Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00
Co do artykuju > Relacja z trybun < to uwazam za bardzo wyolbrzymiony. Wina za ilosc kibicow lezy niestety poobustronach . Czyli po stronie dzialaczy akcjionariuszy, jak i rowniez po stronie kibicow. Wielka tez przyczyna jest konflikt (cichy) zawodnicy i zarzad. Jezeli ten co pisal ten artykuj nie zauwaza tych spraw to niestety zostawiam bez komentarza.
Co do okrzykow w kierunku p.Sobsztyl ,to tez moim zdaniem pomylka w adresacie. Pani K.Sobsztyl ma malo do powiedzenia w dzialalnosci Chorzowskiego Ruchu. Kto ma cos do powiedzenia, niestety wszyscy wiedza. Tylko dlaczego w jego strone nie byly uzyte slowa >RALS<?
Ogladajac wywiad pana Kotali odnioslem nieprzyjemne wrazenie. Stosunek akcjionarjiusze/ dzialaczy a pan Kotala sa na stopie nieprzajacielskiej. Dlaczego?Wydawanie pieniedzy na Ruch to tak jakby wyrzucac je w bloto. Wina zarzadu klubu. A slowa o wyrzucenie Ruchu na stadion Slaski to ulga dla m.Chorzow. Te slowa tez wiele swiadcza o stosunkach dzialaczy a p. Kotala. Jak myslicie czy to wszystko nie wplywa na atmosfere w szatni, atmosfere wsrod kibicow?
W Ruchu Chorzow niestety powinna nastapic natychmiastowa zmiana systemu. Nie akcje, lecz powazny sponsor lub wlasciciel klubu.
Z tej zmiany moze wyniknac wiele pozytywnych spraw. Moze nawet lacznie z budowa nowego stadionu przy CICHEJ?
Co do okrzykow w kierunku p.Sobsztyl ,to tez moim zdaniem pomylka w adresacie. Pani K.Sobsztyl ma malo do powiedzenia w dzialalnosci Chorzowskiego Ruchu. Kto ma cos do powiedzenia, niestety wszyscy wiedza. Tylko dlaczego w jego strone nie byly uzyte slowa >RALS<?
Ogladajac wywiad pana Kotali odnioslem nieprzyjemne wrazenie. Stosunek akcjionarjiusze/ dzialaczy a pan Kotala sa na stopie nieprzajacielskiej. Dlaczego?Wydawanie pieniedzy na Ruch to tak jakby wyrzucac je w bloto. Wina zarzadu klubu. A slowa o wyrzucenie Ruchu na stadion Slaski to ulga dla m.Chorzow. Te slowa tez wiele swiadcza o stosunkach dzialaczy a p. Kotala. Jak myslicie czy to wszystko nie wplywa na atmosfere w szatni, atmosfere wsrod kibicow?
W Ruchu Chorzow niestety powinna nastapic natychmiastowa zmiana systemu. Nie akcje, lecz powazny sponsor lub wlasciciel klubu.
Z tej zmiany moze wyniknac wiele pozytywnych spraw. Moze nawet lacznie z budowa nowego stadionu przy CICHEJ?
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od 15 lat piszemy to samo.Marceli ~Sk~ pisze:Co do artykuju > Relacja z trybun < to uwazam za bardzo wyolbrzymiony. Wina za ilosc kibicow lezy niestety poobustronach . Czyli po stronie dzialaczy akcjionariuszy, jak i rowniez po stronie kibicow. Wielka tez przyczyna jest konflikt (cichy) zawodnicy i zarzad. Jezeli ten co pisal ten artykuj nie zauwaza tych spraw to niestety zostawiam bez komentarza.
