RUCH Chorzów - Legia Warszawa 16.10.2011 r. godz. 17:00
-
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 16.10.2011 r. godz. 17:00
Nie wiem po co ta napinka z Jankowskim. Każdy wie ze jest legionistą, wiec logiczne ze podszedl do sektora gosci, tak jak Niedzielan do nas po meczu z Koroną. Podszedł jednak najpierw do nas i to sie liczy. W meczu też nie widizalem jakichs kolaboranckich zagran z jego strony. Mecz przegrał nam niestety Grodzicki, po raz kolejny nie upilnowal swojego zawodnika i padla bramka.
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Roni2580 pisze:Nie wiem po co ta napinka z Jankowskim. Każdy wie ze jest legionistą, wiec logiczne ze podszedl do sektora gosci, tak jak Niedzielan do nas po meczu z Koroną. Podszedł jednak najpierw do nas i to sie liczy. W meczu też nie widizalem jakichs kolaboranckich zagran z jego strony. Mecz przegrał nam niestety Grodzicki, po raz kolejny nie upilnowal swojego zawodnika i padla bramka.
Nie Grodzicki a Stawarczyk nie pokrył tego skunksa z Legii
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
- 19flasteR20
- Kontakt:
To teroz Jankes mo szpil na przelamanie z szczewami.Jak zdupi szpil jak dzis ni byda go zalowol.Bo sportowo je wszystko ok, ale mentalnie nich cisnie do stoLycy W.!
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- SODA
przed meczem remis brałem w ciemno ,nie udało się ,Lisowski za słaby na ten mecz ale gramy dalej
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
co to za prownanie?? co Wtorek do nos zrobil a co Jankes?? Andrzej nom przyszol podziekowac za tak cieple przywitanie go na noszym stadionie lecz juz w innych barwach a lon co zrobil??
chopy łby spuszczone a ten z bananem na pysku poleciol se piatki zbijoc
chopy łby spuszczone a ten z bananem na pysku poleciol se piatki zbijoc
-
- Kontakt:
jo sie moga z tobą załozyć o flacha. I to jakoś FEST DOBRO. Jo na miejscu Lisowskiego poszukołbch jakiejś roboty. On się w życiu nie poradzi. Jak łazioł do szkoły to jo wątpia, że on groł w meczach międzyklasowych. On po prostu ni umi grać w bal. Przepychać się umi. Jo to tyż umia. Godosz strzeloł z dystansu. No kopoł z 30 metra w chopa co stoł na 28. Prosza cię, nie wiem jak możesz widzieć jakikolwiek pozytyw w tym synku!! Gro ino dlatego, że nie mo kto inny grać. Tak samo Abot... jak można chwalić piłkarza za ambicja????!!!! TO MUSI BYĆ PODSTAWA! Chop włazi i kopie przed siebie. Kiedyś na weszło napisali, że Abot powinien się wybrać na jakieś przeszkolenie piłkarskie. I to jest prowda.
Czy może pan porównać miłość do żony z miłością do klubu?
- inny rodzaj, ale wie pan... kobiet przed żoną kilka było a klubu przed Ruchem żadnego
- inny rodzaj, ale wie pan... kobiet przed żoną kilka było a klubu przed Ruchem żadnego
-
- Kontakt:
i co, chcesz powiedzieć że Jankowski specjalnie zagrał słabiej? błagam cie, nie ośmieszaj się, dziś wszyscy zagrali słabiej albo raczej Legia tylko na tyle nam pozwoliła. Dużo słabiej od Jankesa zagrał Grzybek ale jego nikt nie zjebie bo to Grzybek przecież. Lisowski zagrał bo kto niby miał zagrać? odbiór miał dobry, gorzej potem z rozegraniem lub celnym strzałem.marek79 pisze:scouser pisze:nie mogę czytac takich bzdur, jestem pewien że Fornalik ma całkiem inne zdanie na ten temat. Jankes jest w gazie i jest potrzebny na boisku na wet jeśli rywalem jest Legia jego ukochana. Nie wierzę ponadto że mógłby zrobic coś przeciwko druzynie.marek79 pisze:Atak Piech -Abbott i Jankes na ława bo zaś niy trefi na tor i sie zamknie w sobie
scouser i kto mioł racja?![]()
![]()
Jankes najpierw podszedł do nas potem do kolegów, za to nie mozna mieć do niego pretensji, zrobił to co Niedzielan i wielu innych piłkarzy w podobnych sytuacjach, lepiej taki piłkarz z otwartym podejściem i szczerym do tematu niż ku*** który całuje herb każdego klubu który daje mu większy kontrakt. Wygodnie jednak na kims wyładowac frustracje po porażce niż przyznac obiektywnie że Legia była lepsza co? korona jednemu czy drugiemu z gowy nie spadnie jak to zrobi, ważne by w następnym ważniejszym meczu za***rdalać przez 90 min i zdobyć 3 pkt.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Slaby mecz w naszym wykonaniu...
Lisowski beznadziejny, co podanie do przodu to strata, a te strzaly...obecnie nasz najgorszy gracz, chyba beda Tychy...Oby Straka sie szybko wykurowal.
Jankowski fatalny, Grzyb slabiuski, Malina nie ten, Lewczuk ograny jak dziecko przy bramce, Stawarczyk tez "swoje" zrobil, Smektała po wejsciu beznadziejny...
Trzeba szybko zapomniec, glowy do gory i do przodu!
Lisowski beznadziejny, co podanie do przodu to strata, a te strzaly...obecnie nasz najgorszy gracz, chyba beda Tychy...Oby Straka sie szybko wykurowal.
Jankowski fatalny, Grzyb slabiuski, Malina nie ten, Lewczuk ograny jak dziecko przy bramce, Stawarczyk tez "swoje" zrobil, Smektała po wejsciu beznadziejny...
Trzeba szybko zapomniec, glowy do gory i do przodu!
Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, o 21:50 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Otoz to. Lepszego podsumowania nie bedzieHBSiwy pisze:Miedza mozno zrobi kariera ale w Flocie Swinoujscie albo Kotwicy Kolobrzeg. Jo nie widza zodnych pozytywow w jego grze.
To ze gra w reprezentacji to przyklad tego jaki fussball w Polsce jest cienki.

UN'08
-
- Kontakt:
OK, Jaś Wędrowniczek czerwony, Becherovka, Absolut - co wolisz. Dom Ci szansa zoboczenia szpilu w powtórce w TV. Jak co pisz na PW - zakład od powiedzmy czwartku nojbliższego + 2 lata, czyli X'2013. Pasi?blues1920 pisze:jo sie moga z tobą załozyć o flacha. I to jakoś FEST DOBRO. Jo na miejscu Lisowskiego poszukołbch jakiejś roboty. On się w życiu nie poradzi. Jak łazioł do szkoły to jo wątpia, że on groł w meczach międzyklasowych. On po prostu ni umi grać w bal. Przepychać się umi. Jo to tyż umia. Godosz strzeloł z dystansu. No kopoł z 30 metra w chopa co stoł na 28. Prosza cię, nie wiem jak możesz widzieć jakikolwiek pozytyw w tym synku!! Gro ino dlatego, że nie mo kto inny grać. Tak samo Abot... jak można chwalić piłkarza za ambicja????!!!! TO MUSI BYĆ PODSTAWA! Chop włazi i kopie przed siebie. Kiedyś na weszło napisali, że Abot powinien się wybrać na jakieś przeszkolenie piłkarskie. I to jest prowda.
-
- Kontakt:
Widzę że nie tylko ja mam problem ze wzrokiem ale także pozostałe osoby będące dzisiaj na meczu.
Jak Lisowski dobrze gra to rozd... mi konstrukcje rzęs.
Dobra najlepiej zakończyć tą dyskusje.
Gabor wracaj
Jak Lisowski dobrze gra to rozd... mi konstrukcje rzęs.
Dobra najlepiej zakończyć tą dyskusje.
Gabor wracaj

- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lisowski bardzo dobre zagrol.
jak nie Pulkowski to Grodzicki jak nie one to Lisowski.
Zawsze ftos musi byc na cenzurowanym
Do mie chop zagrol dobrze i sie beda tego trzimol.
Po piersze to defensywny pomocnik a nie ofensywny.
Dobrze przerwol pora akcji Legii no i niezle pora razy zakrecil "reprezentantami"
3 faule na nim i powinny byc 3 zolte do Legii a nie ino jedna.
Bydymy mieli fest pociecha z tego chopa zobejrzycie.
I idzcie fachowcy do Waldka i powiedzcie ze mo go ze skladu wydupic abo zostowcie juz te FMy i Championshipy i robic licencja trenery...
Skoro go Waldek we skladzie widzi to mo ku temu powody.
Po drugie jak to idzie wlasnego zawodnika zbluzgac od chujow i inkszych zwyzywac?
synek jedyn z drugim ostawiajom serce na boisku to jak mu nie idzie to idzie pedziec/ryknac zapieprzej na treningu abo chyc sie roboty a nie takie cos... Ludzie szanujmy sie...
jak nie Pulkowski to Grodzicki jak nie one to Lisowski.
Zawsze ftos musi byc na cenzurowanym
Do mie chop zagrol dobrze i sie beda tego trzimol.
Po piersze to defensywny pomocnik a nie ofensywny.
Dobrze przerwol pora akcji Legii no i niezle pora razy zakrecil "reprezentantami"
3 faule na nim i powinny byc 3 zolte do Legii a nie ino jedna.
Bydymy mieli fest pociecha z tego chopa zobejrzycie.
I idzcie fachowcy do Waldka i powiedzcie ze mo go ze skladu wydupic abo zostowcie juz te FMy i Championshipy i robic licencja trenery...
Skoro go Waldek we skladzie widzi to mo ku temu powody.
Po drugie jak to idzie wlasnego zawodnika zbluzgac od chujow i inkszych zwyzywac?
synek jedyn z drugim ostawiajom serce na boisku to jak mu nie idzie to idzie pedziec/ryknac zapieprzej na treningu abo chyc sie roboty a nie takie cos... Ludzie szanujmy sie...
-
- Kontakt:
Teraz widziołech końcówka powtórki na C+weekend... Janokowski - dziękuja za uwaga, zero szacunku. A oglądołech cie ch.ju w Piasecznie jak tam mieszkołech, latawico warszawska...
-
- Kontakt:
miedza pisze:OK, Jaś Wędrowniczek czerwony, Becherovka, Absolut - co wolisz. Dom Ci szansa zoboczenia szpilu w powtórce w TV. Jak co pisz na PW - zakład od powiedzmy czwartku nojbliższego + 2 lata, czyli X'2013. Pasi?blues1920 pisze:jo sie moga z tobą załozyć o flacha. I to jakoś FEST DOBRO. Jo na miejscu Lisowskiego poszukołbch jakiejś roboty. On się w życiu nie poradzi. Jak łazioł do szkoły to jo wątpia, że on groł w meczach międzyklasowych. On po prostu ni umi grać w bal. Przepychać się umi. Jo to tyż umia. Godosz strzeloł z dystansu. No kopoł z 30 metra w chopa co stoł na 28. Prosza cię, nie wiem jak możesz widzieć jakikolwiek pozytyw w tym synku!! Gro ino dlatego, że nie mo kto inny grać. Tak samo Abot... jak można chwalić piłkarza za ambicja????!!!! TO MUSI BYĆ PODSTAWA! Chop włazi i kopie przed siebie. Kiedyś na weszło napisali, że Abot powinien się wybrać na jakieś przeszkolenie piłkarskie. I to jest prowda.
Przeciez pisze, ze o dobro flacha, a ty mu z takim syfem wyjezdzasz?:)
Lisowski w odbiorze dawal rade, ambicja i walka tez, ale konstruowanie akcji to raczej dla niego abstrakcja.
Szkoda meczu, bo wcale ta Legia jakos lepsza nie bylo. Bardziej zdeterminowana. Grali pressingiem juz na naszej polowie. Szkoda tej glupiej bramy, bo moglo to zupelnie inaczej wygladac.
A ja wam powiem, ze mnie wali z kim sobie Jankes przybija piatki. Tez nie zauwazylem zeby symulowal gre. Szkoda, ze byly te dwa tygodnie przerwy. Wybilo nas to troche z rytmu:( Najwazniejsze jest teraz zwyciestwo w Zabrzu. Bedzie historyczne, bo ostatni raz na tym hasioku.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
Jo tego niy widzioł , kumpel mi godoł ze podlecioł do nich. Na luja byda gwizdoł od nastepnego szpilu , godołech że sie obijoł w szpilu , niech wydupio jak nojszybci.miedza pisze:Teraz widziołech końcówka powtórki na C+weekend... Janokowski - dziękuja za uwaga, zero szacunku. A oglądołech cie ch.ju w Piasecznie jak tam mieszkołech, latawico warszawska...