Zagłębie 1-0 Ruch :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#61 Post autor: osik » 10 paź 2004, o 18:03

GRATULUJEMY TRYBUNY GŁÓWNEJ

choby u mojego ujka lauba na ogródku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#62 Post autor: Scypion » 10 paź 2004, o 18:04

[cyt]Na stepach mongolskich wychowani, zaglebiem opetani

Raus wsioki

Stona
Kontakt:

#63 Post autor: Stona » 10 paź 2004, o 18:09

panowie moderatorzy, pilnujcie sam, bo mongole pyska wydzieraja na nas! bany,bany,bany i jeszcze roz bany dla tych co nie o szpilu a o naszej kulturze i intelekcie! :x
za Tobą pójde w ogień, wode..

tomano

#64 Post autor: tomano » 10 paź 2004, o 18:10

Jura pisze:Teraz ja. Dla mnie super mecz na trybunach, wiecaj takich. Zaprezentowalismy sie dobrze, miejscami bardzo dobrze, ale Zaglebie tez caly mecz darlo ryje. Moge to ocenic, bo siedzialem na trybunie honorowej. A akustyka rzeczywiscie fatalna. Oby dwie grupy kibiców, absolutnie I liga. Teraz mniej przyjemnie: to co pokazali pilkarze to jest kompromitacja. Zaglebie mialo bodaj 9 setek, my jedna. Nie istnielismy w srodku pola. Jarczyk to jest blazen, taki faul 60 metrów od bramki. Palant.Po Mario widac, ze milowymi krokami zbliza sie emerytura. Nawet nie walczyl jak za dawnych lat. Cos trzeba zrobic z ta druzyna, bo tak dalej byc nie moze. dzieki dla wszystkich, którzy byli.
Pierwszy obiektywny komentarz :!:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#65 Post autor: Patton » 10 paź 2004, o 18:10

Abwehra czuwa - nie martwcie sie... bany juz sie sypia 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#66 Post autor: Rafi88 » 10 paź 2004, o 18:20

wszystko fajnie tylko nie wynik
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#67 Post autor: Neo » 10 paź 2004, o 18:22

Sport na TVP3!

Nie pokazali naszego meczu ale cwele :(

Gość

#68 Post autor: Gość » 10 paź 2004, o 18:22

Jura pisze:Teraz ja. Dla mnie super mecz na trybunach, wiecaj takich. Zaprezentowalismy sie dobrze, miejscami bardzo dobrze, ale Zaglebie tez caly mecz darlo ryje. Moge to ocenic, bo siedzialem na trybunie honorowej. A akustyka rzeczywiscie fatalna. Oby dwie grupy kibiców, absolutnie I liga. Teraz mniej przyjemnie: to co pokazali pilkarze to jest kompromitacja. Zaglebie mialo bodaj 9 setek, my jedna. Nie istnielismy w srodku pola. Jarczyk to jest blazen, taki faul 60 metrów od bramki. Palant.Po Mario widac, ze milowymi krokami zbliza sie emerytura. Nawet nie walczyl jak za dawnych lat. Cos trzeba zrobic z ta druzyna, bo tak dalej byc nie moze. dzieki dla wszystkich, którzy byli.
Za duzo tutaj pucowania sie :?

AndRe
Kontakt:

#69 Post autor: AndRe » 10 paź 2004, o 18:24

Zaglebiu gratulujemy trybuny (glownej?? )

Mecz slaby , Zaglebie wygralo zasluzenie , u nas podobal mi sie Nowak i moze Smarzyk.

To chyba tyle.Pierwszy moj szpil w sezonie i poracha :cry:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: jajo » 10 paź 2004, o 18:25

GRATULUJEMY TRYBUNY GŁÓWNEJ

no na takim czyms to jeszcze nie siedzialem...
nam zamykaja stadion a sami....
To jest PARANOJA
normalnie pelno gruzu.... tak ze nogi siedzac mialo sie na kiaminiech ktore odpadly z konstrukcji a nie na betonie... obok mozna se byo wziasc, jakies resztki lawek taki sztachety z gwozdziami na koncu :shock: zerwany jeden poziom trybuny...krzesla dla vipow tekie jakie ja w szkole mam
Podsumowujac nasz stadion to MARACANA w porownaniu z tym czyms
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#71 Post autor: L_M » 10 paź 2004, o 18:29

Co do gry to chyba wszystko juz powiedziane. Zaglebie po prostu lepsze... Nowak - mistrzostwo swiata to co pokazal. Slowa trenera Zaglebia: Ten wasz bramkarz nadaje sie do kadry!.