Oczekuje, że piłkarzyki wytłumaczą się ze swojego zachowania po meczu.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Korfanty
- Kontakt:
Dokładnie nawet nie było kto wygrał mecz? tylko poklaskali i tyle zPatrykk pisze:troche krytyki na forum za poprzednie odpuszczone mecze i obrażone gwiazdeczki już nawet piątek nie przybijajom

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
Tym zdaniem się kompromitujesz, a takich obrońców Grzybkowi nie trzeba. On swoją postawą sportowca zaświadcza o sobie jak najlepiej. Ale o miejsce w składzie się walczy. Jak się formy nie ma, to się nie ma miejsca w składzie. Ale masz rację jego podanie do Piecha było świetne. Chyba pierwsza celna centra w tym sezonie.forrest pisze:… Grzybkowi się poprostu należy występowanie w 1 składzie chop mo serce Niebieskie i kocho Ruch!!! ...
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Ja czekam na Grzelaka na lewej pomocy gdy dojdze do formy.Nie jestem wstanie sobie wyobrazic , ze nie wygryzie Janoszki.
Wolniejszy napewno nie bedzie pomimo , ze byc moze szybkosc juz nie ta.Umiejetnosci grajac na skrzydle ma napewno wyzsze.
Janoszka to cos pomiedzy napastnikiem a typowym skrzydlowym i nie wiem czy do jakiejkolwiek taktyki pasuje ale do naszej napewno nie.
Wolniejszy napewno nie bedzie pomimo , ze byc moze szybkosc juz nie ta.Umiejetnosci grajac na skrzydle ma napewno wyzsze.
Janoszka to cos pomiedzy napastnikiem a typowym skrzydlowym i nie wiem czy do jakiejkolwiek taktyki pasuje ale do naszej napewno nie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Jak piłkarze chcą swoją frustrację wobec zarządu wyładować na kibicach, to chyba im się w głowach pojebało. Byłem wczoraj mocno zdegustowany razem z moimi przyjaciółmi tym co po meczu odpierdzielili nasi "stranieril". Niech do cholery jasnej, ktoś w tym klubie powie jasno o co chodzi.
Jeżeli chodzi o wrzuty w stosunku do Pani Kasi to zgadzam się z opinią że to nieodpowiedni adres. Kobita robi co może aby pochytać budżet klubu a że mo takie a nie inne możliwości to nie jej wina tylko tego co nad nią siedzi i tak uważam że robi dobrą robotę. Ale to moje zdanie.
Jeżeli chodzi o wrzuty w stosunku do Pani Kasi to zgadzam się z opinią że to nieodpowiedni adres. Kobita robi co może aby pochytać budżet klubu a że mo takie a nie inne możliwości to nie jej wina tylko tego co nad nią siedzi i tak uważam że robi dobrą robotę. Ale to moje zdanie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli rzeczywiscie ten brak radosci po meczu to pokazówka ze względu na relacje klub - piłkarze, to musiał to wymyśleć ktoś niespełna rozumu.
Na chwilę obecną i tak już garstka jak na nasze możliwości kibiców jest JEDYNYM sponsorem tego klubu, a piłkarze się od nas odwracają. Komu chcą zrobić na złość? Działaczom? Sądzę że im to zwisa. Na następnym meczu będzie 3 tys, tylko co wtedy?
Ale macie racje, lepsze to niż odpuszczanie meczów.
Na chwilę obecną i tak już garstka jak na nasze możliwości kibiców jest JEDYNYM sponsorem tego klubu, a piłkarze się od nas odwracają. Komu chcą zrobić na złość? Działaczom? Sądzę że im to zwisa. Na następnym meczu będzie 3 tys, tylko co wtedy?
Ale macie racje, lepsze to niż odpuszczanie meczów.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wątpię żeby piłkarze się od nas odwracali przez działaczy, to się tego nie ima po prostu. Panienki może się uniosły jakimś honorem, tylko o co?
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
TO cos juz dlugo robi co moze ,bo jakos nie widza tego efektow.Moje zdanie jest takie ,ze jak w Ruchu sie nie poprzewraco do gory nogami wszystkich !! WSZYSTKICH! to bedzie dalej to samokattowitz pisze:Jak piłkarze chcą swoją frustrację wobec zarządu wyładować na kibicach, to chyba im się w głowach pojebało. Byłem wczoraj mocno zdegustowany razem z moimi przyjaciółmi tym co po meczu odpierdzielili nasi "stranieril". Niech do cholery jasnej, ktoś w tym klubie powie jasno o co chodzi.
-
- Kontakt:
Już z tym Jankesem nie przesadzajcie. Można mieć do niego pretensje o brak zaangażowania momentami, o brak dziękowania kibicom po meczach, o L na meczu z Legią, ale ciepać się o brak wybuchu radości po golu... Nie strzela - źle, strzela - źle bo się nie cieszy. Macie krótką pamięć, bo jakoś Andrzej przy połowie swoich goli co najwyżej lekko się uśmiechnął, a wszyscy tak go kochali... Ja wiem, że to może wynikać z innych rzeczy, ale wiem też, że przeciętny kibic Ruchu jest mistrzem w wymyślaniu teorii spiskowych...
A meczu nie ma co oceniać przed obejrzeniem go w TV. Na stadionie ma się naprawdę przekłamany obraz.
Dziwi jedynie zachowanie piłkarzy po szpilu.
A meczu nie ma co oceniać przed obejrzeniem go w TV. Na stadionie ma się naprawdę przekłamany obraz.
Dziwi jedynie zachowanie piłkarzy po szpilu.
Szkoła matematyki GAUSS - korepetycje i kursy z matematyki - Chorzów, Śląsk
-
- Kontakt:
Polecom transmisja z meczu po końcowym gwizdku, Grodzicki mało co z siebie nie wyszedł, żeby tylko nie podchodzili do kibiców włącznie z ciekawą wiązanką.
- forrest
- Kontakt:
niczym się nie kompromituje przeczytaj reszte tego co napisałem a nie wycinaj zdań z kontekstu... gdyby nie Grzybek mieli byśmy 1:1 i tylko 1 pkt. nie ma lepszego zmiennika i tak walecznego. A Ty jako kibic sie sam kompromitujesz nie szanując, już powoli legendy naszego klubu....Witek46 pisze:Tym zdaniem się kompromitujesz, a takich obrońców Grzybkowi nie trzeba. On swoją postawą sportowca zaświadcza o sobie jak najlepiej. Ale o miejsce w składzie się walczy. Jak się formy nie ma, to się nie ma miejsca w składzie. Ale masz rację jego podanie do Piecha było świetne. Chyba pierwsza celna centra w tym sezonie.forrest pisze:… Grzybkowi się poprostu należy występowanie w 1 składzie chop mo serce Niebieskie i kocho Ruch!!! ...
GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
Nie narzekaj na prezesa swego bo możesz mieć gorszegoOnlyRuch pisze:TO cos juz dlugo robi co moze ,bo jakos nie widza tego efektow.Moje zdanie jest takie ,ze jak w Ruchu sie nie poprzewraco do gory nogami wszystkich !! WSZYSTKICH! to bedzie dalej to samokattowitz pisze:Jak piłkarze chcą swoją frustrację wobec zarządu wyładować na kibicach, to chyba im się w głowach pojebało. Byłem wczoraj mocno zdegustowany razem z moimi przyjaciółmi tym co po meczu odpierdzielili nasi "stranieril". Niech do cholery jasnej, ktoś w tym klubie powie jasno o co chodzi.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przyszlo mi do glowy ze moze pilkarze sie tak zachowali bo 80% stadionu wyszlo przed i od razu po gwizdku zamiast poczekac te 2min i podziekowac. zawsze cala dziesiona zostawala zeby podziekowac a wczoraj garstka ludzi, to samo prosta.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdzie to można zobaczyć?johnny pisze:Polecom transmisja z meczu po końcowym gwizdku, Grodzicki mało co z siebie nie wyszedł, żeby tylko nie podchodzili do kibiców włącznie z ciekawą wiązanką.