Mecze sparingowe 2012
-
- Kontakt:
Re: Mecze sparingowe 2012
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing8684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
niebieski
-
No to pojechali po calosci te nasze grajkiPinki19r20 pisze:http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing8684.html

Ostatnio zmieniony 14 sty 2012, o 11:57 przez CH-ÓW1920, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krytykować nie widząc meczu, a do tego jeszcze sparingu, pierwszym po przerwie zimowej..
--
Ja to bym Ich wszystkich wypierd***ł dyscyplinarnie za tą porażke

--
Ja to bym Ich wszystkich wypierd***ł dyscyplinarnie za tą porażke

-
- Kontakt:
jak przegrywamy sparingi to dobrze na idzie w lidze wiec ja jestem pozytywnie nastawiony 

-
- Kontakt:
To byl bardziej przeglad kadr niz sparing , sparingi beda w Turcji.Wynik jest bez znaczenia.
Jak dla mnie kadra , ktora mamy jest ok.Lewinski,Stefanski,Chwastek,Kwiatkowski,Starzynski dobrze by bylo jakby przekonali Waldka zeby dal im szanse.Jak nie mamy pieniedzy zeby zakontraktowac konkretnego gracza , ktory bez watpienia wzmocni zespol fajnie byloby postawic na mlodych w tej rundzie.Oczywiscie z glowa.
Jak dla mnie kadra , ktora mamy jest ok.Lewinski,Stefanski,Chwastek,Kwiatkowski,Starzynski dobrze by bylo jakby przekonali Waldka zeby dal im szanse.Jak nie mamy pieniedzy zeby zakontraktowac konkretnego gracza , ktory bez watpienia wzmocni zespol fajnie byloby postawic na mlodych w tej rundzie.Oczywiscie z glowa.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Właśnie wróciłem ze sparingu i tak jak powiedział ziga 1 część była najlepsza bo był prawie najmocniejszy skład. Josl nie mogl sie zbytnio dogadac z Zienczukiem i zagrał nie najlepiej, reszta przyzwoicie, nalepszą sytuacje miał Gabor po strzale z dystansu i wycofaniu Abbotta.
2 część tez przyzwoicie, mielismy przewage z czego wynikały dobre strzały z dystansu Smektały i nie uznana bramka Arka(spalony).Bramka stracona po błedzie Żelka który grając na środku obrony podał przeciwnikowi, oni wyszli z kontra 3 na 2 mocna wrzutka ze skrzydła i tam ziomek strzelił do pustej. w 2 częsci Josl zagrał lepiej.
3 część grała wiekszość młodzież. Na plus na pewno kwiatkowski i grzelak. Próbował Lewczuk z wolnego i Stefański z głowki ale brakowało troche szczescia. Co do testowanych to Lewiński (2 i 3 część) na plus, dobrze sie ustawiał i asekurował a Chwastek (3 część) nie miał zbyt wiele akcji, wiec jeszcze z ocena trzeba poczekać.
Niebieska DąbRówka Mała.
2 część tez przyzwoicie, mielismy przewage z czego wynikały dobre strzały z dystansu Smektały i nie uznana bramka Arka(spalony).Bramka stracona po błedzie Żelka który grając na środku obrony podał przeciwnikowi, oni wyszli z kontra 3 na 2 mocna wrzutka ze skrzydła i tam ziomek strzelił do pustej. w 2 częsci Josl zagrał lepiej.
3 część grała wiekszość młodzież. Na plus na pewno kwiatkowski i grzelak. Próbował Lewczuk z wolnego i Stefański z głowki ale brakowało troche szczescia. Co do testowanych to Lewiński (2 i 3 część) na plus, dobrze sie ustawiał i asekurował a Chwastek (3 część) nie miał zbyt wiele akcji, wiec jeszcze z ocena trzeba poczekać.
Niebieska DąbRówka Mała.
-
- Kontakt:
Wiela ludzi na sparingu??
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaaa pamiętam
wtedy było ciśnienie na Ruch niesamowite, w końcu lider po rundzie jesiennej w ówczesnej 2. lidze
I do tego cegiełki za 5zł

In Siemian We Trust
- futeR
- Kontakt:
http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... 00/6192901" onclick="window.open(this.href);return false;
skrót + pora komentarzy od waldka i chwastka, od 4:07
skrót + pora komentarzy od waldka i chwastka, od 4:07
-
- Kontakt:
Kiedy jest rozgrywany mecz sparingowy z Polonią ??
Bo wiem, że na koniec zgrupowania w Kamieniu.
-
- Kontakt:
Podobno na zagrupowanie pojechal Kamil Lech.18 letni bramkarz , wychowanek.Jest gdzies podana cala kadra , ktora pojechala do Kamienia pod Rybnikiem ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Ruch1920Chorzów pisze:Kiedy jest rozgrywany mecz sparingowy z Polonią ??
Sparing zostanie rozegrany wlasnie tam, w Kamieniu.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
- laciek20
- Kontakt:
tak pojechał on na zgrupowanie, razem z pierwszą drużynąwiesiek1 pisze:Podobno na zagrupowanie pojechal Kamil Lech.18 letni bramkarz , wychowanek.Jest gdzies podana cala kadra , ktora pojechala do Kamienia pod Rybnikiem ?

kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
- Kontakt:
moim zdaniem trocha bez sensu,że pojechało 4tormanów.Lepij mogli Chwastka jeszcze potestować.laciek20 pisze:tak pojechał on na zgrupowanie, razem z pierwszą drużynąwiesiek1 pisze:Podobno na zagrupowanie pojechal Kamil Lech.18 letni bramkarz , wychowanek.Jest gdzies podana cala kadra , ktora pojechala do Kamienia pod Rybnikiem ?