Podbeskidzie-Ruch Chorzów 17.09 godz.13:30 piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: Podbeskidzie-Ruch Chorzów 17.09 godz.13:30 piłkarsko
nie wolno zapominac o tym ze teraz podbeskidzie jest w eufori po zwyciestwie z legia...
niby to tylko 1 zwyciestwo.. ale .... automotywacja jest naprawde wazna u zawodnika ... licze ze chlopaki z eRka napiersi
potrafia ich zdemotywowac odpowiednio ;p ;p ;p
pamietam "sparing" ... boje sie o naszych atakerow i srodka - moze nagolenniki z muzeum wojska polskawego im zalatwic ?
niby to tylko 1 zwyciestwo.. ale .... automotywacja jest naprawde wazna u zawodnika ... licze ze chlopaki z eRka napiersi
potrafia ich zdemotywowac odpowiednio ;p ;p ;p
pamietam "sparing" ... boje sie o naszych atakerow i srodka - moze nagolenniki z muzeum wojska polskawego im zalatwic ?
-
- Kontakt:
W kontekście meczu sparingowego, który został rozegrany w przerwie letniej a który jak Wszyscy wiemy jak się skończył, ciekawie wygląda ta tabela:
Klasyfikacja Fair Play po 6. kolejce ekstraklasy
Klasyfikacja Fair Play
Lp Drużyna ŻK CzK+/- K+/- G Pkt
1 Podbeskidzie Bielsko-Biała 7 -/- 1/2 1 8
2 Jagiellonia Białystok 9 -/- 3/1 - 9
3 Lech Poznań 9 -/- -/1 - 10
4 Wisła Kraków 9 -/1 2/- - 11
5 ŁKS Łódź 9 -/- -/2 - 11
6 Legia Warszawa 8 -/- 1/- - 14
7 Polonia Warszawa 10 -/2 -/1 - 14
8 Ruch Chorzów 10 -/2 2/2 1 14
9 Śląsk Wrocław 11 -/- 1/- - 14
10 Górnik Zabrze 14 -/- 1/2 1 16
11 Widzew Łódź 13 -/- 2/- 1 18
12 Lechia Gdańsk 12 1/- -/- 1 22
13 KGHM Zagłębie Lubin 14 1/2 -/2 1 23
14 PGE GKS Bełchatów 11 2/- -/1 - 24
15 Cracovia 20 2/- 1/2 2 39
16 Korona Kielce 21 1/- 3/2 3 45
Wbrew pozorom drużyna z Bielska nie gra brutalnie w Ekstraklasie.
Jo osobiście obawiom się tego meczu. Górale (a w szczególności Kasperczyk) będą chcieli coś udowodnić Fornalikowi i Niebieskim po przerwanym sparingu. Po tym spotkaniu mogą nie utrzymać pierwszego miejsca.
Klasyfikacja Fair Play po 6. kolejce ekstraklasy
Klasyfikacja Fair Play
Lp Drużyna ŻK CzK+/- K+/- G Pkt
1 Podbeskidzie Bielsko-Biała 7 -/- 1/2 1 8
2 Jagiellonia Białystok 9 -/- 3/1 - 9
3 Lech Poznań 9 -/- -/1 - 10
4 Wisła Kraków 9 -/1 2/- - 11
5 ŁKS Łódź 9 -/- -/2 - 11
6 Legia Warszawa 8 -/- 1/- - 14
7 Polonia Warszawa 10 -/2 -/1 - 14
8 Ruch Chorzów 10 -/2 2/2 1 14
9 Śląsk Wrocław 11 -/- 1/- - 14
10 Górnik Zabrze 14 -/- 1/2 1 16
11 Widzew Łódź 13 -/- 2/- 1 18
12 Lechia Gdańsk 12 1/- -/- 1 22
13 KGHM Zagłębie Lubin 14 1/2 -/2 1 23
14 PGE GKS Bełchatów 11 2/- -/1 - 24
15 Cracovia 20 2/- 1/2 2 39
16 Korona Kielce 21 1/- 3/2 3 45
Wbrew pozorom drużyna z Bielska nie gra brutalnie w Ekstraklasie.
Jo osobiście obawiom się tego meczu. Górale (a w szczególności Kasperczyk) będą chcieli coś udowodnić Fornalikowi i Niebieskim po przerwanym sparingu. Po tym spotkaniu mogą nie utrzymać pierwszego miejsca.
-
- Kontakt:
To było w zima.kattowitz pisze:W kontekście meczu sparingowego, który został rozegrany w przerwie letniej ....
-
- Kontakt:
http://www.niebiescy.pl/?id=9312" onclick="window.open(this.href);return false;
Przynajmniej kibicom Podbeskidzia należy się szacun. Jak na beniaminków trzymają fason.
Przynajmniej kibicom Podbeskidzia należy się szacun. Jak na beniaminków trzymają fason.
-
- Kontakt:
faktycznie, jesli bedą konsekwentni, szacunek sie należy, szczegolnie po przeczytaniu tego:
http://czado.blox.pl/2011/09/Ale-wiocha-na-Legii.html" onclick="window.open(this.href);return false;
z drugiej strony im sie nie dziwię, pierwszy raz grają w ekstraklasie i zamiast sie tym nacieszyć, dostali półprodukt
http://czado.blox.pl/2011/09/Ale-wiocha-na-Legii.html" onclick="window.open(this.href);return false;
z drugiej strony im sie nie dziwię, pierwszy raz grają w ekstraklasie i zamiast sie tym nacieszyć, dostali półprodukt
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BKS ma wyrobione zdanie na temat Podbeskidzia, ile w tym prawdy nie wiem, ale mnie takie przyjęcie w sumie nie dziwi.
Mam przeczucie, że tam będzie bardzo ciężko o punkty.
Mam przeczucie, że tam będzie bardzo ciężko o punkty.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Ten mecz po prostu trzeba wygrać. Podbeskidzie wygrało szczęśliwie na Legii. Wątpie by mieli równie dużo szczęścia w meczu z Ruchem. W drużynie gości być może zadebiutuje ich nowy nabytek, uwaga, Serginho
.

Wszystkie informacje o Niebieskich w jednym miejscu: http://www.sport-informer.pl/topic/pilk ... ch_chorzow
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
TomSky tu jest paru gości z różnych portali i piszą i piszą...na różnych forach hehe
Zobacz na jego podpis
Tu masz następnego pilkarskie-newsy :p
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 2&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
A poza tym to punkty są nam potrzebne i tyle.
Zobacz na jego podpis

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 2&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Jak to ten co z Milanem wygrywał LM to szacun;-)TomSky pisze:hmmmm.....sportinformer pisze:Ten mecz po prostu trzeba wygrać. Podbeskidzie wygrało szczęśliwie na Legii. Wątpie by mieli równie dużo szczęścia w meczu z Ruchem. W drużynie gości być może zadebiutuje ich nowy nabytek, uwaga, Serginho.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Mirek a jo już mysloł że to jakiś tajny transferMirek pisze:TomSky tu jest paru gości z różnych portali i piszą i piszą...na różnych forach hehe
Zobacz na jego podpis

Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- PakitoTSP
- Kontakt:
Szkoda ze was nie chca wpuscic do naszej klatki, choc pewnie i tak byscie sie nie pomiescili xD
Pamietam wasza ekipe w 2006r. jeszcze w II lidze - super widowisko.
Pozdro dla fan clubu z Kęt
Kibic "Górali" z Pisarzowic![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pamietam wasza ekipe w 2006r. jeszcze w II lidze - super widowisko.
Pozdro dla fan clubu z Kęt

Kibic "Górali" z Pisarzowic
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
[quote="spyru"]BKS ma wyrobione zdanie na temat Podbeskidzia, ile w tym prawdy nie wiem, ale mnie takie przyjęcie w sumie nie dziwi.[quote]
nie wiem, jak Was, ale mnie ten temat strasznie nuży. Tak sobie myślę, że jeśli okrzepną przez kilka sezonów w ekstraklasie, albo zrobią jakiś wynik (sportowo lub kibicowsko) to trzeba będzie się jakoś do nich określić. Póki co mi to wisi.
Jak dla mnie, zupełnie subiektywnie, odbieram ich klub w taki sposób: sportowo - dzikusy (pamiętny sparing), kibicowsko są w powijakach, ale mają niezły początek.
Generalnie odbiór ich jest taki, że oni nas nie lubią, a my mamy na nich wyjjebane. Prywatnie, przy osobistych kontaktach (szkoła, praca) dość łatwo się dogadujemy.
nie wiem, jak Was, ale mnie ten temat strasznie nuży. Tak sobie myślę, że jeśli okrzepną przez kilka sezonów w ekstraklasie, albo zrobią jakiś wynik (sportowo lub kibicowsko) to trzeba będzie się jakoś do nich określić. Póki co mi to wisi.
Jak dla mnie, zupełnie subiektywnie, odbieram ich klub w taki sposób: sportowo - dzikusy (pamiętny sparing), kibicowsko są w powijakach, ale mają niezły początek.
Generalnie odbiór ich jest taki, że oni nas nie lubią, a my mamy na nich wyjjebane. Prywatnie, przy osobistych kontaktach (szkoła, praca) dość łatwo się dogadujemy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Zgadzam się ze scanerem w 100%, równiez mam styczność z racji zamieszkania z nimi i nie mam nic do nich, zwisa mi to. Może za parę lat, jak klub dojrzeje i sportowo przestanie być dziki, to się określić trza będzie 

- PakitoTSP
- Kontakt:
My takze nie mamy nic do Ruchumiedza pisze:Zgadzam się ze scanerem w 100%, równiez mam styczność z racji zamieszkania z nimi i nie mam nic do nich, zwisa mi to. Może za parę lat, jak klub dojrzeje i sportowo przestanie być dziki, to się określić trza będzie

Podbeskidzie jest jeszcze klubem na dorobku, kibicow nam przybywa i fanatykow tez.

Jednak troche jeszcze czasu przeleci zanim staniemy sie mocna ekipa.

-
- Kontakt:
Już sie ze szczewami pucujecie beztóz ciynżko nom bydzie kiedykolwiek po dródze... no ale to ni ma kibicowski tym beztóż sorki za offf
I'm a man who walks alone