Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 31.10.11, godz. 18:30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 31.10.11, godz. 18:30
a ja mam takie pytanie - jak wyglada sprawa wyrabiania karty kibica i doladowanie biletu jutro czyli w dniu meczu ? idzie to np zrobic rano w budynku klubowym czy ino w kasach jutro ?
-
- Kontakt:
Hoho, po dzisiejszym remisie Lecha z Wa-wą jest ogromna szansa na pudło!
Gramy o najwyższe cele, mamy swojego idola w formie, jest dobra atmosfera,pogoda super, pora też no i 1-ego dzień wolny: liczę na wysoką frekwencję i święto w Chorzowie
Warunek: zagrać tak jak w II połówce z Żabolami.
Gramy o najwyższe cele, mamy swojego idola w formie, jest dobra atmosfera,pogoda super, pora też no i 1-ego dzień wolny: liczę na wysoką frekwencję i święto w Chorzowie

Warunek: zagrać tak jak w II połówce z Żabolami.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oklaskiwać powinni my swoich grajków,mom nadzieja,że jutro bydzie za co ,bo nic tak mnie nie wkurzyło jak podejście naszych piłkarzy do ostatniego meczu z disco polo
.Jutro czekom na rehabilitacja z ich strony.To ,że w składzie discopolo jest trzech byłych naszych zawodników nie mo znaczenia (na szacunek zasługuje ino Maciek),oczekuja walki na 200procent i zmazania plamy z zeszłego sezonu.Dla mnie jutro liczy się ino zwycięstwo i w du*** mom ,że przyjeżdżo nasz największy sponsor
.Po tym co powiedziol o nos nie jaki Stokowiec ..."są to piłkarze, którzy mają już określoną wartość. Można powiedzieć, że za małą na Wisłę, Legię, czy Polonię, ale tak naprawdę nie wiadomo, jak graliby w lepszych drużynach chyba o motwacja powinni my być spokojni
je*** ćwoli z discopoloni

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja a Piech młody jest młody i perspektywicznywest72 pisze:Po tym co powiedziol o nos nie jaki Stokowiec ..."są to piłkarze, którzy mają już określoną wartość. Można powiedzieć, że za małą na Wisłę, Legię, czy Polonię, ale tak naprawdę nie wiadomo, jak graliby w lepszych drużynach chyba o motwacja powinni my być spokojni![]()
![]()

jak wygramy to zostanie ok 10pkt do utrzymania

-
- Kontakt:
Ozor pisze:to nie jest Polonia Warszawakibice zbyt łatwo zapominają skąd powstał ten twór.
To tyle
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... z-polonia/" onclick="window.open(this.href);return false;Po zakończeniu sezonu z awansu do ekstraklasy cieszyli się jednak prowadzeniu wówczas przez Marka Wleciałowskiego chorzowianie. Polonii do premiowanej awansem czwartej pozycji zabrakło czterech punktów. Czarne Koszule w ekstraklasie zagrały rok później, po przejęciu miejsca w elicie od Groclinu Dyskobolii.
nikt tego nie zapomni do czasu aż Józefowi się znudzi i zwinie interes.
Dzisiaj liczę na 3 albo nawet 4:1

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jakie ''1'' - do zera cza skonczyc 
naprawdy cza pokozac kto rzadzi tym wszystkim wiesniakom, co im sloma wylazi ze szczewikow

naprawdy cza pokozac kto rzadzi tym wszystkim wiesniakom, co im sloma wylazi ze szczewikow
-
- Kontakt:
piekielnie ważny mecz przed chłopami
mam nadzieję że kwestie motywacyjne będą na odpowiednim poziomie i wyjdą skoncentrowani i nabuzowani od pierwszej minuty.
maćka trzeba dzisiaj super przywitać, a o najemniku który wygaduje te bzdury ostatnimi czasy po prostu zapomnieć
mam nadzieję że kwestie motywacyjne będą na odpowiednim poziomie i wyjdą skoncentrowani i nabuzowani od pierwszej minuty.
maćka trzeba dzisiaj super przywitać, a o najemniku który wygaduje te bzdury ostatnimi czasy po prostu zapomnieć

- 19daimos20
- Kontakt:
A ja mam prośbę. tak co nie będziemy Sadlokowi w dupę wchodzić bo po co i jaki to ma sens?? grał dla nas, odszedł bo tam mu wyższą kwotę zaproponowali i cześć pieśni. Nie liczy się to co było tylko to co jest. Więc lepiej oklaskiwać Grzybka, Piecha, Marka 

Dumny homofob i islamofob :)
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W jakich kasach wyrabia się podczas meczu KK ?
- Kontakt:
brzyski hu* i tyla!!!zero szacunku do poprzedniego klubu kery go wypromowol!!!
- ch-R
Jak ty chcesz wyrabiać KK podczas meczu to na pewno ten mecz zobaczyszalek900 pisze:W jakich kasach wyrabia się podczas meczu KK ?

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cudownie by było udowodnić już zapomnianą przez wielu maksymę, że "pieniądze to nie wszystko" i zmieść z powierzchni Ziemi Discopolo, ahh 

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo nie, a osoby które zabieromch-R pisze:Jak ty chcesz wyrabiać KK podczas meczu to na pewno ten mecz zobaczyszalek900 pisze:W jakich kasach wyrabia się podczas meczu KK ?
- Kontakt:
to chyba przed meczem, a nie podczas 

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no przed przed