Sprawdzają, czy wypłaty są na kontach...
ich oczywiście

będą strajkowaćgerhat pisze:a co na to nauczuciele i bezrobotni?
gerhat pisze:strajk bezrobotnych to byłoby coś na miarę lotu balonem w antryju
hahaha nie mogagerhat pisze:strajk bezrobotnych to byłoby coś na miarę lotu balonem w antryju
masz żal do zarządu, czy do ultrasów którzy załatwili bilety za 10zł na młyn???? poczekaj może będzie wymiana karnetów.Roni2580 pisze:Napiszę to tutaj bo dopiero dzisiaj do tego doszedłem, otóż nasz fantastyczny zarząd tak traktuje karnetowców, że ja kupując karnet na sektor 8 na cały rok zapłaciłem o niego 10 zł drożej niż bym zapłacił za wszystkie bilety, z osobna. Przecież to jest paranoja.
absolutnie nie mam pretensji do ultrasów, ale uważam, że zarząd obniżając ceny biletów powinien coś zrobić dla karnetowców również. Chociażby mecze pucharowe za darmo. Tymczasem póki co jest to skandaliczne zachowanie.bRayan72 pisze:masz żal do zarządu, czy do ultrasów którzy załatwili bilety za 10zł na młyn???? poczekaj może będzie wymiana karnetów.Roni2580 pisze:Napiszę to tutaj bo dopiero dzisiaj do tego doszedłem, otóż nasz fantastyczny zarząd tak traktuje karnetowców, że ja kupując karnet na sektor 8 na cały rok zapłaciłem o niego 10 zł drożej niż bym zapłacił za wszystkie bilety, z osobna. Przecież to jest paranoja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], MaRio1920R, OLSZA, zico1920 i 32 gości