RUCH Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko
Kur.., tak trza grać!!!Wraca wiara w piłkarzy!!!BRAWO!!!Głaz z serc zrzucony-kolor NIEBIESKI może być NIEZWYCIĘŻONY!!!!BRAWO!!!! I cóż czy taki Franek był straszny!?Nie, bo karny był niezasłużony i Franek- zwyciężony!Niebiescy, dalej- walka i determinacja!!
-
- Kontakt:
Marceli ~Sk~ pisze:Nie no trzy pkt. dobre, ale znowu nieudaczny styl. To jest tragiczne. Ogladajac mecz Widzewa z Slaskiem to tam sie wiele dzialo. A te spotkanie to jakby liga okregowa. Bez polotu brak wybiegania, zagran taktycznych, komunikacji miedzy zawodnikami. To jest chyby najgorszy sklad od wielu lat.

moze i nie bylo jakos super ofensywnie, ale solidnie... wg taktyki i na miara mozliwosci tych pilkarzy, kerzy sa
Abbott - on zrobiyl roznica, nie chodzi ino o tor
-
- Kontakt:
Marceli powyżej...Jak tu nie było walki i determinacji Ruchu i jak wobec Ciebie gra była tragiczna, to Ty chyba (z całym szacunkiem), ale masz coś ze wzrokiem,albo przyzwyczajony jesteś do stałej ,,jazdy"na zespół (zresztą nie bez przyczyny),ale dziś zmazali plamę po naprawdę zaciętej walce. Trzy punkty należały Im się ,bo naprawdę lepiej grali...
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zasluzone zwyciestwo, nie ma co do tego 2 zdan. Karny dla Jagi to jakis zal, drugi karny w tej rundzie po Koronie dla naszych rywali z widzimisie sedziego. Jakby nie błedy Grodka to Jaga nawet zagrozenia by nie stworzyla, wiec wydaje mi sie ze taktycznie to akurat dobrze dzis gralismy, na indywidualne bledy sie nic nie poradzi. Ja tam tez widzialem dzisiaj zespol walczacy, a ze umiejetnosci sa jakie sa to skonczylo sie na 1:0 a nie 3:0.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Wazne 3 pkty i to ino cieszy bo styl gry obrony Ecika Masakra! A Jankowski niech pogro pora szpili w M.E , moze sie obudzi . Lepi nic juz nie pisac
Brawo ABBOTT!!! Piech !!!!!
Brawo ABBOTT!!! Piech !!!!!
godosz i mosz , my chopcami sie smioli bo jak Abbott wchodzil to my godali ze on sie juz cieszy bo wie ze brama strzeli i tak sie stalooby dzisiej było szaleństwo i "paweł abbott, tytytyry..." !!!!

Ostatnio zmieniony 28 sie 2011, o 19:56 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo cieszy zwycięstwo w tym meczu! Super postawa Arka Piecha, Marcina Malinowskiego ( jeśli chodzi o mnie to jego charakter i charyzma predysponują do tego by to on był kapitanem drużyny) oraz Igor Lewczuk naprawdę bardzo się starał. Co do słabych punktów to nic się nie zmienia od początku sezonu - lewa strona. Szkoda że dziś niedziela bo jest się z czego cieszyć.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w tv komentatorzy chwalili po 1 polowie lewa strone, bo wiekszosc akcji szlo tamta strona, druga polowa juz gorzej, ale widocznie sie nie znaja
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam nadzieje, że mówisz o pomocy, bo na lewej stronie obrony Szyndrowski sobie przyzwoicie radzi, no co do słabych punktów... to nie zapominajmy o Rafałkusetnik pisze:Bardzo cieszy zwycięstwo w tym meczu! Super postawa Arka Piecha, Marcina Malinowskiego ( jeśli chodzi o mnie to jego charakter i charyzma predysponują do tego by to on był kapitanem drużyny) oraz Igor Lewczuk naprawdę bardzo się starał. Co do słabych punktów to nic się nie zmienia od początku sezonu - lewa strona. Szkoda że dziś niedziela bo jest się z czego cieszyć.

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
- laciek20
- Kontakt:
yhmmm Lewczuk dzisiaj na prawdę dwa groźne strzały + OLE
+ sooolidna gra, klasa sama w sobie Arek Piech oraz Marcin Malinowski
brawo dla całej drużyny za wygrany mecz 

kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niezly mecz i najwazniejsze zwyciestwo. Bylismy lepsza druzyna, swoje sytuacje mielismy, na cale szczescie dzis cos udalo sie strzelic!
Brawo dla Lewczuka, mocny punkt druzyny!
Brawo dla Lewczuka, mocny punkt druzyny!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najważniejsze trzy punkty
Ogólnie ci co grają słabo od początku w tym meczu dalej nie zaskoczyli (głównie Grodzicki, Janoszka), ci co grają całkiem nie źle tym razem też tak zagral (Lewczuk, Piech, Abbott) a, ci co garją średnio i w tym meczu też tak grali, piszę to by pokazać jak różny jest odbiór meczu po danym wyniku, no ale wiadomo, że w naszyj sytuacji każde zwycięstwo się liczy i chwała za te 3 punkty.
Ogólnie ci co grają słabo od początku w tym meczu dalej nie zaskoczyli (głównie Grodzicki, Janoszka), ci co grają całkiem nie źle tym razem też tak zagral (Lewczuk, Piech, Abbott) a, ci co garją średnio i w tym meczu też tak grali, piszę to by pokazać jak różny jest odbiór meczu po danym wyniku, no ale wiadomo, że w naszyj sytuacji każde zwycięstwo się liczy i chwała za te 3 punkty.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2011, o 20:47 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Wróciłem z meczu - Dobra zmiana Abbotta za Jankowskiego.
Nasza defensywa dalej ma problemy, parę razy aż zamarłem, jak widziałem błędy Grodzickiego czy minięcie piłki przez Stawarczyka. Janoszka nieźle, Piech świetnie, Grzybek, Straka i Malinowski wreszcie z ambicją
Lewczuk rewelacyjny. Dużo szczęścia też mieliśmy, bo gdyby karny był wykorzystany, pewnie byśmy przegrali. Widziałem jak Fornalik odetchnął po gwizdku i udał się szybko do szatni - cieszą 3 pkt i mam nadzieje, że gra Niebieskich będzie jeszcze lepsza
Abbott był dzisiaj wszędzie, zasłużył na miejsce w podstawowej jedenastce
Niektóre interwencje Perdjica były niepewne, wypuszczanie piłki po strzałach mogło się źle skończyć ( patrz mecz z Lechem).
Ogólnie mecz na prawdę niezły, cieszy lepsza gra

Ogólnie mecz na prawdę niezły, cieszy lepsza gra

-
- Kontakt:
A ja byłem dzisiaj na dobrym, emocjonującym meczu. Oczywiście możemy dyskutować o poziomie ale piłkarze obu drużyn walczyli, grali szybko i byli zaangażowani.
Tyle potrafią i tyle muszą z siebie dawać w każdym meczu - wtedy nie będę miał do nich o nic pretensji. Na minus Jankowski i oczywiście Grodzicki, na plus Lewczuk, który pozostałych naszych graczy przerasta o klasę (i to jest smutne) oraz Abbott, który daje w ataku więcej dynamiki i polotu.
Cieszy mnie rosnący tłum gości zmierzających do kawiarenki. Pewnie rośnie zainteresowanie sponsorów, szkoda że jedynie darmowym posiłkiem. Swoją drogą to fajne są te nowe porządki, dawniej kawiarenka była dla tych co płacą, a teraz jest dla tych, którym trzeba płacić. I cieszy mnie, że okulary są nadal porządnie wplecione we włosy prezesa Staweckiego.
Tyle potrafią i tyle muszą z siebie dawać w każdym meczu - wtedy nie będę miał do nich o nic pretensji. Na minus Jankowski i oczywiście Grodzicki, na plus Lewczuk, który pozostałych naszych graczy przerasta o klasę (i to jest smutne) oraz Abbott, który daje w ataku więcej dynamiki i polotu.
Cieszy mnie rosnący tłum gości zmierzających do kawiarenki. Pewnie rośnie zainteresowanie sponsorów, szkoda że jedynie darmowym posiłkiem. Swoją drogą to fajne są te nowe porządki, dawniej kawiarenka była dla tych co płacą, a teraz jest dla tych, którym trzeba płacić. I cieszy mnie, że okulary są nadal porządnie wplecione we włosy prezesa Staweckiego.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Perdjic i Lewczuk w 11 kolejki canal+
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeżeli tak jest to pogratulować, ale czy Matko..., a może inaczej czy Jaga miała więcej niż jeden celny strzał, Matko na pewno zagrał dobrze ustrzegł się błedów, ale też bym nie powiedział, że jego gra była taka super, że np. wygrał nam mecz, to już ten młody torman Jagi wybronił świetnie kilka strzałów.Mirek pisze:Perdjic i Lewczuk w 11 kolejki canal+
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke