Remont stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ishateR

#76 Post autor: ishateR » 28 wrz 2004, o 17:23

kibice gosci beda siedziec na sektorze z P/F :lol:

ps.
nareszcie nasz stadion jest cały NIEBIESKI :D

wacha
Kontakt:

#77 Post autor: wacha » 28 wrz 2004, o 17:51

Blaszany ty sie nie pytej kaj beda goscie ino bydz na szpilu to som zoboczysz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#78 Post autor: m-p » 28 wrz 2004, o 17:58

Ciekawi mnie jeszcze czy na nowo wykrzesełkowanych
sektorach znikną wysokie płoty?

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: jajo » 28 wrz 2004, o 18:01

wacha - tylko gosci w najblizszym czasie nie bedzuie na Ruchu
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Niebieska
Kontakt:

#80 Post autor: Niebieska » 28 wrz 2004, o 18:46

A mnie jakoś te pachnące, świeże, niebieskie krzesełka nie pasują do tego dziuRawego, zapadłego, kRzywego betonu, który aż pRosi się, żeby coś z nim zRobić ... nie wiem, może się czepiam :roll:
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#81 Post autor: Blaszany » 28 wrz 2004, o 19:35

no i dalyj mi nikt niy odpowiedzioł..... :o

kurczak1920

#82 Post autor: kurczak1920 » 28 wrz 2004, o 19:38

Niebieska pisze:A mnie jakoś te pachnące, świeże, niebieskie krzesełka nie pasują do tego dziuRawego, zapadłego, kRzywego betonu, który aż pRosi się, żeby coś z nim zRobić ... nie wiem, może się czepiam :roll:
jo to samo zauważył, żadnej wylewki, ale chyba się czepiomy

Robson
Kontakt:

#83 Post autor: Robson » 28 wrz 2004, o 19:42

Niebieska pisze:A mnie jakoś te pachnące, świeże, niebieskie krzesełka nie pasują do tego dziuRawego, zapadłego, kRzywego betonu, który aż pRosi się, żeby coś z nim zRobić ... nie wiem, może się czepiam :roll:
No to chyba każdy kibic Ruchu tak sądzi. PROWIZORKA, PROWIZORKA i jeszcze raz PROWIZORKA :evil: Ale kogo to obchodzi :?:

KK
Kontakt:

#84 Post autor: KK » 28 wrz 2004, o 19:45

Hmm ja slyszalem wersje ze robia pod Omega ten sektor gosci - tzn. zaraz obok tego nowego przejazdu na murawe.
Ale o wszystkich szczegoloach zwiazanych z montazem zicow, przedsprzedazy biletow na Piast, wejsciu na mecz kobiet i dzieci, itp zawilosci, opisze jutro na lamach www.
Jak macie jakies pytanka to rzucac, postaram sie wszystko wyjasnic.

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#85 Post autor: Blaszany » 28 wrz 2004, o 19:52

heheh pytania - wiela już ludzi kupiło biletów w przedsprzedaży? i wogóle kaj można kupić bilety w przedsprzedaży (niy wliczajonc Cichej)??

Bo takie coś przeca byłoby fajnym rozwionzaniym..... Np. w Reporterze i innych - ehehehhe w Empiku :lol: ....

A co do sektora gości...to ciyakwie jakby był on na 1, 2 .... a pod Omegom byłby sektor z Ruchu.... Coś nowego i ciykawego!! Jak inni uważajom?

PozdRo!

Robson
Kontakt:

#86 Post autor: Robson » 28 wrz 2004, o 19:53

1. Na jakich sektorach bedą montowane krzesełka, bo już słyszalem miliard wersji, a i codzień się coś zmienia...
2. Jaka będzie docelowa pojemność stadionu?
3. Czy zostaną wymienione płoty pomiędzy sektorami i czy w związku z tym zostanie taka numeracja sektorów, jak była dotychczas ?

Jak byda mioł więcej pytań, to byda edytowoł ten post :twisted:

pozdRo

HBSiwy
Kontakt:

#87 Post autor: HBSiwy » 28 wrz 2004, o 20:13

Wlasnie prowizorka i prowizorka!! jak jo juz laziol na Ruch a bolo to 15 lot temu to godali ze cos beda robic :D i co... teraz jest kosmetyka na rozwalone betony daja nowe zice to tak JAKBY JAKIEJS BABCI 90 LAT DALI NOWE SILIKONOWE CYCKI jak ona bedzie wygladac no powiedzcie sami jak.........
Moze doczekam sie kiedys stadionu na Ruchu takiego naprowda STADIONU a nie takiego gowna (sorry).Przeciez jak bym wziol kiedys moje dziecko na mecz to ono by mi powiedzialo tato mielismy ogladac spiel a my jestesmy w starozytnym Rzymie.....
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Gość

#88 Post autor: Gość » 28 wrz 2004, o 20:20

HBSiwy pisze:[...] to tak JAKBY JAKIEJS BABCI 90 LAT DALI NOWE SILIKONOWE CYCKI jak ona bedzie wygladac no powiedzcie sami jak.........[...]
Jak Cher... :lol:

Niebieska
Kontakt:

#89 Post autor: Niebieska » 28 wrz 2004, o 21:58

Proszę o odpowiedź na nastepujące pytania:
Chodzi mi o zniżki 50% dla emeRytów i Rencistów, w kasach najczęsciej osoby nie pytały o żaden dowód potwierdzający, że dana osoba jest upRawniona do ulgowego biletu, czy to się zmieni i ulgowy bilet będzie można nabyć tylko po okazaniu odpowiedniego dokumentu, 1 dokument = 1 bilet :?:

Druga rzecz, jeśli już nawet taki bilet się kupi za okazaniem dowodu zawsze można go komuś odsprzedać, czytnik nie jest na tyle inteligentny i nie wie, w jakim wieku jest osoba, która wchodzi na stadion, czy będzie ktoś, kto po przekroczeniu bRamy będzie spRawdzał, czy czasem osoba w kwiecie wieku nie wchodzi na ulgowy bilet :?:

SupeR, że wRócono do takich ulg, ale teRaz tRzeba jeszcze dopilnować, żeby nie było bałaganu przy kasach, opóźnień, niepotrzebnych neRwów i kombinowania. Czy wszyscy, którzy powinni są o wszystkim poinformowani :?: bo stopień poinformowania kasjerów czy służb porządkowych do tej poRy to ... szkoda gadać, nikt nic nie wie :roll:

Jeśli chodzi o daRmowe bilety dla kobiet i dzieci, to tu chyba wszystko zostało wzięte pod uwagę.

A PRZEDE WSZYSTKIM CZY DOKŁADNA INFORMACJA o cenach, potrzebnych dokumentach itp., pojawi się także w pRasie, nie każdy ma dostęp do inteRnetu, a plakatów jako takich, z wszystkimi potRzebnymi infoRmacjami, oprócz tych, które przygotowują sami Kibice, nie ma :?:

A wRacając do tematu remontu stadionu - CZY KTOŚ COŚ ZROBI Z TYM BETONEM :?: :?: :?:
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ishateR

#90 Post autor: ishateR » 28 wrz 2004, o 23:02

proponuja zabetonowac beton 8) kto jest za ? :lol:

Zablokowany