RUCH Chorzów - Legia Warszawa 16.10.2011 r. godz. 17:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 16.10.2011 r. godz. 17:00
ku***, jankowski wypierdalej z naszego klubu za to coś zrobił po szpilu!!!!!
-
- Kontakt:
Jestem przerażony i załamany tym co zobaczyłem.Nie można przegrywać meczu z tym zespołem z Warszawy u siebie,w ogóle z tą warszawską dziwką(sorry,ale nie mogłem sie powstrzymać) nie można przegrywać! To niewybaczalne! Postawiłem na spokojne zwycięstwo Ruchu,a tu taki klops. Jak można przegrac u siebie z tak słabą drużyną jak Legia?
A to co sie działo na trybunach woła o pomste do nieba.Jak to jest,że na wyjazdach kibice Ruchu miażdżą większość rywali w polskiej lidze,a w tym meczu z warszawskim zespołem wyglądało to tak przeciętnie?
Oby chociaż deRby nasi piłkarze wygrali. To tyle na gorąco.
A to co sie działo na trybunach woła o pomste do nieba.Jak to jest,że na wyjazdach kibice Ruchu miażdżą większość rywali w polskiej lidze,a w tym meczu z warszawskim zespołem wyglądało to tak przeciętnie?
Oby chociaż deRby nasi piłkarze wygrali. To tyle na gorąco.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, o 19:38 przez GregoR10, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
19_kRzysiek_20 pisze:Lisowski![]()
![]()
![]()
Tak synek zagrol cienko jak zawsze. Zadne podanie nie dochodzilo.
Na bezrybiu i rak ryba.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
Jankowski to co zrobiłeś po meczu to sie je***j w dekiel skoro Ruch Ci płaci to proszę o szacunek dla nas kibiców, mlode chopcy stoją pod sektorem a ty co a ty g...ju poszłeś się klepać z koleżkami !!!!!!!!
-
- Kontakt:
Legia to pilkarsko aktualnie najmocniejsza druzyna w Polsce.Lawke tez ma z czolowki najszersza.Do tego stawia na mlodziez co jej wychodzi na plus.Z Legia przegrac chooojowo bo to Legia ale pilkarsko to zaden wstyd wiec nie smuc.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Legia byla LEPSZO w tym meczu - to tyla obiektywnieJak można przegrac u siebie z tak słabą drużyną jak Legia
-
- Kontakt:
ja pierdziele
my jesteśmy ŚREDNIAKIEM walczącym o utrzymanie a tu płacz po takim meczu
wy się módlcie żeby nasi nie spadli a nie patrzcie w puchary
my jesteśmy ŚREDNIAKIEM walczącym o utrzymanie a tu płacz po takim meczu
wy się módlcie żeby nasi nie spadli a nie patrzcie w puchary
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
arcio czego Ty oczekujesz jak wieksza czesc kibicow Ruchu nie zna sie na pilce i co gorsza na naszych realiach.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz na remis, szkoda że nie zagrali pierwszej połowy tak jak grali w drugiej. Lewczuk słabo, najlepszy Zieńczuk.
In Siemian We Trust
- JDM
- Kontakt:
Niestety ale Ruch nie umi wygrywać z najmocniejszymi rywalami ( przegrana z Śląskiem, Lechem, Wiłą, Legią)
-
sprzedać tego gwiazdora Jankowskiego przy pierwszej lepszej okazji i kupić Świerczoka z Polonii Bytom... z takim podejściem do grania ten chłopak nic nie osiągnie...
Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, o 19:50 przez dawo, łącznie zmieniany 1 raz.
https://t.me/pump_upp
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niestety błedna taktyka i oddanie pola rywalom na 45 minut w pierwszej połowie jak zwykle sie zemsciło(który to już raz
)
Ogladając porażke z Wisłą i teraz tę z Legią jak po tej pierwszej byłem pod wrażeniem ambicji i odwagi tak ta dzisiaj jest przejawem tchórzostwa i powrotu do minimalizmu.
Naliczyłem w całych 90 minutach 1 celny strzał na bramke Legii-Piecha

Ogladając porażke z Wisłą i teraz tę z Legią jak po tej pierwszej byłem pod wrażeniem ambicji i odwagi tak ta dzisiaj jest przejawem tchórzostwa i powrotu do minimalizmu.
Naliczyłem w całych 90 minutach 1 celny strzał na bramke Legii-Piecha

- karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
znawcy fusbalu powiedzom ,ze tyn mecz to byly pilkarskie szachy.my na take szachy niy mogymy sie niystety z Legiom pozwolic!jak sie jest personalnie duzo slabszym to w taki sposob ciezko remis ugrac a co dopiero wygrano
-
- Kontakt:
To co jankowski zrobił dzisiaj po meczu dyskwalifikuje go do zakładania naszej niebieskiej koszulki. Cała sytuacja powinna spotkać się z interwencją zarządu i trenera. Tak nie może być.
My kibice również powinniśmy pokazać to co myślimy o takim zachowaniu. Osobiście wolę przegrywać polowe meczy więcej ale nie mieć takiego zawodnika w składzie.
Dla mnie ten człowiek jako zawodnik Ruchu przestał istnieć.
NIE dla jankowskiego.
My kibice również powinniśmy pokazać to co myślimy o takim zachowaniu. Osobiście wolę przegrywać polowe meczy więcej ale nie mieć takiego zawodnika w składzie.
Dla mnie ten człowiek jako zawodnik Ruchu przestał istnieć.
NIE dla jankowskiego.

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nigdy niy pisza w nerwach zaroz po meczu ,ale tera niy odpuszcza jak ktos tu wczesnij napisol grali my w 10 do 70 min(nigdy niy ublizolech zodnymu pikarzowi Ruchu ,nawet jak slabo zagrol ) jankowski ty lebrze warszawski wydu...j warszawiokom laska zrobic ,tyn co ostol po meczu to wiy o co chodzi . a do tego jak zlazil leber w 70 min to klaskol kibicom Legi brawo ty k....o warszawsko nie chca cie wiecej widziec w tym klubie , mom nadzieja ze to przeczytosz ,abo wtos ci o tym powiy Co do meczu to zagralimy jakos bojazliwie i bez jaj ( slyszolech ze zas nom 3 miechy niy placom moze to tyn powod ) ,za mocno my sie cofli a Legia tako gra lubi i na to czeko . tyn mecz niestety przegralimy w szatni i po 1 blyndzie Lewczuka ale zdazo sie kozdy moze blad zrobic . Panie Paterman , panie Mosor i pani Sobstylowo wy tyz mocie 3 miesiace zaleglosci w wyplatach ??? jestech bardzo ciekaw . A Sponsor jak, zas za dwa tydnie ?????? Q..A wszystko przez brak kasy bo zas by szlo w tym sezonie o cos powalczyc . Niestety ale przy naszym budzecie nie momy szans z takimi potentatami ( nie pikarskimi ino finansowymi ) jak Legi, Wisla ,Lech itd.. placimy mniej niz ww .zespoly ale przynajmnij q....a placmy regularnie , a jak cie nie stac na klub w extraklasie panie Paterman to oddej go komus kogo na to stac . moze jutro ochlona bo mom cisnienie 100 na 250 , ale zawsze byda z tym klubym na dobre i na zle TYLKO RUCH ps ciynzko mi to pisac ale Legia byla dzis niestety o klasa lepszo ,ale gratulacji odymnie i tak nie dostanom
i zapytom jeszce kaj byl dzis doping do RUCHU ?????? ,KAJ BYLI CI ''KIBICE " we wczesniejszych meczach ?? ze dzis 9 tys a wczesnij caly czos po 5 kola ( Legia ,WislA , Gornik Lech ????? do dupy z wami kibicami na 4 mecze w sezonie .

Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, o 20:09 przez tedeus63, łącznie zmieniany 1 raz.