Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Mik20
-
Kontakt:
fuhr pisze:no ja dzis biore pierwszy raz swoja bratanice 8) szkoda ze nie s ynek ale coz zrobic
:roll: :lol:
a jo biora dzis drogi roz na szpil swojego bracika mo 10 lot pierwszy to byl Lksa ale mam nadzieje ze dzis bedzie mogl zobaczyc prawdziwy mecz
a nie ten na trybunach
-
TrevoR
No i nadeszla pora wyjazdu na szpil!!
DO BOJU NIEBIESCY!!
-
THOMY
-
Kontakt:
Sieg

3 pkt. co cieszom i zaro tabela lepi wyglondo, teraz z ciekawosciom czekom na relacje ze szpila
pozdRo

-
Doboszek
aaaaaaaaaaaa 3 pkt!!!!Jak sie ciesze

-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Właśnie wróciłem z meczu. Generalnie poziom nie najgorszy. Doping jak zwykle do dupy, a gra naszych napastników porażająca. Super mecz Mrózka, dla mnie zdecydowanie najlepszy na boisku. Brawo za gre i dzięki za 3 punkty.
:!!!!:
Łysy rządzi dziś w Gliwicach :lol:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
KOCHŁOWICE
-
Kontakt:
Wrocilem z meczu oto moje spostrzezenia:
1.dobra frekfencja
2.kompletnie nie udany szpil dla Bizackiego,mial tyle sytuacji bramkowych a zadnej nie wykorzystal
3.Bardzo dobry wystep Mrozka
4.doping:wielkie podziekowania dla ludzi z trybuny za bardzo glosny doping:D i niestety musze powiedziec ze Pepek nie nadaje sie na młynowego,siedzialem na sektorze 6 i to prawie wcale go nie bylo slychac,a jak facet z trybuny ryknal niebiescyy to sto raz lepiej bylo go slychac od Pepka,przydlaby sie ten megafon albo zmiana prowadzacego:D
W sumie doping na srednim poziomie(koncowka w 5 sektorze byla dobra):D
No i bardzo cieszy wygrana Niebieskich,oby tak dalej:D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
-
osik
-
Kontakt:
dzieki za 3 pkty
ale kaleczom :roll:
Biza ze Śrutwą to choćby na kacu grali :shock:
-
elane
Ja tez wlasnie wrocilam. Mecz dobry, swietne sytuacje naszych, ogolnie spox. Szkoda, ze niektorym nie chce sie ruszyc dupy i nawet wstac do dopingu :?
-
fo(R)umowicz
-
Kontakt:
autor: fo(R)umowicz » 2 paź 2004, o 15:47
NIEBIESCY DZIĘKUJE WAM.
Dzisiej bołch pierwszy roz na cichej od maja i nyżałuja było za***iscie ino szkoda niyzliczonych niywykorzystanych 100% sytuacji i cza sie cieszyc że piastolom nic niy wlazło.
-
Mody
To Ty ku*** poprowadz doping Kochlowice!!! Jedynie co mozesz, to narzekac bo w niczym innym nie pomagasz nikomu. A megafon w dupe sobie wsadz!!! Jakby ludzie chcieli, to by dopingowali i tyle. A nie pisz mi teraz, ze Pepek sie nie nadaje!!
To bylem ja, Patton 8)
-
rafal102-78
CIESZĄ 3 PUNKTY. MUSZE PRZYZNAĆ ZE TO CHYBA JEDEN Z LEPSZYCH WYSTĘPÓW MRÓZKA . ŚRÓTWA CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE GRA W 2 LIDZE A NIE W OKRĘGÓWCE. DOPING SŁABY ALE TO CHYBA WINA BRAKY PRZECIWNIKA {KIBICÓW GOSCI} .STOŁKI NAWET DOŚC PORZĄDNIE ZAMONTOWANE . POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW NIEBIESKICH

:twisted:
-
KOCHŁOWICE
-
Kontakt:
Nie napinej sie,i nie godej ze ludzie nie spiewali bo spiewania mielo duzo ludzi chec i to bylo widac ale caly 6 sektor prawie nie spiewol bo nie bylo Pepka slychac,to jest moje zdanie

[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
-
Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Ważne 3pkt. gra dobra,dużo walki i prażająca nieporadnosc napastników może następnym razem będzie lepiej.Zaliczył pierwszy mecz w swoim życiu na Ruchu mój 4letni syn i mu się podobało a to ważne.
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Brawo Niebiescy!!Naprawde nasi piłkarze grali całkiem niezłe spotkanie:)Tak z moich wyliczeń wynika,że z 4-o lub nawet 5-0 powinno być :)Bizak dziś miał słabszy dzień,nie umiał zdobyć gola.Ale najbardziej przeraźiła mnie ta akcja w której Śrutwa nie strzelił gola sam na sam z bramkarzem Piasta.Myślałem,że mnie zawał chyci :)Ale słyszałem potem,że niestety byl spalony i choćby Mariusz strzelił to i tak gol nie zostałby uznany :)Dobrze,że momy Ćwielonga,który zdobył dziś fajnego tora!!Mam nadzieje,że nic sie nie stało Bartosowi bo bez niego to czarno widze naszą defensywe

No doping stał na słabym poziomie niestety.Głośno było tylko po zdobyciu bramki przez Ruch i pod koniec szpilu.Ale ja z kumplem nie mamy sie czego wstydzić ,gdyż jako nie liczni głośno śpiewaliśmy w środku sektora 5 :)pozdRo

-
Ryjek
-
Kontakt:
KOCHŁOWICE pisze:Wrocilem z meczu oto moje spostrzezenia:
1.dobra frekfencja
2.kompletnie nie udany szpil dla Bizackiego,mial tyle sytuacji bramkowych a zadnej nie wykorzystal
3.Bardzo dobry wystep Mrozka
4.doping:wielkie podziekowania dla ludzi z trybuny za bardzo glosny doping:D i niestety musze powiedziec ze Pepek nie nadaje sie na młynowego,siedzialem na sektorze 6 i to prawie wcale go nie bylo slychac,a jak facet z trybuny ryknal niebiescyy to sto raz lepiej bylo go slychac od Pepka,przydlaby sie ten megafon albo zmiana prowadzacego:D
W sumie doping na srednim poziomie(koncowka w 5 sektorze byla dobra):D
No i bardzo cieszy wygrana Niebieskich,oby tak dalej:D
co ty dupisz ze go slabo slychac jak kozdy cos do siebie godo i nie slucho to nigdy niy bydzie slyszec a kto chce uslyszeć to co on godo to nie ma ch*** zeby nie uslyszol nie wiem kurrwa denerwuje mie takie gadanie jak chcesz megafon to nam zalatw czekom :twisted: Ps. jak byś był w Bielsku to byś zmieniol zdanie na temat Pepka