Zagłębie 1-0 Ruch :(
Ale jo niymom nic przeciwko tymu ze Ty abo kto inny nazywo swoj Slonsk Oberschlesien. Bo som tu ludzie kierzy sie Niymcami czuja. I dobze ze tak jest bo na Slonsku zawsze tak bylo. ale som i tacy kierzy sie czujom Slanzokami i Polokami... Jak jo. I mie lobrazo jak mie ktos nazywo "Polska swinia" I nie ino mie , ale moja rodzina tyz. Jo wiym kto to jes ZAGLYMBIE Wojtek. Wiez mi, i z hokeja i z fusbalu. Swoje przezylech. A ze niy miyszkom juz na Slonsku? To znaczy ze niymom prawa glosu? No i czymu piszesz ze zech sie zagubil?
Pozdrawiom
M

Pozdrawiom
M
Jka wiesz jak to jest to chyba rozumisz jakie emocje wyzwalajom (tak samo jak sie na innych polokow ryczy zydzi abo inaczej..), akurat Poloki obrazili moje Oberschlesien (nazywajac je Oberscheisse) i nie ino moje wiec sie im dostalo, emocje kere zreszta ino podnosili i nos obrazaliMarcin Niebieski pisze: (...)Jo wiym kto to jes ZAGLYMBIE Wojtek.
I jo Ci wierza ze swoje przezyl, ino pamitej zes tez napewno nieroz na szpilach ryczol w rozny sposob i rozne teksty pod adresem innych polokowMarcin Niebieski pisze: Swoje przezylech.
Mosz prawo glosu, ino nie miej pretensji do kogos wto akurat ryczol tak na grupa ludzi ze Sosnowca bo takie byly emocje i niestety nie czulzes ich bo Cie nie bylo, ale swoje pedziec mozesz i zresztom to robiszMarcin Niebieski pisze: A ze niy miyszkom juz na Slonsku? To znaczy ze niymom prawa glosu?
Boz chyba trocha zapomniol jak to na Slonsku czasami bywo... i z emocjami i z tymi co te emocje wywolujomMarcin Niebieski pisze:No i czymu piszesz ze zech sie zagubil?![]()
PozdRawiom Cie
- Patton
- Kontakt:
Marcin - No comments. Ja moge miec co chce w avataru. I nic Tobie do tego, czy ja tam mam stalina, hitlera, czy kim ir sen. A jak Ci sie nie podoba, to masz problem 8) Twoja rodzina? A co mnie to interesuje? Chcesz wiedziec co Polska zrobila mojej rodzinie? Czlowieku Slask to jest Slask i jak tego nie kumasz to nie zabieraj glosu. I wali mnie cos przezyl kiedys. Nikt mnie, mojej malej ojczyzny i przyjaciol obrazac nie bedzie 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Patton.... Nawet nie chce mi sie komentowac tego co napisales. Ciebie Regulamin forum oczywiscie nie obowiazuje.
Czy Ty myslisz ze zrobisz na mnie jakies wrazenie prowokujac i bedac zawsze na nie, nie lubie, nienawidze....Wiemy , wiemy ze masz wszystkich w du***... Przeciez wazny jestes tylko Ty. Wyluzuj. Wiem ze jestes super gwiazdor, napierdalasz kazdego kto ma inne poglady. Poczytaj swoje posty chlopie. Jestes tak przesaczony nienawiscia do wszystkiego i wszystkich, Ty musisz byc naprawde nieszczesliwym czlowiekiem. Zachowaj dla siebie te zaproszenia na mate, masz racje jestes fighter i przyznaje, na***al bys mi z palcem....
Komfortu psychicznego zycze...
Czy Ty myslisz ze zrobisz na mnie jakies wrazenie prowokujac i bedac zawsze na nie, nie lubie, nienawidze....Wiemy , wiemy ze masz wszystkich w du***... Przeciez wazny jestes tylko Ty. Wyluzuj. Wiem ze jestes super gwiazdor, napierdalasz kazdego kto ma inne poglady. Poczytaj swoje posty chlopie. Jestes tak przesaczony nienawiscia do wszystkiego i wszystkich, Ty musisz byc naprawde nieszczesliwym czlowiekiem. Zachowaj dla siebie te zaproszenia na mate, masz racje jestes fighter i przyznaje, na***al bys mi z palcem....
- Patton
- Kontakt:
Przepraszam Marcinku - nie dorastam ci do piet, wybaczysz mi? A "Nienawisc to milosc, ktora zbladzila" Wiec ja w sumie, to nic do Ciebie nie mam. Nie znasz mnie, to nie pisz jakim jestem fighterem, bo czasami pozory myla. Najgorzej jest nie doceniac przeciwnika... 8) Bo czasami mozna zle na tym wyjsc. 8) PozdRo...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Na forum obowiazuje tylko jedna opcja, do której ani Ty ani ja nie nalezymy. Myslalem o zrobieniu malej prowokacji i wklejeniu sobie avatarka z Honeckerem, ale nie bede robil ku uciesze gawiedzi, czegos, co jest ponizej mojej godnosci. Do czasu, kiedy pseudomoderatorzy nie przegryza sie przez regulamin forum, i nie zaczna go stosowac, znaczna czesc naszych kibiców bedzie omijala to forum szerokim lukiem. Bo ono w tej chwili zamiast laczyc to dzieli. Moglbym dyskutowac na argumenty, ale na równych prawach. A tutaj zawsze na koncu pada sakramentalne: jak ci sie nie podoba to won. Dlatego tez, jako czlowiek starszy od wiekszosci, cierpliwie poczekam. Za rok, moze dwa, minie moda na swastyki, hitlera i co tam jeszcze. Pietnascie lat temu, byla moda na skinów narodowców wsród naszych kibiców, teraz nikt o tym juz nie pamieta. Z tym bedzie dokladnie tak samo: pojawi sie cos nowego i tyle. Miara kultury osobistej jest nie zabieranie cudzej wolnosci. A tutaj niestety im bardziej przekraczasz granice czyjejs osobistej wolnosci, tym wiekszy poklask uzyskujesz. Do niektórych rzeczy trzeba dorosnac, a mlodziez obecnie bardzo pózno dojrzewa emocjonalnie. Smutno pozdRawiam.Marcin Niebieski pisze:Patton.... Nawet nie chce mi sie komentowac tego co napisales. Ciebie Regulamin forum oczywiscie nie obowiazuje.
-
- Kontakt:
Miołech nie pisać ale:
Fakt jest że na tym forum najwięcej bluzgów pado w kierunku kibiców Ruchu od kibiców Ruchu. Niestety. Bo jedni są kumaci, inni pół kumaci a jeszcze inni
wogóle nie kumaci.
CHociaż na plus jest to że na tym wyjeżdzie wszyscy byli RAZEM.
Może to jest ta naszo Śląsko jedność.
A co do meczu to faktycznie te pyndzle z sosonowca przesadzili:
"Kur.. mówcie po polsku" czy jakoś tak
"Polska bez Śląska"
itd itp
Więc nie popierom akurat "Polskie Świnie" bo trocha to bez sensu ale w kontekście tego meczu to tej wsi sie to należało, ale może mieć nie najlepsze konsekwencje.
Fakt jest że na tym forum najwięcej bluzgów pado w kierunku kibiców Ruchu od kibiców Ruchu. Niestety. Bo jedni są kumaci, inni pół kumaci a jeszcze inni
wogóle nie kumaci.
CHociaż na plus jest to że na tym wyjeżdzie wszyscy byli RAZEM.
Może to jest ta naszo Śląsko jedność.
A co do meczu to faktycznie te pyndzle z sosonowca przesadzili:
"Kur.. mówcie po polsku" czy jakoś tak
"Polska bez Śląska"
itd itp
Więc nie popierom akurat "Polskie Świnie" bo trocha to bez sensu ale w kontekście tego meczu to tej wsi sie to należało, ale może mieć nie najlepsze konsekwencje.
-
- Kontakt:
Na dospel łażom w wiekrzości skejty ... jes w hu* wszarzy (u nos praktycznie zero)Jura pisze:.... Pietnascie lat temu, byla moda na skinów narodowców wsród naszych kibiców, teraz nikt o tym juz nie pamieta. Z tym bedzie dokladnie tak samo: pojawi sie cos nowego i tyle.

[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt: