Zagłębie 1-0 Ruch :(
- Neo
- Kontakt:
Zagłębie 1-0 Ruch :(
Mecz był pewnie ekstra.
W meczu z Mławą nie zagrają Jarczyk, Mrózek i Smarzyński za kartki...
www.Ruch.Chorzow.prv.pl -> składy, wynik, zapowiedź itd.
W meczu z Mławą nie zagrają Jarczyk, Mrózek i Smarzyński za kartki...
www.Ruch.Chorzow.prv.pl -> składy, wynik, zapowiedź itd.
- Blaszany
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety 
Drużyna ma za dużo słabych punktów, żeby co tydzień sprawiać nam radość. Nie wiem jakim prawem gra Jarczyk. Przecież już w meczu z kszo było widać że jego każde wejście to faul. Z piastem na szczęście nie grał od początku. Szkoda że brakło Pokładowskiego i Bartosa.
Trudno gramy dalej
pozdRo

Drużyna ma za dużo słabych punktów, żeby co tydzień sprawiać nam radość. Nie wiem jakim prawem gra Jarczyk. Przecież już w meczu z kszo było widać że jego każde wejście to faul. Z piastem na szczęście nie grał od początku. Szkoda że brakło Pokładowskiego i Bartosa.
Trudno gramy dalej
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Simone
- Kontakt:
szpil ogolnie bez historii ... sedzia ulozyl mecz wywalajac Jarczyka za pierwszy ostrzejszy faul i to w srodku boiska ... w meczu o takim priorytecie , gdzie zawsze trzeszcza kosci jest to moim zdaniem wielki blad , psucie widowiska ... Zaglebie ogolnie mialo przewage , przez 15 pierwszych minut nawet bardzo duza , pozniej gra o dziwo sie wyrownala a Cwielong do szatni mogl walnac tora ale niestety poprzeczka w tym przeszkodzila ... w drugiej polowie tez optyczna przewage mialo Zaglebie ale malo z tego wynikalo , dopiero pod koniec z trzy sytuacje i tez lata po strzale glowa ... Ruch zdobyl prawidlowa bramke po wciepce z wolnego i strzale Cwielonga ale sedzia niewiedziec dlaczego jej nie uznal ... martwi mnie to ze Zaglebiu jakby bardziej zalezalo a Ruch wygladal jakby ich zlekcewazyl ... Ogolnie szkoda ze sedzia popsul widowisko Brawo Kibice !!!!!!!!!! Byliscie glosniejszy niz z 7 tys Zaglebia ( a u nas narzekacie na brak dopingu , chociaz oni wzorem nie sa ) Na wiosne rewanz na Cichej i mysle ze sie odegramy ...
Ps: bylem wsrod Zaglebiakow bez barw , i to co tam o nas uslyszalem nawet mnie mocno zaskoczylo . Wiekszosc kibicow zza Brynicy to niestety jedno wielkie Barachlo i to nawet 60 letnie dziadki ... szkoda gadac
Ps: bylem wsrod Zaglebiakow bez barw , i to co tam o nas uslyszalem nawet mnie mocno zaskoczylo . Wiekszosc kibicow zza Brynicy to niestety jedno wielkie Barachlo i to nawet 60 letnie dziadki ... szkoda gadac
siemano niebiescy.tak na ciepło to powiem tak,nasza drużyna nie pokazała nic,niczym nie zaskoczyła a do tego jeszcze ten Jarczyk.nie wiem po co on faulował tego gorola w srodku pola gdzie nie było zagrożenia.
1:0 to najmniejszy wymiar kary,gorole mogły wygrać 3 lub nawet więcej ale na całe szczęście kisili akcje prawie tak świetnie jak Ruch w meczu z piastem.
żal mi tylko tego strzału w pierwszej połowie gdzie Pepe strzelił chyba w słupek,a w drugiej połowie nie wiem czemu ale przy rzucie wolnym z lewej strony poszła dobra centra a Pepe strzelił gola.tylko że sędzia ten pedał zagwizdał ch** wie czemu.
nie zmienia to faktu że drużyna ma za wiele słabych punktów,Błażejewski Jędryczko Lindner Biza Molek nie grali dziś dobrze.
szkoda tych punktów.
pozdRo
1:0 to najmniejszy wymiar kary,gorole mogły wygrać 3 lub nawet więcej ale na całe szczęście kisili akcje prawie tak świetnie jak Ruch w meczu z piastem.
żal mi tylko tego strzału w pierwszej połowie gdzie Pepe strzelił chyba w słupek,a w drugiej połowie nie wiem czemu ale przy rzucie wolnym z lewej strony poszła dobra centra a Pepe strzelił gola.tylko że sędzia ten pedał zagwizdał ch** wie czemu.
nie zmienia to faktu że drużyna ma za wiele słabych punktów,Błażejewski Jędryczko Lindner Biza Molek nie grali dziś dobrze.
szkoda tych punktów.
pozdRo
Simone: chyba inny mecz oglądałeś
1. Za wejście z tyłu wyprostowaną nogą na achillesy jest czerwona kartka i nie jest ważne czy to jest mecz derbowy bo to jest niebezpieczna gra grożąca poważną kontuzją.
