Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
ale gerhat ty nie wymagej od marketingu takiego myślenia żeby one w XXI wieku sprzedawali papierowe bilety
to przecież era kamienia łupanego!!! a my już zachód przeca
nigdy nie jest za późno
- 19flasteR20
- Kontakt:
Ja "era chipow", to zodyn postep to podstep !Pytanko na szybko czy KK, obowiazkowo, sa wazne tyz na szpile PP.Pokozcie mi tyn artykul.arcio pisze:...papierowe bilety
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Właśnie karta kibica jest tym co organizacyjnie różni nas od Puszczy Niepołomice, a Ty gerhat chciałbyś nas odrzeć z tej przewagi… Wstyd!gerhat pisze:a ja jestem ciekaw po co te ceregiele z doładowywaniem kart na PP i czy to jest konieczne
nie można sprzedać biletów w tradycyjny sposób? czyli bilet paierowy bez żadnej karty,
przepisy o imienne sprzedaży biletów dotyczą chyba tylko spotkań Ekstraklasy, może ktoś to sprawdzić?
przecież Puszcza Niepeołomice, OKS Olsztyn czy Rzowój II Katowice też orgaznizują mecze w tej rundzie a oni nie mają żadnych kart kibica i sprzedają bilet pepierowy

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wcale nie wstyd ino ,że problemem są wejścia na e-stadio ,bo bez karty albo karnetu nie otworzysz bramkiWitek46 pisze:Właśnie karta kibica jest tym co organizacyjnie różni nas od Puszczy Niepołomice, a Ty gerhat chciałbyś nas odrzeć z tej przewagi… Wstyd!gerhat pisze:a ja jestem ciekaw po co te ceregiele z doładowywaniem kart na PP i czy to jest konieczne
nie można sprzedać biletów w tradycyjny sposób? czyli bilet paierowy bez żadnej karty,
przepisy o imienne sprzedaży biletów dotyczą chyba tylko spotkań Ekstraklasy, może ktoś to sprawdzić?
przecież Puszcza Niepeołomice, OKS Olsztyn czy Rzowój II Katowice też orgaznizują mecze w tej rundzie a oni nie mają żadnych kart kibica i sprzedają bilet pepierowy

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
nie do końca bo jak Ci na karnecie czy karcie nieodbije meczu ( co często się zdarza ) to należy okazać paragon lub papierkowy dowód wpłaty ( bilet), i pan ochroniarz powinien ręczmnie otworzyć bramkę
.

- BuRowiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karta kibica-5zł,bilet na szpil z łksą-5zł czyli wejściówka na szpil dla osoby nie mającej KK to dycha.Dużo?Chyba nie.Czyli jest realna szansa na pozyskanie nowych fanów posiadających KK co daje nam zarazem potencjalnych kibiców na następnych szpilachgerhat pisze:a ja jestem ciekaw po co te ceregiele z doładowywaniem kart na PP i czy to jest konieczne

Jedno Miasto Jeden Klub
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
Katowice K.S Ruch
https://images.app.goo.gl/BZxqvcrjFpwMvCEx7
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Można jutro wyrobić kk w kasie przed szpilym ? Bo kolega pyto a nie umia mu odpowiedziec.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
można w kasie nr (chyba 11) jak nie to mnie poprawcieDynastia_NRŚL pisze:Można jutro wyrobić kk w kasie przed szpilym ? Bo kolega pyto a nie umia mu odpowiedziec.
- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
nołnejm pisze:można w kasie nr (chyba 11) jak nie to mnie poprawcieDynastia_NRŚL pisze:Można jutro wyrobić kk w kasie przed szpilym ? Bo kolega pyto a nie umia mu odpowiedziec.
Na kasie nr.9 (ta co stoi za sektorem gosci).
- Standardowy
- Kontakt:
Jakby niy nasi co szafli bilety za 5 zł, to już widza te raje w środa. Wy zaś marudzicie, bo jak już obniżyli cyny, to zaś kerymuś zawodzo karta kibica. Wos niy idzie zadowolić. Ciekawe pytanie zadoł Flaster
Ja "era chipow", to zodyn postep to podstep !Pytanko na szybko czy KK, obowiazkowo, sa wazne tyz na szpile PP.Pokozcie mi tyn artykul.
-
- Kontakt:
czy wszyscy karnetowicze mieli juz naladowany ten szpil za darmo? czy ino jo miolch taki cufal?
- Kotlet
- Kontakt:
Ja pomimo naładowania nie przeszłem prze bramke - musiałem pokazać papierek
-
- Kontakt:
ja dzisiaj pierwszy raz nie wszedłem na stadion - tak sie złożyło że dopiero dziś mogłem karte kibica wyrobić bo wczesniej miałem karnet - 2 godz przed meczem stałem w kolejce - 10 min prze dmeczem odpuściłem, byłem już 1,5 m od kasy ale nie było szans, co chwila wpychał sie jakis cfaniak z 20 kartami od kumpli, kilku zjebałem ale sam nie wiiele mogłem zrobić bo reszta ludzi stałą jak cipy i nikt nie pilnował kolejki... takich jak ja było wiecej, burdel przy kasie sami robimy a potem nadawanie jak to nic nie jest zorganizowane
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- pejter
przy wejściu na "10" bramka wogole była otwarta, bo nic nie wyświetlała! Wpuszczali każdego, a potem trza było papierek pokazać. Ja i moja nie mieliśmy, a i tak nas puścili. A co do poniektórych się czepiali, że nie mają i nie wejdą. ChoreKotlet pisze:Ja pomimo naładowania nie przeszłem prze bramke - musiałem pokazać papierek

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
TomSky pisze:ja dzisiaj pierwszy raz nie wszedłem na stadion - tak sie złożyło że dopiero dziś mogłem karte kibica wyrobić bo wczesniej miałem karnet - 2 godz przed meczem stałem w kolejce - 10 min prze dmeczem odpuściłem, byłem już 1,5 m od kasy ale nie było szans, co chwila wpychał sie jakis cfaniak z 20 kartami od kumpli, kilku zjebałem ale sam nie wiiele mogłem zrobić bo reszta ludzi stałą jak cipy i nikt nie pilnował kolejki... takich jak ja było wiecej, burdel przy kasie sami robimy a potem nadawanie jak to nic nie jest zorganizowane

rozumia pikniki ale nigdy nie zrozumia czymu taki stary kibic jak Ty wystaił się na własne życzenie
dyć cza było załatwić to przez net i byłoby po sprawie, dyć pisze sie o tym na forum w niejednym temacie żeby nie robić tego wkasach bo zawsze som problemy
u mnie calość operacji doładowania karnetu w necie trwała 1,5 minuty a wirtualny kod dostalem w klubie przy okzaji kupowania biletów na Wisłę nawet nie musiałem wydzwaniać.