Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów -Zagłębie Lubin 09.09. godz. 18.00
Podzielam zdanie, że to najlepszy mecz. Obrona - bardzo pewnie, choć Zagłębie cieniutkie jakoś no i przy bramie puścili chopa.
Podejrzewam, ze byłoby 3:0 ,gdybyśmy nie mieli w składzie Janoszki. On ma jakieś ołowiane implanty wstrzyknięte w nogi, że porusza się tak wolno?
Denerwuje mnie wieczne wycofywanie piłki jak jest okazja do kontry -czego oni się boją?
Piech - świetny mecz, świetna bramka, ale wyłożenie prze Grzyba również pierwsza klasa.
Ogólnie... BRAWO RUCH, dla mnie w skali 1-6: czwóreczka.
PS. po raz kolejny wk... mnie fakt, że w doliczonym czasie sędzia pozwala jeszcze na DWIE akcje przeciwnika, przecież było już 4:34 s. !!!! Przez te pół minuty nieszczęśliwy wypadek 2 (pierwszy to Maaaatko) i mamy remis.
Podejrzewam, ze byłoby 3:0 ,gdybyśmy nie mieli w składzie Janoszki. On ma jakieś ołowiane implanty wstrzyknięte w nogi, że porusza się tak wolno?
Denerwuje mnie wieczne wycofywanie piłki jak jest okazja do kontry -czego oni się boją?
Piech - świetny mecz, świetna bramka, ale wyłożenie prze Grzyba również pierwsza klasa.
Ogólnie... BRAWO RUCH, dla mnie w skali 1-6: czwóreczka.
PS. po raz kolejny wk... mnie fakt, że w doliczonym czasie sędzia pozwala jeszcze na DWIE akcje przeciwnika, przecież było już 4:34 s. !!!! Przez te pół minuty nieszczęśliwy wypadek 2 (pierwszy to Maaaatko) i mamy remis.
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2011, o 21:52 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
myslisz ze to czytaja?
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Patrykk
Jestem przekonany że przynjamniej część zespołu czyta i przekazuje reszcie. W ramach protestu pokazali solidarnie gdzie nas mają.mulan pisze:myslisz ze to czytaja?
Oberschlesien Erwache !!!
- laciek20
- Kontakt:
ogólnie dziwne zachowanie piłkarzy, że nie bawili/nie cieszyli się z nami ze zwycięstwa ;|
wg mnie także chyba najlepszy mecz, patrząc pod względem taktycznym .
wg mnie także chyba najlepszy mecz, patrząc pod względem taktycznym .

kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo by stawiol na forma protestu przeciw dzialczom i juz wola niech som tacy ale szpil grajom na 110% nizli mieli by mecze odpuszczac ale szczylac samoloty po murawiePatrykk pisze:Jestem przekonany że przynjamniej część zespołu czyta i przekazuje reszcie. W ramach protestu pokazali solidarnie gdzie nas mają.mulan pisze:myslisz ze to czytaja?
-
- Kontakt:
On chcioł zażegnać niebezpieczeństwo pod bramą Lubina ino mu zeszło i trefioł do neca.dudi82 pisze:nie chce niech sie nie cieszy, jego sprawa. ważne że strzelo.miedza pisze:chyba z LMirek pisze:bo sie ożeniłmiedza pisze:Czemu Jankes sie nie cieszyl nic a nic po zdobyciu tora??????????
Matko fatalny błąd ale de facto w cołkim szpilu niy mioł ani jedny interwencji dzięki dobry grze obronnej więc pewnie na luzie czekoł na koniec szpilu i to go zgubiło.
Walecznośc była ale chęć do dobicio przeciwnika już niu bardzo. Wystarczyło przyszpieszyć akcja i padł drugi tor.
- hanys1979
- Kontakt:
podobo mi sie zawziętość Abotta , niy wszystko mu wyłazi , ale widać ze synek kce i mo jaja .
Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!
-
- Kontakt:
Janoszka proszę Cię miej honor zgłoś sie do zmiany.....na dłuższy okres
Straka Lewczuk Stawarczyk na plus ...Piech
))
Jankowski radości to nie widać w Tobie!!!
Straka Lewczuk Stawarczyk na plus ...Piech

Jankowski radości to nie widać w Tobie!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
rzeczywiście najlepszy mecz w tym sezonie w wykonaniu naszych gRajków.Trocha dziwne to zachowanie Jankesa i wszystkich zawodników po meczu.
Ale i tak zaś wszystko przysłanio frekwencja na tRybunach
Jak czytom o tych 4tys. to mi sie chce normalnie beczec
Ale i tak zaś wszystko przysłanio frekwencja na tRybunach

Jak czytom o tych 4tys. to mi sie chce normalnie beczec

-
- Kontakt:
po roz kolejny moga to spokojnie napisac....Jankes-Tobie juz dzienkujemy.
Pozdrawiamy i zapraszamy do Legi.
szpil pod naszom kontrolom,ale nie stal na zbyt wielkim poziomie
Pozdrawiamy i zapraszamy do Legi.
szpil pod naszom kontrolom,ale nie stal na zbyt wielkim poziomie

KLIMZOWIEC!!!
-
niby wygrano, ale jakoś dziwnie sie czułech widzac grajkow na koniec, coś wisi w powietrzu. Jak widza ta powtorka to Jankowski sie cieszył jakby trefil Legii. mamona?
-
- Kontakt:
a nie godałach !? , grażyna Ci prawde powie !grazyna pisze:lubia przed meczami tutej typować bo zawsze sie spełnio , więc na dziś ZWYCIĘSTWO przewiduja !
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A gdzie podziękowanie po meczu ?? Wszystko się da zrozumieć ale podziękowanie kibicom po meczu wyglądało co najmniej jak wymuszone i zrobione z wielką łaską.
Tylko umarli widzieli koniec wojny
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepszym wyjściem i tu prośba to moderatorów by zamykać temat na czas meczu... bo na serio niekierzy pisza ci..lstwa, narzekają, podniecają się kazdą akcją zamiast przyjść na stadion, dlatego najlepieji by było otworzyć temat gdz po meczu gdzie komentować będa mogli obecni na meczu to takie moje spostrzeżeniepRimo1920 pisze:Niektorzy sam ino czekaja na to zeby Ruch baty dosotowol bo mogom sie wirtualnie pozwlaniac ternera i pol skladu. Wygrywomy narzekaj ale miej remisujemy to godaja ze padlina jak przegrywomy to juz wszyscy do zwolnienia i Mlodo Extraklasa mo grac w 1 skladzie. Trocha OGARU prosza wos.
Blad Matko katastrofalny ale i najlepszym bledy sie zdarzaja a trzeba pamietac ze w nie jednym meczu du** nom uratowol.
Grodek wkoncu poprawnie w tym sezonie dawol rada i nie popelnil razacego bledu.
Janoszka dosc dobrze ale nie wylazi do pilek na skrzydle to jest razace az boli
Lewczuk nie ma sie czego czepic od kilku meczow procz jednej wpadki na Lechu
Grzybek nadrabiol ambicja i walecznoscia
Nie beda wymieniol wszystkich ale Fajnie zagrali i skladnie a na Podbeskidziu 0:3 do nos
EDIT: Mom pytanie do niekerych forumowiczow co pisza w czasie meczu na FORUM czy wiedza kaj jest Chorzów Batory ul.Cicha 6?? Pomijom zagranica ale chopcow z Katowic Swion i Chorzowa to tyczy najbardziej
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gratulacje wszystko mi sie podobało ale Matko ta brama