Zagłębie 1-0 Ruch :(
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mosz Recht, starzyk mi godo zawsze ze najgorsze przygupy u niego na Grubie (kopalni) sa ci co przyjezdzaja na robota z ajntrajchu,kurde wy nawyt nie wiycie wiela teroski robi emigrantow na dole, jeszcze trocha i za hajera bydzie robioł murzinTomi49 pisze:: najwięcej szkody jednym i drugim robią elementy napływowe, co z regionem nie mają nic wspólnego, no może poza pracą. Przemyśl to!

PS (zjecie) na tyj trowie by sie fajnie smarzylo na griilu wuszty

Ostatnio zmieniony 10 paź 2004, o 21:11 przez Stona, łącznie zmieniany 1 raz.
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
re
ja powiem tak: nie jest to czerwien, nie jest to kolor stricte pomaranczowy... cos pomiedzy... natomiast zgodze sie z Wami, ze czerwien to na pewno nie jest.. a zreszta jaka to roznica??
poza tym ktos tu napisal, ze mieliscie fajna oprawe.. przeciez oprawy nie mieliscie w ogole, doping momentami fajny, natomiast oprawa nie bardzo
pozdrawiam
PS. takiego bramkarza to ze swieca szukac..
poza tym ktos tu napisal, ze mieliscie fajna oprawe.. przeciez oprawy nie mieliscie w ogole, doping momentami fajny, natomiast oprawa nie bardzo

pozdrawiam
PS. takiego bramkarza to ze swieca szukac..
A ja - człowiek z Sosnowca, byłem na meczu ze swoim serdecznym kumplem z Chorzowa. Napiszę tak:
W meczy Zagłębie było dziś zdecydowanie lepsze i tylko postawie Waszego bramkarza należy zawdzięczać to , że nie skończyło się wyżej.
Co do oprawy wg mojego gościa (rodzina kibiców Ruchu z dziada pradziada) była ok.,
co do stadionu - macie rację, Ludowy dzisiaj to bardziej tragedia piłkarska niż stadion z jakiegokolwiek prawdziwego zdarzenia. Co do restrykcji wobec Cichej - to decyzja Wojewody (i to też opinia mojego kumpla i ja mu wierzę) porównując stan obu stadionów jest co najmniej niezrozumiała , a praktycznie skandaliczna.
Ja jestem Zagłębiakiem z dziada pradziada. Mam rodzinę, wielu kumpli i znajomych na Śląsku. Śląsk to miejsce, które lubię i darzę sentymentem.
Jako Zagłębiak, Sosnowiczanin, kibic Zagłębia , życzę Ruchowi jak najlepiej. I aby wraz z Zagłębiem jak najszybciej wócił do I ligi.
Pozdrawiam
W meczy Zagłębie było dziś zdecydowanie lepsze i tylko postawie Waszego bramkarza należy zawdzięczać to , że nie skończyło się wyżej.
Co do oprawy wg mojego gościa (rodzina kibiców Ruchu z dziada pradziada) była ok.,
co do stadionu - macie rację, Ludowy dzisiaj to bardziej tragedia piłkarska niż stadion z jakiegokolwiek prawdziwego zdarzenia. Co do restrykcji wobec Cichej - to decyzja Wojewody (i to też opinia mojego kumpla i ja mu wierzę) porównując stan obu stadionów jest co najmniej niezrozumiała , a praktycznie skandaliczna.
Ja jestem Zagłębiakiem z dziada pradziada. Mam rodzinę, wielu kumpli i znajomych na Śląsku. Śląsk to miejsce, które lubię i darzę sentymentem.
Jako Zagłębiak, Sosnowiczanin, kibic Zagłębia , życzę Ruchowi jak najlepiej. I aby wraz z Zagłębiem jak najszybciej wócił do I ligi.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
:arrow: (1) To stego że nos było 1200 a wos 7000dede pisze: (1)Coz z tego ze czasem glosno krzyceliscie ? RUCH PRZEGRAL i (2)o tym napisza jutro w gazetach a nie ze kartony byly pomaranczowe czy czerwone.

:arrow: (2) A załozysz sie że o tym tysz napiszom 8)
P.S. jusz widza jak w trybunie ŚLONSKIJ czytom co to te gorole wyprowiajom

[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]