Transfery sezon 2011/2012
- JDM
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
jak na razie to ino wy go sprzedajecie.
-
- Kontakt:
Moim zdaniem Piech nie odejdzie
Wie, że w tym roku Ruch gra o wyższą stawkę, a odejście do teoretycznie słabszej drużyny nie zaowocuje mu w rozwijaniu się. Wiadomo już, jak tam kontrakt z Fornalikiem ? Coś ostatnio ucichło na jego temat..

- kica
- Kontakt:
na takie ustawienie mozna sobie pozwolic jesli sie ma pomocnikow na duzym poziomie, a tych w Ruchu, czy nawet w ekstraklasie nie ma. To nie jest ustawienie na realia ekstraklasyMateoOo pisze:Dla mnie wlasnie brakuje tego srodkowego pomocnika by dowol fajne bale
Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo

-
- Kontakt:
Niedzielan na razie jako UZUPEŁNIENIE ataku Piech-Abbott-Jankowski.
Jak wybije się tak jak poprzednio - można myśleć o sprzedaż Jankesa np.
Na dzień dzisiejszy Andrzej poza nazwiskiem i sympatyczną osobowością jest wielkim znakiem zapytania.
Jak wybije się tak jak poprzednio - można myśleć o sprzedaż Jankesa np.
Na dzień dzisiejszy Andrzej poza nazwiskiem i sympatyczną osobowością jest wielkim znakiem zapytania.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zieńczuk.ruchfans pisze:Mi się wydaje, że wtedy ani Gabor, ani Malina, ani tym bardziej Lisowski, nie są samodzielnie w stanie poradzić sobie w środku pomocy. W zasadzie żaden (chyba najprędzej Jankowski) nasz napastnik nie nadaje się na wysuniętego pomocnika grającego za dwójką napastników.MateoOo pisze: Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Zieńczuk gdzie w środku? raczej nie , on najlepiej sprawdza się na boku więc niech tam gra.spyru pisze:Zieńczuk.ruchfans pisze:Mi się wydaje, że wtedy ani Gabor, ani Malina, ani tym bardziej Lisowski, nie są samodzielnie w stanie poradzić sobie w środku pomocy. W zasadzie żaden (chyba najprędzej Jankowski) nasz napastnik nie nadaje się na wysuniętego pomocnika grającego za dwójką napastników.MateoOo pisze: Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo
Nie mamy takich pomocników aby grać 3 w pomocy lepiej 4-1-3-2
----------Matko------------
Djokić -- Grodzicki -- Stawarczyk -- Szyndrowski
------------Straka--------------------
Zieńczuk --- Malinowski ----- Janoszka
-------Piech-----Niedzielan--------------
krytykować

-
- Kontakt:
Zieńczuk gdzie w środku? raczej nie , on najlepiej sprawdza się na boku więc niech tam gra.spyru pisze:Zieńczuk.ruchfans pisze:Mi się wydaje, że wtedy ani Gabor, ani Malina, ani tym bardziej Lisowski, nie są samodzielnie w stanie poradzić sobie w środku pomocy. W zasadzie żaden (chyba najprędzej Jankowski) nasz napastnik nie nadaje się na wysuniętego pomocnika grającego za dwójką napastników.MateoOo pisze: Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo
krytykować

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy wiym jak wy ale jo widza Maline z tylu a Strake z przodu bardzij...19_kRzysiek_20 pisze:Zieńczuk gdzie w środku? raczej nie , on najlepiej sprawdza się na boku więc niech tam gra.spyru pisze:Zieńczuk.ruchfans pisze:Mi się wydaje, że wtedy ani Gabor, ani Malina, ani tym bardziej Lisowski, nie są samodzielnie w stanie poradzić sobie w środku pomocy. W zasadzie żaden (chyba najprędzej Jankowski) nasz napastnik nie nadaje się na wysuniętego pomocnika grającego za dwójką napastników.MateoOo pisze: Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo
krytykować
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy wiym jak wy ale jo widza Maline z tylu a Strake z przodu bardzij...19_kRzysiek_20 pisze:Zieńczuk gdzie w środku? raczej nie , on najlepiej sprawdza się na boku więc niech tam gra.spyru pisze:Zieńczuk.ruchfans pisze:Mi się wydaje, że wtedy ani Gabor, ani Malina, ani tym bardziej Lisowski, nie są samodzielnie w stanie poradzić sobie w środku pomocy. W zasadzie żaden (chyba najprędzej Jankowski) nasz napastnik nie nadaje się na wysuniętego pomocnika grającego za dwójką napastników.MateoOo pisze: Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo
krytykować
-
- Kontakt:
a to Piech do Legii jednak nie idzie ? Źe u wszystkich się w składzie pojawia
-
- Kontakt:
No to jutro sie zacznie na tym forum

-
- Kontakt:
Mi chodziło o kogoś kto poradzi sobie grać do tyłu i do przodu. Owszem do przodu Zieniu jak najbardziej, ale już defensywie nie jest tak dobry jak Gabor czy Malinaspyru pisze:Zieńczuk.ruchfans pisze:Mi się wydaje, że wtedy ani Gabor, ani Malina, ani tym bardziej Lisowski, nie są samodzielnie w stanie poradzić sobie w środku pomocy. W zasadzie żaden (chyba najprędzej Jankowski) nasz napastnik nie nadaje się na wysuniętego pomocnika grającego za dwójką napastników.MateoOo pisze: Co do ustawienia 4-3-3 to nie powiem mozna by sprawdzic jakby to wygladalo
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Chudy81
- Kontakt:
Ja bym z Lewczukiem spróbował na skrzydle, ma chłop zapędy do przodu.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Skąd ten pomysł że Piech do Legii ma iść ?miechowiner12 pisze:a to Piech do Legii jednak nie idzie ? Źe u wszystkich się w składzie pojawia
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ja bym z Joslem spróbowałChudy81 pisze:Ja bym z Lewczukiem spróbował na skrzydle, ma chłop zapędy do przodu.