Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
-
- Kontakt:
Re: Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
No właśnie Wisła to zlepek przypadkowych najemników, którzy często nie potrafią 5 razy podać bez błędu. Są to zdrowo przepłaceni piłkarze, których można spokojnie ograć. Ja liczę na punkty w Krakowie. Wisłą remisowała w tym sezonie z Widzewem,Koroną(która przegrała z Gryfem Wejherowo), więc punkty na Reymonta są realne
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Kontakt:
Panowie, spuście powietrze bo wam zaszkodzi. Ja też liczę na zwycięstwo Ruchu ale patrząc obiektywnie to jedynie Lewczuk (a i to nie wiem czy rzeczywiście) mógłby wyjść w pierwszym składzie Wisły.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
no i Matko Perdijić !Witek46 pisze:Panowie, spuście powietrze bo wam zaszkodzi. Ja też liczę na zwycięstwo Ruchu ale patrząc obiektywnie to jedynie Lewczuk (a i to nie wiem czy rzeczywiście) mógłby wyjść w pierwszym składzie Wisły.
.
-
- Kontakt:
panowie Wisła to jedne wielkie ścierwo (prawie sami obcokrajowcy którzy chcą do emeryturki dociągnąć np: Lamey,Iliev itp wynalazki) jo typuja remis lub zwycięstwo
do zobaczenia na dworcu , i nie pijcie za dużo piw w tym pociągu w drodze do Krakowa !.
do zobaczenia na dworcu , i nie pijcie za dużo piw w tym pociągu w drodze do Krakowa !.
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miałem sen, a rzadko mi się śni Ruch. 0-1 bramka Grzyba. 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
spyru pisze:Miałem sen, a rzadko mi się śni Ruch. 0-1 bramka Grzyba.
trzymamy cie za slowo mistrzu a raczej za "sen"
-
- Kontakt:
przysiegam, że raz w życiu śnił mi się mecz piłkarski. Puchar Polski, graliśmy z Pogonia Szczecin... no i było wyśnione 4-0spyru pisze:Miałem sen, a rzadko mi się śni Ruch. 0-1 bramka Grzyba.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
melikson jest przereklamowany przy balu umie trocha ale za duzo som robi i czesto bal traci z tego powodu a co do meczu to Wisla powinna przegrac poniewasz za duzo meczow do nich moze sie myla ale grali 15.9 - 19.9 - 22.9 a beda grac 25.9 - 29.9 - 2.10
22.09 mecz z Flotom to jest tam i nazot lekko 20 godzin
wiec oni musza sie to na lekko wziasc bo 29.09 LE na Twente i 2.10 na Legii przeca to nie robocopy co na 5 minut do pradu podlonczom i wszystko ok.
do tego napewno u nos bedzie pelno motywacja i o nic nie trzeba sie starac tylko o nastepny mecz bo jak na Wisle wygraja to cos mi sie wydaje ze nastepny potem nie wygraja
wiec oni musza sie to na lekko wziasc bo 29.09 LE na Twente i 2.10 na Legii przeca to nie robocopy co na 5 minut do pradu podlonczom i wszystko ok.
do tego napewno u nos bedzie pelno motywacja i o nic nie trzeba sie starac tylko o nastepny mecz bo jak na Wisle wygraja to cos mi sie wydaje ze nastepny potem nie wygraja
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
loni po pierwsze furgajom samolotem obecnie, więc nie 20 ino 2-3h.empe1 pisze:melikson jest przereklamowany przy balu umie trocha ale za duzo som robi i czesto bal traci z tego powodu a co do meczu to Wisla powinna przegrac poniewasz za duzo meczow do nich moze sie myla ale grali 15.9 - 19.9 - 22.9 a beda grac 25.9 - 29.9 - 2.10
po drugie kadra mają dość dużo i wyrównano, oczywiście wielce przepłacono i wyrównano na przeciętnym europejskim poziomie, ale jednak nasza liga jest dużo poniżej przeciętnej
a po trzecie i tak wygromy nie ma innej opcji

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a mie jak zwykle przed zwycięstwem śniyły sie gołe baby, czyli bydzie dobrze 

-
Sprzedam 1 bilet na Wisle bo gosciu nie moze jechac jjak cos to PW!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
2;1 do nas !! JADMYYYY !!!!!!!!!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
to nie ma sie co cieszyc bo raczej sny sie śnią na opa ...ale moze bydzie wyjatekswistaks07 pisze:trzymamy cie za slowo mistrzu a raczej za "sen"spyru pisze:Miałem sen, a rzadko mi się śni Ruch. 0-1 bramka Grzyba.

Jirsiak 1-1 Piech

- seba7802
- Kontakt:
Tobie zawsze sie snią gołe babygerhat pisze:a mie jak zwykle przed zwycięstwem śniyły sie gołe baby, czyli bydzie dobrze

(Mie tyż)

bydzie 0-1 albo 1-1
- Lutz
- Kontakt:
Ciebie niech sie lepi trasa przyśni - bo jak jedziesz zaś tym Swoim heblym to bydziesz wracoł jak kedyś z Lubina do Chorzowa przez Suwałki, 2 tydnie langgerhat pisze:a mie jak zwykle przed zwycięstwem śniyły sie gołe baby, czyli bydzie dobrze