2. Poprzeczka była jedyną waszą okazją w całym meczu i wynikała nie ze skonstruowanej akcji ale z przypadkowego błędu naszego obrońcy.
3. Ruch nie zdobył prawidłowo bramki bo zanim wykonano ten rzut wolny sędzia gwizdnął chbya ze 3 razy i nasi obrońcy odpuścili bo wiedzieli że będzie powtórka wolnego.
4. Jedno wielkie barachło to jest u was. Kulturą w dopingu nie błysnęliście jakoś specjalnie. Zwłaszcza daliście popis z "polskie świnie" "auschwitz - birkenau"- pełna kultura. I ty koleś mówisz że u nas jest barachło. Popatrzcie na siebie. U nas na forum nie banuje się przynajmniej kogoś tylko dlatego że jest ze Śląska. I to chyba tyle. Obiektywnie patrząc powinno być 3-0 lub 4-0 dla nas - ratował was bramkarz i nieskuteczność naszych napastników.
1. Za wejście z tyłu wyprostowaną nogą na achillesy jest czerwona kartka i nie jest ważne czy to jest mecz derbowy bo to jest niebezpieczna gra grożąca poważną kontuzją.
2. Poprzeczka była jedyną waszą okazją w całym meczu i wynikała nie ze skonstruowanej akcji ale z przypadkowego błędu naszego obrońcy.
3. Ruch nie zdobył prawidłowo bramki bo zanim wykonano ten rzut wolny sędzia gwizdnął chbya ze 3 razy i nasi obrońcy odpuścili bo wiedzieli że będzie powtórka wolnego.
4. Jedno wielkie barachło to jest u was. Kulturą w dopingu nie błysnęliście jakoś specjalnie. Zwłaszcza daliście popis z "polskie świnie" "auschwitz - birkenau"- pełna kultura. I ty koleś mówisz że u nas jest barachło. Popatrzcie na siebie. U nas na forum nie banuje się przynajmniej kogoś tylko dlatego że jest ze Śląska. I to chyba tyle. Obiektywnie patrząc powinno być 3-0 lub 4-0 dla nas - ratował was bramkarz i nieskuteczność naszych napastników.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2004, o 16:50 przez kwachu, łącznie zmieniany 1 raz.
ale u nas nie banuje sie za to ze ktos jest ze Slaska :lol:kwachu pisze:Simone: chyba inny mecz oglądałeś
-
- Kontakt:
kompletna siara zrobili z tym hymnem Polski :shock: :? , co to mialo byc??? Zagłebie badnijcie se za siebie jak wos Legia w dupe je*** :twisted:
Ostatnio zmieniony 10 paź 2004, o 16:57 przez Stona, łącznie zmieniany 1 raz.
za Tobą pójde w ogień, wode..
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a te oberscheisse? to co było? dlaczego delegat pzpn nie kazal tego zdjać? bo pewnie mysli tak samo... :twisted:
Ostatnio zmieniony 10 paź 2004, o 17:00 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Kwachu z calym szacunkiem ale chyba niespecjalnie znasz sie na pilce ... gdyby ten faul byla taki brutalny to ten wasz by sie nie pozbieral , a wstal za 2 minutki i gral dalej bodajze do konca meczu ...
Cala reszta meczu jest efektem tego ze gralismy w dziesiatke ... i szczerze mam w du*** czego wynikiem byl strzal Cwielonga w poprzeczke - pilka nozna to gra bledow i ze wy wygraliscie 1:0 bo byliscie nieskuteczni ( wasz problem = frajerstwo ) ... i tak w Chorzowie pokazemy kto jest lepszy i zreszta zawsze byl ... narazie gratuluje pokaznej wygranej 1:0
A co do Waszych kibicow to nie chce sie powtarzac , zakompleksiona grupa idiotow to wiekszosc , przyjedz do Chorzowa poczujesz roznice chyba ze lubisz takie klimaty ...
Cala reszta meczu jest efektem tego ze gralismy w dziesiatke ... i szczerze mam w du*** czego wynikiem byl strzal Cwielonga w poprzeczke - pilka nozna to gra bledow i ze wy wygraliscie 1:0 bo byliscie nieskuteczni ( wasz problem = frajerstwo ) ... i tak w Chorzowie pokazemy kto jest lepszy i zreszta zawsze byl ... narazie gratuluje pokaznej wygranej 1:0
A co do Waszych kibicow to nie chce sie powtarzac , zakompleksiona grupa idiotow to wiekszosc , przyjedz do Chorzowa poczujesz roznice chyba ze lubisz takie klimaty ...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: