Łódzki KS - Ruch Chorzów 5 listopada, 15:45
- Rickenn10
- Kontakt:
Re: Łódzki KS - Ruch Chorzów 5 listopada, 15:45
oby taka forma do konca rundy !
-
- Kontakt:
za***iscie sie ogladało tyn szpil dzieki NIEBIESCY !! Teraz Panowie i Panie wszyscy w sroda na PP z Craxa !
-
- Kontakt:
ze szczewowego forum, wiem zajebcie mnie ze tam jestem, ale lubie czasem popatrzec jak przezywaja nasze wygranearekc pisze:niestety dzisiaj poznaliśmy mistrza jesieni smrodów już nikt niezatrzyma choćby się zesrać będą mieć 1 miejsce.Jax pisze:jak narazie 4:0 Ruch wygrywo
jeszcze grają z Cracovią,Lechią,Bełchatowem i Koroną czyli moga sobie 12 punktów dopisać jakich czasów ja dożyłem.Jedyny pozytyw jest taki że ŁKS nas niewyprzedził ale marne to dla mnie pocieszenie wole jak Ruch przegrywa
BRAWO NIEBIESCY!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bardzo dobry mecz, piękne wypunktowanie przeciwnika, wykorzystanie jego słabości, a mogło być jeszcze więcej.
Na lajcie się to oglądało, tako przewaga mieli nasi w grze.
I jeszcze jakbym miał powiedzieć czemu tak się udało, to powiem szczerze, że dziś zagrał świetnie każdy, ale bardzo dobrze zagrała w środku para Szyndrowski-Lisowski, ewidentny podział ról wśród nich Szyndorwski zdecydowanie defensywny, a Lisowski rozgrywoł, mioł co najmniej pięć, sześć świetnych prostopadłych bali z czego dwa zagrania zakończyły się bramkami (3 do Zieńczuka i 4 bezposrednio), a nie jestech pewny czy też jego zagranie nie było przed wywalczeniem z jednego rogów.
Na lajcie się to oglądało, tako przewaga mieli nasi w grze.
I jeszcze jakbym miał powiedzieć czemu tak się udało, to powiem szczerze, że dziś zagrał świetnie każdy, ale bardzo dobrze zagrała w środku para Szyndrowski-Lisowski, ewidentny podział ról wśród nich Szyndorwski zdecydowanie defensywny, a Lisowski rozgrywoł, mioł co najmniej pięć, sześć świetnych prostopadłych bali z czego dwa zagrania zakończyły się bramkami (3 do Zieńczuka i 4 bezposrednio), a nie jestech pewny czy też jego zagranie nie było przed wywalczeniem z jednego rogów.
Ostatnio zmieniony 5 lis 2011, o 18:09 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ZIENIU!!! 
Takim samym ustawieniem trzeba wyjść na Craxę, no może poza Lewczukiem (pauza)
Świetny mecz i nie wiem czy ktoś zauważył, ale jak Grodek strzelił bramkę to poklepał się po eRce
El Capitano!
A teraz poważnie, jedziemy przywitać piłkarzy?

Takim samym ustawieniem trzeba wyjść na Craxę, no może poza Lewczukiem (pauza)

Świetny mecz i nie wiem czy ktoś zauważył, ale jak Grodek strzelił bramkę to poklepał się po eRce

A teraz poważnie, jedziemy przywitać piłkarzy?

In Siemian We Trust
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pieknie !! akcja na 3:0 to normalnie mała barcelona !! dominacja absolutna
-
- Kontakt:
Tak sie zastanawiom, że Waldek mo trudny orzech do zgryzienia - okrojonym składem taki wynik... Hmmm... A Jankes to dzisiej groł czy był ino na boisku? Grzybek groł 5 minut i oddoł przynajmniej strzał.
-
- Kontakt:
Jankowski niech idzie za 2 mln ojro , straty wielkiej nie odczujemymiedza pisze:Tak sie zastanawiom, że Waldek mo trudny orzech do zgryzienia - okrojonym składem taki wynik... Hmmm... A Jankes to dzisiej groł czy był ino na boisku? Grzybek groł 5 minut i oddoł przynajmniej strzał.
Zieńczuk wreszcie ruszyl na taka gre liczylem wlasnie gdy przychodzil do Ruchu (gra jak gral w Wisle

- ObeRschlesien
- Kontakt:
DZIEKI NIEBIESCY !!!!!! Szczerze w dzisiejszym szpilu liczylech na remis a tu tako niespodzianka .... Dobrodzien dzis Niebieski
a jutro do Chorzowa
z uśmiechem na ryju .......

- kyjol
- Kontakt:
czemu od razu mała?Raul22 pisze:pieknie !! akcja na 3:0 to normalnie mała barcelona !! dominacja absolutna

-
- Kontakt:
nie wiem - chyba jednak to ten LKS taki slaby jest... nie chce mi sie wierzyc, ze az tak dobrze my mozemy grac.
na boisku z podstawowej jedenastki to najgorszy Peskovic, jesli trzebaby bylo wybierac. 3 razy pilke z rak wypuscil i bylo groznie... ale jesli po meczu z wynikiem do 0, bramkarz jest najgorszy, to nie ma zle...
na boisku z podstawowej jedenastki to najgorszy Peskovic, jesli trzebaby bylo wybierac. 3 razy pilke z rak wypuscil i bylo groznie... ale jesli po meczu z wynikiem do 0, bramkarz jest najgorszy, to nie ma zle...
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!
-
- Kontakt:
myślę, że w tym sezonie się utrzymamy 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No gralismy tak dobrze...na tle marnego rywala. Z Górnikiem w 2 polowie bylo podobnie.bolo23 pisze: nie chce mi sie wierzyc, ze az tak dobrze my mozemy grac.
Mamy problemy z tymi lepszymi druzynami, tu trzeba popracowac, ale ze slabszymi i z tymi z podobym potencjalem to radzimy sobie bardzo ladnie

Trzeba poprawic sie w meczach z druzynami, ktore maja niezle indywiadualnosci w druzynie!
Ale za dzisiejszy swietny mecz

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ciu.l te forum je dupne. 15 min przed szpilym zaś forumowi metrolodzy, bukmaherzy i trenerzy obstawiający wyniki i skład, jeżdzą po Grodzickim przed meczym a teraz zaś nagle zmiana o 180stopni
Super niebiescy!

Super niebiescy!
- Kontakt:
ostatnio jak my mieli puchary to tez my przegrywali wszystkie mecze z czolowka takze badzmy dobrej mysli