Kartka dla Jarczyka ewidentna i prawidlowa! Bylem juz pewny na trybunach, a po meczu obejrzalem jeszcze sytuacje na powtorkach i to bylo czyste boiskowe chamstwo :?

Szkoda okazji Pepka, zal bylo patrzec bo widac ze sie synek przejal. Szkoda nieuznanej prawidlowo zdobytej bramki. Doping z obu stron wg mnie dobry, super frekwencja z naszej strony i bardzo glosno. Z naszej strony duzy plus. Gorole troche wioche robili ale trzeba im przyznac ze tez zakrecili niezle dopingiem.

I jeszcze jedno. TO JEST ku*** SKANDAL! nasz stadion zawarty na pol roku przez jakies ciulstwa dwucentymetrowe! A tam ku*** schody jak na smyntorzu, kozdy inny! Masakra - tego sie nie spodziewalem. ch** z sosnowca ma pare metrow do tego stadionu a zamyka PIEKNY OBIEKT PRZY CICHEJ. Bo nasz stadion, nasza trybuna to jest obiekt piekny w porownaniu do tego ku***... nie wiem jak to nazwac nawet. Miejsca dla dziennikarzy: 7 plus jedno krzeslo, co sie zastanawialem czy oni te krzeslo rozpierdalali kajs na imprezie. Zabraklo miejsca dla gosci z Chorzowa! Sektory otwarte dla widowni, kolo glownej, jeden ku*** wielki skandal. U nas byly "ostro zakonczone elementy ogrodzenia" a tam ku*** na plocie DRUT KOLCZASTY! no po***alo kogos! Az sie wkurwilem! Ten ch** z sosnowca powinien wybulic odszkodowanie za straty spowodowane zamknieciem obiektu naszego! beda zdjecia bedzie mozna to zobaczyc na stronie albo tu na forum. Tam wiecej takich przykladow..

pozdRo

Siemce_Fan

#72 Post autor: Siemce_Fan » 10 paź 2004, o 18:30

co do szpilu , zagrali my cieniutko . Jak sie nazywol tyn sedzia :twisted: gorol jeb...

oprawa goroli nawet fajno , zj***li ino ta kartoniada w 2 polowie z hymnem 8)

co do ich stadionu : jakim ku*** prawem oni dostali pozwolenie na rozgrywanie szpili na tej ruinie !! jo myslol ze nosz stadion jest daremny , ale ich stadion to juz normalnie parodia . Ich dopng przez duza czesci szpilu daremny jak na tako ilosc ludzi. Nosz dopnig momentami bardzo dobry !! Jak by nie gupiedecyzje sedziego lepi by wszystko wygladalo.
Sedzia zdupcyl mecz i tyla.

Juz dawno zech niejecho w tak za***anym busie z predkosciom 20 km/h.
Ich sektor dla gosci feees maly... Jak by Ruch szczelil tora to wszyscy by zlecieli na dol :evil:

Ogólnie fajny wyjazd , warto bylo pojechac

Dave82

zaglebie sos. RUCH CHORZOW 1:0

#73 Post autor: Dave82 » 10 paź 2004, o 18:34

stadion mocie piekny jeszcze gorszy jak w gliwicach ! z hymnem rozjebali mnie na łopatki , pokazalismy sie dobrze tylko szkoda ze nasi piłkarze graja takie dno! gdyby wszyscy graliby jak Nowak w torze wygralibysmy leciutko ! troche wiecej walki i ambicji jak umiejetnosci sa słabe ! pozdro dla tych co byli na meczu !

fcv

#74 Post autor: fcv » 10 paź 2004, o 18:44

Możecie mi wytłumaczyc dlaczego uważacie za śmieszny ten motyw z hymnem??Przecież sami odcinacie się od Polski.Moim zdaniem był to wiec dobry sposób aby na tle waszej postawy zaprezentować nasze poglądy.
I jeszcze jedno pytanie.Jak to jest - PF jadą sobie na Austria-Polska a w Sosnowcu śpiwacie "polskie świnie"

[KOSA]

#75 Post autor: [KOSA] » 10 paź 2004, o 18:44

napisałem przed chwilą posta kto mi go skasowoł i czemu? :shock: :? :cry: :x

Zablokowany