Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
ceny na PP takie same jak na ligówki , ręce opadają !
ciekawe jakby w Chorzowie był taki stadion jak ma np Legia,Wisła po ile by były bilety
IDŹCIE PO ROZUM HEJ ZARZĄD IDŹCIE PO ROZUM !!!
ciekawe jakby w Chorzowie był taki stadion jak ma np Legia,Wisła po ile by były bilety
IDŹCIE PO ROZUM HEJ ZARZĄD IDŹCIE PO ROZUM !!!
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tym co piszesz sie zgodza, ale cyny mogli trocha niższe zrobić, a niy takie jak na liga. Tu przesadzili.gerhat pisze:wyobroź sobie że mając ten karnet za banka tysz musisz zapłacić, za treska w sklepiku tysz i za słoniol abo żymła tysz, co najwyżyj na niekere rzeczy mogesz mieć zniżka skuli karnetu, jak ten mecz pucharowy ale zapytej sie omki przed bramom czymy ci niy do zniżki na słoniol skuli karnetu, potem bedziesz mógł polić
I do tego, to co pisze heli. Przy karnecie trza jechać na Cicho, bo niy doładujesz karnetu przez neta.
-
- Kontakt:
ja jestem ciekawe tej frekwencji na pucharze , bo coś czuja że będzie 3-4 tysiące ehhh...
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Mecze Pucharowe pi***olic ! Mecze u Siebie pi***olic ! NAJWAŻNIEJSZE SA WYJAZDY !!!
Niebieska Dzielnica Halemba
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jasnenrsl-halemba pisze:Mecze Pucharowe pi***olic ! Mecze u Siebie pi***olic ! NAJWAŻNIEJSZE SA WYJAZDY !!!

TO jest mecz wyjazdowy za 10zł także niy narzekejcie

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
Po kiego ch... Wy kupujecie karney?
Jak Wy wiecznie narzekocie, ze Wos Zarząd wykorzystuje i zdziero z Wos kasa.
Trzeba było se kupować normalne bilety a niy pierd.... swoje smuty ze bilet za 10 zł musicie kupic.
No ja ale to są właśnie aktualni kibice Ruchu. Narzekać, zrzędzić i najeżdżać na wszystko co sie w klubie dzieje czy to Zarząd, piłkarze , UN itp.
Trzeba było se kupować normalne bilety a niy pierd.... swoje smuty ze bilet za 10 zł musicie kupic.
No ja ale to są właśnie aktualni kibice Ruchu. Narzekać, zrzędzić i najeżdżać na wszystko co sie w klubie dzieje czy to Zarząd, piłkarze , UN itp.
-
- Kontakt:
tedeus63 stać cie na karnet 420zł ! a źol ci 10 zł na PP ? To łaź na Dziesiona tak jak jo.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Stac nos na lepszy zarzad niz sasiadki !!Gdyby bylo prawie wszystko na tip-top poukladane, to wiekszosc postow tu ni bylo naszrajbowanych.Sportowo jestesmy w Extraklasie, ale organizacyjnie w co najwyzej I lidze.marek79 pisze:Po kiego ch... Wy kupujecie karney?
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kurazaj pieprzysz za przeproszyniym jak potrzaskany . po piyrwsze niy bilet za 10 zl tylko 55 zl po drugie mnie stac na tyn bilet ale nikt mnie niy bydzie robil za c..la bo jak sprzedowali karnety to godali ze bydzie znizka na PP . po 3 godom o ogolnyj frekfencji ze bydom mieli h,,,a a nie widzow na pp mlodzierz niy mo kasy . a po 4 to ze mnie stac to niy znaczy ze mom wyciepywac kasa na lewo i prawo i niy lazi mi o te 55 zl ino o fakt i pierdzielone oszukancze praktyki zarzadu i takich jest wiela gwarantuja ci to . pozdrokurazaj pisze:tedeus63 stać cie na karnet 420zł ! a źol ci 10 zł na PP ? To łaź na Dziesiona tak jak jo.
.ps A potym narzekomy ze na meczu np z lubinym bylo 3,5 tys widzow! bo wedlug mnie wiyncyj niy bylo . !!
-
- Kontakt:
Kuźwa zamiast dać taniocha żeby ludzi zachęcic to ceny jak na liga moim zdaniem samobój. Jo i tak byda za te 22 zeta ale jak zobocza te góra 2 koła ludzi to mi serce bydzie krwawić. Brak slów...
- OSH
- Kontakt:
No to teroz bydzie 1500 czyli standard jak na wyjezdzietedeus63 pisze:A potym narzekomy ze na meczu np z lubinym bylo 3,5 tys widzow! bo wedlug mnie wiyncyj niy bylo . !!

A na powaznie to trocha z cynami przesadzili, mogli dac cyny barzyj zachyncajace
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czekamy na następneRudaSlaska7 pisze:bardzo dobry Ruch zarządu

A na marginesie: wg mapki stadionu do tej pory w przedsprzedaży poszło całe 6 biletów...
Ja wiem, że mecz za tydzień, no ale heheheeh
- ŻoRski
- Kontakt:
karnetowiczów mają z głowy, wielu kupuje karnet co by w raji nie stać .... ch.uj z ceną ale brak możliwości zakupu on-line???
ŻORY&PABIANICE&MADRYT
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: