RUCH Chorzów - Legia Warszawa 16.10.2011 r. godz. 17:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 16.10.2011 r. godz. 17:00
[login on]
wez mnie nie smiesz taka zjebke to pan j przewidzial zanim podszedl do tego plotu bo raz juz ja przerabial
[login off]
wez mnie nie smiesz taka zjebke to pan j przewidzial zanim podszedl do tego plotu bo raz juz ja przerabial
[login off]
-
- Kontakt:
Jak ktos ogladal dzisiejszy mecz Legii to wie , ze przegralismy z mocna druzyna.Rapid Bukareszt to nie sa byle ogorki.To mimo wszystko cieszy bo jak przegrywac to nie z ogorkami.A najlepsze jest to , ze ogolnie rzecz biorac stworzylismy sobie wiecej klarownych sytuacji do zdobycia bramki w tym meczu i wcale przegrac nie musielismy.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
takie informacje som nic niy warte, dopoki jutro niy wygromy.wiesiek1 pisze:Jak ktos ogladal dzisiejszy mecz Legii to wie , ze przegralismy z mocna druzyna.Rapid Bukareszt to nie sa byle ogorki.To mimo wszystko cieszy bo jak przegrywac to nie z ogorkami.A najlepsze jest to , ze ogolnie rzecz biorac stworzylismy sobie wiecej klarownych sytuacji do zdobycia bramki w tym meczu i wcale przegrac nie musielismy.
- Patrykk
jajo pisze:To wyjebej 3/4 składuUnhold pisze:Ja pierdziele jacy wy wszyscy na chama chcecie być tolerancyjni!!! NIE MOŻNA go tolerować!!! je*** goroli!
To, że go bronię wynika z całkowicie innych pobudek niż tolerancja. Mam szacunek do ludzi, którzy nie boją się okazywać swoich poglądów w towarzystwie, gdzie nie są mile widziane, do ludzi, którzy nie wypierają się swoich wartości, pamiętają o kumplach. Jakbym był piłkarzem i kariera poniosłaby mnie do innego klubu niż Ruch, zachowywałbym się podobnie
Ehh jajo, nibyś mądry synek a nie rozumiesz podstaw

Nikt(czy może raczej przytłaczająca większość z nas) do niego nic nie ma, że kibicuje Legii. Osobiście mnie również się to podoba, że pokazuje charakter, że jest Legionistą - takich piłkarzy dziś jest mało, a pokazanie miłości do warszawskiej drużyny naprawdę w wielu regionach jest naprawdę ryzykowne.
Chodzi tylko o to, że on nie potrafi tego zrobić z klasą, tak by z jednej strony pokazać swoje przywiązanie do ukochanej drużyny, a z drugiej strony nie urazić klubu, który pozwolił mu się wybić i który mu płaci, oraz nie urazić przede wszystkim nas kibiców. Patrząc na jego zachowanie, wygląda to na celowe działanie, bo inaczej tego nazwać nie można. Chyba, że rzeczywiście jest tak głupi, że nie widzi w swoim zachowaniu nic złego, w co raczej nie chce mi się wierzyć...
Dodam, że po ostatnim meczu z Legią jak dla mnie nic(prawie)złego nie zrobił. Oczywiście, wiedząc że sobie wczesniej nagrabił, mógł podejść do nich przed meczem, przed rozgrzewką, a nie po przegranym przez nas meczu, gdzie każdy był wkurwiony, dodatkowo widząc jego uśmiech. Tak czy inaczej podszedł najpierw pod nasz sektor - podziękował nam, nastepnie założył kurtkę i poszedł do swoich znajomych.
Gdzie miał z nimi pogadać??? Dobrze wiecie, że po meczu kibice idą na dworzec, a piłkarze do szatni, tak że nie miał szans na spotkanie z nimi. Nie popadajmy w paranoję.
Ja mam żal tylko do wczesniejszych jego wyskoków i głupkowatego tłumaczenia.
Oberschlesien Erwache !!!
-
- Kontakt:
Jakby poszedl przed meczem to by bylo, ze nie jest skoncentrowany, zostol zastraszony itp.
Ten temat sie juz wyczerpol
- Patrykk
Tyż prowda, co by nie zrobił byłoby źle, ale to juz niestety jego wina wynikająca z wczesniejszych nieczystych wobec nas zagrywek. Będzie musiało trocha wody upłynąć zanim rany się zagoją, tylko że choćby nie wiem jak bardzo będzie się starał to i tak przy kolejnym meczu z Legia wszystko szlag trafi, bo znowu coś sknoci19aRtuR20 pisze:Jakby poszedl przed meczem to by bylo, ze nie jest skoncentrowany, zostol zastraszony itp.

-
- Kontakt:
to trzeba Jankowskiemu napisać regulamin postępowania przed kolejnym meczem z Legią (co może zrobić, kiedy i gdzie). Wtedy nie będzie niedomówień i pretensji.
Ciekawe jakby tutaj wszyscy zareagowali gdyby Jankowski po strzeleniu dla Ruchu gola w meczu np. z Groclinem Warszawa pokazał kibicom Józków "elkę" jak Mięciel w poniedziałek? Też tak po Miecięlu jadą na forum ŁKS jak u nas po Jankowskim? A żelowy jest dużo starszy i wydawałoby się, że bardziej życiowo doświadczony i niby mądrzejszy
Ciekawe jakby tutaj wszyscy zareagowali gdyby Jankowski po strzeleniu dla Ruchu gola w meczu np. z Groclinem Warszawa pokazał kibicom Józków "elkę" jak Mięciel w poniedziałek? Też tak po Miecięlu jadą na forum ŁKS jak u nas po Jankowskim? A żelowy jest dużo starszy i wydawałoby się, że bardziej życiowo doświadczony i niby mądrzejszy

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Chudy81
- Kontakt:
Myślę, że jakby je***ł dzisiaj hattricka to zrobiłby już jakiś krok w kierunku wybaczeniaPatrykk pisze:Tyż prowda, co by nie zrobił byłoby źle, ale to juz niestety jego wina wynikająca z wczesniejszych nieczystych wobec nas zagrywek. Będzie musiało trocha wody upłynąć zanim rany się zagoją, tylko że choćby nie wiem jak bardzo będzie się starał to i tak przy kolejnym meczu z Legia wszystko szlag trafi, bo znowu coś sknoci19aRtuR20 pisze:Jakby poszedl przed meczem to by bylo, ze nie jest skoncentrowany, zostol zastraszony itp.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- Patrykk
Zamiast regulaminu wystarczy odrobina ludzkiego taktu.Elmer pisze:to trzeba Jankowskiemu napisać regulamin postępowania przed kolejnym meczem z Legią (co może zrobić, kiedy i gdzie). Wtedy nie będzie niedomówień i pretensji.
Nie wiem czy ŁKS-iacy zrobili z tego problem, ale wiem jedno, że nie ma co się wzorować na gorzszych. Takie zachowania powinny być przez nas kibiców karcone, a milczenie i udawanie że nic się nie stało(tylko dla tego że gość strzela bramki) w moich oczach dyskwalifikuje Ciebie jako Fanatyka Ruchu - jesteś co najwyżej zwykłym 40 letnim kapeluszem, przychodzącym na stadion by zobaczyć dobre widowisko

-
- Kontakt:
tylko nie 40-letnim 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Elmer na rynta 

-
- Kontakt:
Podwójny hattrick i bydzie gitChudy81 pisze: Myślę, że jakby je***ł dzisiaj hattricka to zrobiłby już jakiś krok w kierunku wybaczenia

-
- Kontakt:
[login on]
pierwszy punkt do ankiety : jANKOWSKI RAUS
[login off]
pierwszy punkt do ankiety : jANKOWSKI RAUS
[login off]
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zastanawiom sie nad czymś innym. Czy Jankes podszedłby do swoich kumpli z warszawy gdyby Ruch wygrał z Legią a on sam strzelił jej 3 bramki? 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakby podszedł przed meczem wszyscy zarzucaliby mu brak profesjonalizmu. Na tym forum były pretensje, że chopcy 3 godizny przed meczem na kawie w SCC siedzą.
Niech dzisiej walnie hattricka i zamiast pokazywać eLkę przyłoży palec do ust i kończmy ten temat![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niech dzisiej walnie hattricka i zamiast pokazywać eLkę przyłoży palec do ust i kończmy ten temat
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...