Ciekawostką jest to że Ruch jest chyba jedynym albo jednym z nielicznych zespołów w naszej Ekstraklasie, który gra takim systemem. Ostatnio w w którymś z programów sportowych to godali analizując ustawienia innych zespołów.19kyjok20 pisze:Zasłużone zwycięstwo, ale wiecie skąd sie biorą nasze ostatnie sukcesy? Biorą sie stąd że w końcu zaczylimy grać ustawieniem 4 4 2 a nie 4 5 1. Ktoś powie że to nic nieznaczący szczegół ale jednak diabeł tkwi w szczegółach
co do Grzybka już kiedyś się wypowiadałem. ale czy ja wiem czy sie wypolił? pare wrzutek mioł inna sprawa to jego ostatni sezon i raczej żegna się z nami więc podarowoł byś sie te komentarze. Grzybek sam dobrze wie czy gro dobrze czy źle i jak to sam powiedział kiedyś że jeśli będzie czuł że osłabia drużyne to sam poprosi trenera o zmiane.hanys1979 pisze: Grzybek sie wypolił , Abott słaby ,
szpakofski pisze:Panowie, oddaliśmy Wam Piecha, Stwarczyka, Grzelaka, a nawet trenera Fornalika. Czas na rewanż - poprosimy Malinowskiego i Janoszkę![]()
Ruch to chyba najbardziej ambitny i waleczny klub w tej smutnej jak pi** ekstraklasie, brawo!
Fakt jest faktem. Ale to wlasnie jest szeroki i gleboki temat . Tak jak zwrocil uwage Scypion, wyscie robili przemeblowanie w Waszym klubie. I o co teraz chodziScypion pisze:szpakofski pisze:Panowie, oddaliśmy Wam Piecha, Stwarczyka, Grzelaka, a nawet trenera Fornalika. Czas na rewanż - poprosimy Malinowskiego i Janoszkę![]()
Ruch to chyba najbardziej ambitny i waleczny klub w tej smutnej jak pi** ekstraklasie, brawo!
Nie oddaliście tylko byliście zbyt zafascynowani Janasami i innymi, że nie dostrzegliście prawdziwej jakości. Czas na ciąg dalszy rzućcie nam jeszcze kilku wartoscowych, a niedocenionych przez łodzkich ekspertów graczy.
dobrze godosz... cza go chronic, zeby go jakies ci*** o 7 rano nie wywiozly do WarszawyJeszcze o Arku Piechu, ten synek to jest Nosz nojwiększy skarb - PF-ka powinna mu przydzielić 24 godzinno ochrona![]()
Rejon pisze:niy chca cedzić, ale może poszli po rozum do gowy i tero po szpilach przyjaźni zamiast 2pkt dlo kożdego bydymy po 3 pkt
Użytkownicy przeglądający to forum: hebel, heli, Marek Nowak, myciochojec, otulas, Stasiu19R20, uszy i 52 gości