Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
- 19Bioly20
- Kontakt:
Re: Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
Wisla jesst do pokonania ale Ruch musi zagrac bardzo dobre spotkanie bo po wczorajszym meczu z ŁKS-em mam male watpliwosci ŁKS wczoraj mial sklad slaby nikt taki dobry tam nie gral a my nie umieli im w podstawowym czasie bramy strzelic
Kocham RUCH Jak Ćpun KReskę !!!
Bo Moje Życie Jest NIEBIESKIE !!!!
Bo Moje Życie Jest NIEBIESKIE !!!!
-
- Kontakt:
Ale przecież Wisła nie będzie murować bramki lecz atakować, co pozwoli na grę z kontry. Jeśli zagrają odważnie, a szczęście dopisze, to może nyć ciekawie. Byle nie przegrają już w szatni.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- DingChavez
- Kontakt:
Jak najbardziej można przywieść 3 punkty do Chorzowa! Moim zdaniem Wisła jest do przejścia jeśli tylko Niebiescy będą chcieli walczyć i nie okażą strachu.Umiejętności piłkarskie Ruch ma, choć wiadomo że nie gra efektownie.Receptą na niedzielny sukces może być trzymanie nerwów na wodzy i nie przejmowanie się tym że prasa i telewizja poświęcają więcej czasu Wiśle.Tak sobie myślę że gdyby krakusy mieli na szpicy 3 Meliksonów to też trzeba podjąć rękawicę i walczyć bez kompleksów.Nie można jechać do Krakowa w roli dostarczyciela punktów tylko postawić się i dać do myślenia niektórym "znawcom".Myślę że Fornalik przygotuje tak zespół psychicznie aby "nie bali się wygrać".Czeka nas niełatwa wyprawa jednak gdy nie zabraknie ambicji,woli walki na wszystkich pozycjach możemy mieć powody do zadowolenia.Wszystko w głowach i nogach Niebieskich.Zwycięstwo Ruchu jest naprawdę realne.Trzeba tylko chcieć!
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patrząc na ich ostatnie 4 mecze...smiało stwierdzom 3 PUNKTY nasze !!!!!!
- 19flasteR20
- Kontakt:
Ruch musi wspiac sie na wyzyny obecnych umiejetnosci i zagrac bez kompleksow !Da sie, a Waldek niech pusci im szpil z 2006 r. PP na Reymonta kaj wygralismy! Moze ich to zmotywuje.

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
Ino wielu z obecnej kadry pamiento tamten szpil? Jeden Grzyb?
-
- Kontakt:
Wisła wydaje się, że mo słabo defensywa i jak się ich by przycisnęło to by się stracili, pytanie ino czy wcześniej nie walnęli by nam już jakiejś bramki, z drugiej strony grając zachowawczo czego się obawiom, myśla, że my nic nie zagrożemy, a sami w końcu zrobimy jakiś błąd, który spowoduje zwalenie w takim układzie meczu. Licza na 3 punkty, ale licza że nasi zaskoczą i nie zagrają bojaźliwie od początku, bo jak nagle przy np. 0-2 zaatakowali to już nie ma ich za co chwalić ino pytać czemu tak nie mogli od początku.
-
- Kontakt:
Ja czytom te wasze posty to widza samych optymistów. Panowie Ruch jedzie z ekipą wyjazdowom 1500 typa i tyn szpil mo wygrać i z takim nastawieniem trza jechać. PozdRo
PS Obejrzyjcie moja stopka niżej :-)
PS Obejrzyjcie moja stopka niżej :-)
[color=#0040FF]Więc wstań, do góry głowę wznieś,
śpiewaj naszą pieśń, śpiewaj naszą pieśń,
HKS, HKS, HKS![/color]
śpiewaj naszą pieśń, śpiewaj naszą pieśń,
HKS, HKS, HKS![/color]
-
- Kontakt:
chciolech yno pedziec ze po szpilu jada na szopienice do roboty wiec pora osob na paka moga wziasc i podciepnac
-
- Kontakt:
wrzuciłem ku pokrzepieniu serc
Wisła - Ruch 0:1 (1997)
http://www.youtube.com/watch?v=d5amti9DqXc" onclick="window.open(this.href);return false;
Wisła - Ruch 0:2 (1993)
http://www.youtube.com/watch?v=mgbP3JxW2fs" onclick="window.open(this.href);return false;

Wisła - Ruch 0:1 (1997)
http://www.youtube.com/watch?v=d5amti9DqXc" onclick="window.open(this.href);return false;
Wisła - Ruch 0:2 (1993)
http://www.youtube.com/watch?v=mgbP3JxW2fs" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Zwycięstwo ! obstawiłam to nawet za grubą kase ,
druga sprawa Wisła jest w konflikcie z Małeckim i Meliksonem podobno też
druga sprawa Wisła jest w konflikcie z Małeckim i Meliksonem podobno też
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
jak wygromy, to to naprowdy moze zaczac wygladac ciekawie w tabeli;) tak jak ftos wyzyj napisol...jak niy przegraja w szatni, to na boisku wygrajom
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Obiektywnie na Wisle ostatnio nom nie idzie jo licza ze zamieszanie ostatnio wokol Meliksona trocha moze wplynie na zespol Wisly i to wykorzystomy ..... stawiom na remis ale chce sie oczywiscie wygrano i 3 pkt zeby do chorzowa przyjechały. Mom nadzieja ze nie byda miol DE-JA-VU z wronek
w meczu P.P z Flota szczerze Wisla nic nie pokozala rewelacyjnego .... poprostu niech NIEBIESCY wyjda pomysla ze to sa derby i grac na maxa nie odpuszczac żodnej bali.
ciekaw czy josel zagro ...

ciekaw czy josel zagro ...

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zaskoczmy wisle w ataku abbot piech a za nimi jankowski:) nie mam nic do stracenia
- m-p
- Kontakt:
Melikson to nie Ozil ani tym bardziej Messi. Na dzisiaj to nawet do izraelskiej kadry się na stałe nie załapał, gracz strasznie nierówny który obok genialnych zagrań ma bardzo długie okresy bujania w obłokach a nie zaangażowania w grę. Dzisiejsza Wisła to dla mnie drużyna bez charakteru. Dobrzy piłkarze, średniej klasy trener, taka zbieranina najemników jakiś tam poziom prezentująca, nie mająca jednak żadnych sentymentów dla innych wartości niż kasa. Przy dobrym nastawieniu mozna ich spokojnie ograć.
Skoro szczewa tam wiosną wygrali to my nie możemy?
Skoro szczewa tam wiosną wygrali to my nie możemy?