpo pisze:Ten kto pojedzie z pewnością nie będzie się chwalił na NK....
ale moze zostac namierzony na miejscu!!!
policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
PSYCHOFANS
PSYCHOFANS
-
- Kontakt:
18.02.2012 18.00 Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów
Sedzia: Paweł Gil - Lublin
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=154&id_sezon=79" onclick="window.open(this.href);return false;
na jesien sedziowol nom wygrany mecz z Cracovia
Sedzia: Paweł Gil - Lublin
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=154&id_sezon=79" onclick="window.open(this.href);return false;
na jesien sedziowol nom wygrany mecz z Cracovia
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chociaż nie wybieram się do Wrocławia, to uważam, że nie można człowiekowi zabronić jechać na mecz, bez przesady. Owszem, jak ktoś się tam ciśnie w szaliku Ruchu to robi to na własne ryzyko, ale np. siąść na sektorze pikników albo na rodzinnym w neutralnych barwach i po prostu oglądać - czemu nie. Potem dojdziemy do sytuacji, że zabronimy chodzić na reprezentację na inny stadion niż Śląski? (zakładając że ktoś będzie chciał ją oglądać)
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
Przydałoby się utrzeć nosa Śląskowi i wygrać mecz ewentualnie zremisować jest to drużyna do ogrania. Na Cichej pomimo wygranej nie pokazali dobrej piłki. Niebiescy pomimo przewagi przegrali 0:1 . Ruch nie zasłużył w tym meczu na porażkę. Teraz jest okazja zrewanżować się i przerwać złą pasę ze Śląskiem.
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Orest Lenczyk przed meczem z Ruchem
"Darzę Ruch szczególną sympatią. Choćby ze względu na kibiców"
- Z moich trzech pobytów w Chorzowie przeważają miłe wspomnienia. Poznałem kilku działaczy i zawsze, przyjeżdżając tam, jestem traktowany z szacunkiem - mówi Orest Lenczyk, trener Śląska Wrocław.
W tej kolejce wrocławianie zmierzą się właśnie z Ruchem. Szkoleniowiec lidera ekstraklasy aż trzykrotnie pracował z "Niebieskimi". - Chorzowa przeważają miłe wspomnienia. Przed 30 laty pracowałem tam po raz pierwszy i to był dla mnie bardzo istotny okres. Trafiłem do klubu z wielkimi tradycjami i ambicjami. Bardzo dobrze się nam praca układała - wspomina.
Drugi raz Lenczyk trafił do Chorzowa w 1996 roku. - Podczas tego trzyletniego pobytu, drużyna zagrała w Pucharze Intertoto. Nikt dziś o tym nie pisze, a graliśmy pięć meczów, dochodząc do finału, który przegraliśmy z włoską Bologną - mówi trener Śląska.
Ostatni raz opiekun lidera ekstraklasy pracował przy Cichej w 2002 roku. - Następny pobyt był krótki. Źle się zaczeło dziać w tym klubie i niemiło to wspominam. Ponieważ trwało to tak krótko, tego okresu jednak nie rozpamiętuję. Darzę ten klub szczególną sympatią, choćby ze względu na kibiców - kończy Orest Lenczyk.
"Darzę Ruch szczególną sympatią. Choćby ze względu na kibiców"
- Z moich trzech pobytów w Chorzowie przeważają miłe wspomnienia. Poznałem kilku działaczy i zawsze, przyjeżdżając tam, jestem traktowany z szacunkiem - mówi Orest Lenczyk, trener Śląska Wrocław.
W tej kolejce wrocławianie zmierzą się właśnie z Ruchem. Szkoleniowiec lidera ekstraklasy aż trzykrotnie pracował z "Niebieskimi". - Chorzowa przeważają miłe wspomnienia. Przed 30 laty pracowałem tam po raz pierwszy i to był dla mnie bardzo istotny okres. Trafiłem do klubu z wielkimi tradycjami i ambicjami. Bardzo dobrze się nam praca układała - wspomina.
Drugi raz Lenczyk trafił do Chorzowa w 1996 roku. - Podczas tego trzyletniego pobytu, drużyna zagrała w Pucharze Intertoto. Nikt dziś o tym nie pisze, a graliśmy pięć meczów, dochodząc do finału, który przegraliśmy z włoską Bologną - mówi trener Śląska.
Ostatni raz opiekun lidera ekstraklasy pracował przy Cichej w 2002 roku. - Następny pobyt był krótki. Źle się zaczeło dziać w tym klubie i niemiło to wspominam. Ponieważ trwało to tak krótko, tego okresu jednak nie rozpamiętuję. Darzę ten klub szczególną sympatią, choćby ze względu na kibiców - kończy Orest Lenczyk.
-
- Kontakt:
Do Tamiszumi.Tyś chyba chopie niy był na szpilu u siebie ze śląskiem.Moglimy tam dostać ze 3 bramy.Fakt że strzelili nom dopiero w 88 min ale byli lepsi obiektywnie.
tylko Ruch
-
- Kontakt:
Mecz byl dosc wyrownany z przewaga w polu Ruchu ale walilismy glowa w mur.Prawda jest ze Slask grozniej kontratakowal.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Też tak pamiętam ten mecz. Remis nikogo by nie skrzywdził, a porażka po bramce w 88 minucie (coś mi się kojarzy, że po błędzie Grodzickiego, który wykorzystał ledwie co wprowadzony Diaz) była niezasłużonawiesiek1 pisze:Mecz byl dosc wyrownany z przewaga w polu Ruchu ale walilismy glowa w mur.Prawda jest ze Slask grozniej kontratakowal.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Ino z tego co pamiyntom Ruch niy oddol w tym meczu celnego strzalu na tor, a Perdijic miol troszka roboty ( grozne strzaly z dystansu plus niyfortunno kepa Grodzickiego w piyrszy polowie co Matko koncym palcow przenios nad latom).
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Jutro na lewej stronie zagra Burliga
Mialem chęc zobaczyc Josla ;]

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r