Remont stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Michał Łagiewniki

#91 Post autor: Michał Łagiewniki » 28 wrz 2004, o 23:06

cieszy ten remont i to ze wkoncu mozemy powiedziec ze mamy krzesełka a teraz tylko potrzebna jest frekfencja zeby było widac ze nam tez zalezy na dobrym wizerunku Ruchu a wiec wszyscy na szpil :D

Nieznany

#92 Post autor: Nieznany » 28 wrz 2004, o 23:45

no calkiem fajnie prezentuje sie wasz stadion na zdjeciach,ale z tego co widze krzeselka montuja w co drugim rzedzie( :?: ). czy mi sie tylko wydaje?wie ktos dlaczego tak robia te krzeselka?przeciez w ten sposob zmniejsza sie pojemnosc stadionu o polowe...
a do tego zakladaja je na starym podlozu...no mogli sie troszke bardziej postarac.gdyby zrobili nowa wylewke(a koszt nie jest duzy)wtedy stadion bylby juz w na prawde niezlym stanie.

TomSky
Kontakt:

#93 Post autor: TomSky » 28 wrz 2004, o 23:51

Nieznany pisze:no calkiem fajnie prezentuje sie wasz stadion na zdjeciach,ale z tego co widze krzeselka montuja w co drugim rzedzie( :?: ). czy mi sie tylko wydaje?wie ktos dlaczego tak robia te krzeselka?przeciez w ten sposob zmniejsza sie pojemnosc stadionu o polowe...
20 tys pojemności nam na razie nie trzeba... a jak bedzie potrzeba to wybudujemy "Wielkie Hajduki Arena"... nasze "sektory" nie są przystosowane do krzesełek - rzędy są zbyt wąskie i niskie. Gdyby stołki były w kazdym rzędzie to nie dało by sie przechodzić.... a poza tym zawsze to taniej...

PS Prowizorka prowizorką ale wygląda to całkiem całkiem... przynajmniej w porównaniu do tego co było
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

KK
Kontakt:

#94 Post autor: KK » 28 wrz 2004, o 23:56

Z daleka wyglada fajnie. Nikt nawet na klubie nie ukrywa ze to prowizorka, ale stadion jest wlasnoscia miasta, a ono dalo kase na krzeselka i jest w pelni usatysfakcjonowane.
Zreszta jakies kolejne wylewki to tesh prowizorka. Spokojnie w przerwie letniej daloby sie zaorac to, usypac nowe wyzsze waly i zrobic trybuny w ksztalcie prostokata. Krzeselka za zainstalowane tak ze mozna je latwo odinstalowac, zatem 7,500 zicow nikt nom nie zabierze.
Tak jak mowie, zaorac, zblizyc trybuny do murawy, usunac luki (zrobic cos a'la Anglia :lol: )
I nie wydaje mi sie zeby to byly tak ogromne koszty. :D: Na polskich wioskach mozna, a w Chorzowie nie? :roll:
Na razie dobre i to, ale jak na wiosna awansujemy to w lato trza zaoraz to :wink:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: spyru » 29 wrz 2004, o 00:02

no calkiem fajnie prezentuje sie wasz stadion na zdjeciach
A gdzie można te zdjęcia znaleźć?? :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: spyru » 29 wrz 2004, o 00:17

KKubicki napisał
Tak jak mowie, zaorac, zblizyc trybuny do murawy, usunac luki
Nie wiem czy to technicznie jest możliwe. Trzebaby było boisko przesunąc w strone trybundy głównej. A wtedy jupitery byłyby rozstawione nierównomiernie i promień światła pewnie też padałby nieproporcjonalnie na murawę. Zresztą śmiesznie by to wyglądało. 2 jupitery na wysokości trybun, a 2 - dziesięć metrów za trybunami :roll:
:hehe:

KK
Kontakt:

#97 Post autor: KK » 29 wrz 2004, o 00:23

O 13:00 jupitery sa zbedne :lol: No niestety na razie to pomiedzy glowna a murawa jest przestrzen na ktorej moznaby smialo tor do zuzla zrobic :?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#98 Post autor: spyru » 29 wrz 2004, o 00:26

No właśnie. I to jest problem który ciężko będzie przeskoczyć , jak napisałeś, "nie ogromnym kosztem". Ten cały stadion jest po prostu nieproprcjonalny :cry:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#99 Post autor: Patton » 29 wrz 2004, o 00:31

Zaorac i posadzic ziola :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

marcyk
Kontakt:

#100 Post autor: marcyk » 29 wrz 2004, o 08:47

Ja bym proponowal slonecznik zamiast tych ziol, choc osobiscie nie przepadam, ale inni?

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#101 Post autor: 19r20 » 29 wrz 2004, o 08:51

nie no stadion fajnie zaczyna wyglądać
tylko 1 szczegół:
beton był całkiem "spróchniały" i nadal taki pozostał
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

zonkil

#102 Post autor: zonkil » 29 wrz 2004, o 09:33

a mi sie nasz stadion podobal i podoba a jak by nie robili wogule krzeselek to tez by byl spruchnialy . Jakes rok temu nikt nie nazekal nato, a teras wielke problemy .Jak dlamie jest gud :D :D :D :lol: :)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: gerhat » 29 wrz 2004, o 10:59

Robson dobrze że udokumentowałeś na fotach jak wkopuja te zbiornki z cieczą łatwopalną na sektorze PF. :wink:
Ja bym obciął jeszcze płoty na sektorach z nowymi krzesełkami, przy tych płotach co są teraz 2-3 dolne rzedy to miejsca dla kurzu, owadów i duchów, a nie kibiców.

Co do prowizorycznych wylewek lub ich braku, to chyba nie zdajecie sobie sprawy ile kosztuje wybetonowanie całego stadionu. Jakbysmy sprzedali I drużyne może by straczyło, a lepiej optowac za przebudową zakoli niż je betonować i utrwalać cos co nikomu nie odpowiada.

Nie podoba mi sie jeszcze stary zegar elektroniczny, który szpeci stadion.
Wiem że to miejsce na rekalmę, na które klub nigdy nie znalazł chetnego.
Może warto by go przykryć tablicą z wypisanymi alfabetycznie wszystkimi nazwiskami zawodników, którzy występowali w Ruchu. Taka baza istneje.
Miejsca by wystarczyło.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#104 Post autor: Patton » 29 wrz 2004, o 12:10

gerhat - i po jakiego CHU** prowokujesz????? :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

zonkil

#105 Post autor: zonkil » 29 wrz 2004, o 12:37

gerhat NAPISAL
Ja bym obciął jeszcze płoty na sektorach z nowymi krzesełkami
-----------------------------------------------------------------------------------
A GDZIE BYS POWIESIL FANY NA TYCH MALYCH PLOTKACH, A MECZ BEZ FAN :( , :MI SIE TO BY NIE WIDZIALO (Przynajmiej mi)
NIE NARZEKAJCIE JEST DOBRZE :D

Zablokowany