Transfery sezon 2011/2012
- Maxio1920
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
Wtorek mioł dobrą formę jak grał w Cracovii, lecz nie dostawał tam takich super podań, musiał sobie wszystko som wypracować. Myśla, że w Ruchu odżyje i będzie strzeloł bramki ;D

-
- Kontakt:
Piech jest w Ruchu od wiosny sezonu 2009/2010.Jakby podpisal kontrakt odrazu to rzeczywiscie konczylby mu sie w Czerwcu 2013.Ale byl pierw wypozyczony.Grudzien 2012 za cholere nie pasuje jakby nie patrzyc jak podpisywal na 3 lata nawet odrazu.
A mam wrazenie , ze na wypozyczeniu byl przez 2 rundy.
A mam wrazenie , ze na wypozyczeniu byl przez 2 rundy.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Jak Wtorek wróci do formy to bydzie jazda a.szczewa niech juz sie modlą ROZJADYMY WSZYSTKICH 

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
co ty opowiadosz, człowieku...Maxio1920 pisze:Wtorek mioł dobrą formę jak grał w Cracovii, lecz nie dostawał tam takich super podań, musiał sobie wszystko som wypracować. Myśla, że w Ruchu odżyje i będzie strzeloł bramki ;D
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak w Cracovii chcieli z Niedzielana zrobic jedynego wysunietego napastnika to tak to sie konczy potem, Andrzej super wspolpracuje z drugim napadziorem, nasza taktyka jest idealna dla niego 

Niebiescy.pl pisze:Popularny "Wtorek" był już związany z Ruchem Chorzów w sezonie 2009/2010. W barwach chorzowskiego klubu rozegrał 18 spotkań i zdobył 7 bramek. - Cieszę się, że wracam do Ruchu. Powiedziałem działaczom, że chcę związać się dłuższą umową i jak wszystko dobrze pójdzie, to na Cichej zakończyć karierę - twierdzi Niedziela

Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, o 18:51 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:

- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
Tera żem wloz na kompa jo jest w SZOKU!!!! SUPER IDEMY NA MAJSTRA!!!!
-
- Kontakt:
No to możemy się spodziewać ,że teraz usłyszymy codziennie to nowe wiadomości.
Bo przyjście Niedzielana z czymś jest na pewno związane.
Piech?
Jankowski?
Nowy kontrakt Waldka?
Jakiś sponsor?
Bo przyjście Niedzielana z czymś jest na pewno związane.
Piech?
Jankowski?
Nowy kontrakt Waldka?
Jakiś sponsor?
-
Już tak sie nie ekscytujcie, zeby tylko Wtorek nie byl drugim Zającem!!
-
- Kontakt:
Wtorek Wtorek KS Ruch ! Oby to Ruch przeprowadzil najlepszy transfer tej zimy! To co wracomy do walki o majstra 

-
- Kontakt:
rozmowa z Niedzielanem o przejściu do Ruchu
http://www.weszlo.com/news/9266-Andrzej ... _odbudowal" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.weszlo.com/news/9266-Andrzej ... _odbudowal" onclick="window.open(this.href);return false;
Te największe sumy, które miałem zarobić na futbolu, to już zarobiłem – zagranicą. Teraz za to będę miał radość trenowania i grania, zgodnie z filozofią śp. doktora Wielkoszyńskiego i trenera Fornalika.

Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, o 18:54 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
nie psuj dobrej zabawyCOBRA pisze:Już tak sie nie ekscytujcie, zeby tylko Wtorek nie byl drugim Zającem!!
ten fragment wypowiedzi Andrzeja bardzo mi się podoba
Teraz za to będę miał radość trenowania i grania, zgodnie z filozofią śp. doktora Wielkoszyńskiego i trenera Fornalika. Powiedziałem sobie, że nie mogę zakończyć przygody z piłką w takim stylu, jak w Cracovii. To musi być coś pozytywnego.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, o 18:55 przez scouser, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Zaskakujący jest ten transfer...
- Przyznaję, zaskakujący. Mało kto się spodziewał, że wrócę do Ruchu. Ja też – powiem szczerze – jeszcze dwa tygodnie temu nie spodziewałem się telefonu z Chorzowa. Jak widać - nigdy nie można mówić nigdy.
- Ze wszystkich klubów w Polsce, Ruch najmniej potrzebował wzmocnień w ataku.
- Jesienią trzej napastnicy – Piech, Jankowski i Abbott – grali bardzo dobrze. Czwarty, Sebastian Olszar, nie dostał zbyt wielu minut. Ja się jednak z silnej konkurencji cieszę. W Cracovii nie miałem prawie żadnej, a nie wyszło mi to na dobre.
- No właśnie, Cracovia. Grałeś tam bardzo słabo.
- Wierzę w styl trenera Waldemara Fornalika i w to, że skoro raz mnie odbudował, to będzie potrafił też drugi raz. Wszystko więc w moich nogach. Mam klub, w którym grałem już kiedyś i to dobrze i mam trenera, dla którego też kiedyś grałem i też dobrze. Wiem, czego mogę oczekiwać i jak będę prowadzony. A Cracovia... W ogóle w Krakowie, całym mieście, to ja mieszkam, ale kopać piłki tam nie powinienem. Wyraźnie mi to nie służy. A już powietrze śląskie – tak, bo i w Ruchu i w Górniku byłem chwalony.
- Ale co z tą Cracovią? Dlaczego zanotowałeś taki spadek formy?
- Nie wiem, po prostu nie wiem. Tak bywa. Nie idzie – i już. A potem zaczyna się frustracja, nerwy. Na boisku byłem sfrustrowany i nerwowy, bo bardzo chciałem, a nie mogłem. Kibice Cracovii nie odmawiali mi ambicji, tylko mogli się irytować, że nie strzelam goli. Ale najbardziej irytowało to mnie samego. Nie chcę się jednak biczować i nie chcę godzić się na to, by postrzegano mnie tylko przez pryzmat ostatniej, beznadziejnej rundy. To po prostu byłoby niesprawiedliwe. Cracovia jest przeszłością, o której nie chcę zapominać, bo chcę wyciągać wnioski, ale nie chcę też ciągle rozpamiętywać, dlaczego tam nie wyszło. Nie wyszło i już. Grałem źle. Może ja już tak mam? Jak w Zagłębiu Lubin grałem źle, to potem w Górniku dobrze. Jak w Koronie dobrze, to potem w Cracovii źle. Huśtawka. Ale Chorzów to mój klimat i mam nadzieję, że tu wrócę do formy.
- Musisz znowu udowodnić ludziom, że potrafisz grać.
- Tak było, jak pierwszy raz przychodziłem do Chorzowa, tak jest teraz. W porządku. Nie mam z tym problemu. W ogóle nie mam problemu z tym, co inni mówią, przyjmuję krytykę. Internet sprawia, że jesteś oceniany 24 godziny na dobę. I fajnie. Na razie cel mam prosty – zacząć walkę o miejsce w składzie. Na pewno trochę czasu to zajmie, bo drużyna jest zgrana i beze mnie radziła sobie dobrze. Ale przynajmniej mam wyzwanie. Jak już trener Fornalik na mnie postawi, to znaczyć będzie, że znowu jestem w wysokiej formie. Przy takiej liczbie napastników, ktoś nieprzygotowany na boisko nie zostanie wpuszczony.
- Żebyś tylko nie narzekał na brak wypłat. Wiesz, w co się pakujesz.
- Ruch nie jest najbogatszym klubem w Polsce, nie jest też najbiedniejszym. W każdym razie, tu przychodzi się nie dla wielkich pieniędzy, tylko dla grania w piłkę. Ja chcę grać w piłkę. Te największe sumy, które miałem zarobić na futbolu, to już zarobiłem – zagranicą. Teraz za to będę miał radość trenowania i grania, zgodnie z filozofią śp. doktora Wielkoszyńskiego i trenera Fornalika. Powiedziałem sobie, że nie mogę zakończyć przygody z piłką w takim stylu, jak w Cracovii. To musi być coś pozytywnego.
weszlo.com
- Przyznaję, zaskakujący. Mało kto się spodziewał, że wrócę do Ruchu. Ja też – powiem szczerze – jeszcze dwa tygodnie temu nie spodziewałem się telefonu z Chorzowa. Jak widać - nigdy nie można mówić nigdy.
- Ze wszystkich klubów w Polsce, Ruch najmniej potrzebował wzmocnień w ataku.
- Jesienią trzej napastnicy – Piech, Jankowski i Abbott – grali bardzo dobrze. Czwarty, Sebastian Olszar, nie dostał zbyt wielu minut. Ja się jednak z silnej konkurencji cieszę. W Cracovii nie miałem prawie żadnej, a nie wyszło mi to na dobre.
- No właśnie, Cracovia. Grałeś tam bardzo słabo.
- Wierzę w styl trenera Waldemara Fornalika i w to, że skoro raz mnie odbudował, to będzie potrafił też drugi raz. Wszystko więc w moich nogach. Mam klub, w którym grałem już kiedyś i to dobrze i mam trenera, dla którego też kiedyś grałem i też dobrze. Wiem, czego mogę oczekiwać i jak będę prowadzony. A Cracovia... W ogóle w Krakowie, całym mieście, to ja mieszkam, ale kopać piłki tam nie powinienem. Wyraźnie mi to nie służy. A już powietrze śląskie – tak, bo i w Ruchu i w Górniku byłem chwalony.
- Ale co z tą Cracovią? Dlaczego zanotowałeś taki spadek formy?
- Nie wiem, po prostu nie wiem. Tak bywa. Nie idzie – i już. A potem zaczyna się frustracja, nerwy. Na boisku byłem sfrustrowany i nerwowy, bo bardzo chciałem, a nie mogłem. Kibice Cracovii nie odmawiali mi ambicji, tylko mogli się irytować, że nie strzelam goli. Ale najbardziej irytowało to mnie samego. Nie chcę się jednak biczować i nie chcę godzić się na to, by postrzegano mnie tylko przez pryzmat ostatniej, beznadziejnej rundy. To po prostu byłoby niesprawiedliwe. Cracovia jest przeszłością, o której nie chcę zapominać, bo chcę wyciągać wnioski, ale nie chcę też ciągle rozpamiętywać, dlaczego tam nie wyszło. Nie wyszło i już. Grałem źle. Może ja już tak mam? Jak w Zagłębiu Lubin grałem źle, to potem w Górniku dobrze. Jak w Koronie dobrze, to potem w Cracovii źle. Huśtawka. Ale Chorzów to mój klimat i mam nadzieję, że tu wrócę do formy.
- Musisz znowu udowodnić ludziom, że potrafisz grać.
- Tak było, jak pierwszy raz przychodziłem do Chorzowa, tak jest teraz. W porządku. Nie mam z tym problemu. W ogóle nie mam problemu z tym, co inni mówią, przyjmuję krytykę. Internet sprawia, że jesteś oceniany 24 godziny na dobę. I fajnie. Na razie cel mam prosty – zacząć walkę o miejsce w składzie. Na pewno trochę czasu to zajmie, bo drużyna jest zgrana i beze mnie radziła sobie dobrze. Ale przynajmniej mam wyzwanie. Jak już trener Fornalik na mnie postawi, to znaczyć będzie, że znowu jestem w wysokiej formie. Przy takiej liczbie napastników, ktoś nieprzygotowany na boisko nie zostanie wpuszczony.
- Żebyś tylko nie narzekał na brak wypłat. Wiesz, w co się pakujesz.
- Ruch nie jest najbogatszym klubem w Polsce, nie jest też najbiedniejszym. W każdym razie, tu przychodzi się nie dla wielkich pieniędzy, tylko dla grania w piłkę. Ja chcę grać w piłkę. Te największe sumy, które miałem zarobić na futbolu, to już zarobiłem – zagranicą. Teraz za to będę miał radość trenowania i grania, zgodnie z filozofią śp. doktora Wielkoszyńskiego i trenera Fornalika. Powiedziałem sobie, że nie mogę zakończyć przygody z piłką w takim stylu, jak w Cracovii. To musi być coś pozytywnego.
weszlo.com
- SnakeR
- Kontakt:
Nie do wiary 

Życie biegnie według ustalonego toru , trzeba przyjąć konsekwencje podjętego wyboru .
- Kirek
- Kontakt:
Och nie... To będzie ogromna strata.Maxio1920 pisze:Jo myśla, że zakontraktowanie Niedzielana, jest równoważne z odejściem Olszara.