RUCH Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko

#46 Post autor: Kujav » 26 sie 2011, o 19:37

adamo_R pisze:
Kujav pisze:Jak pokażą focha, to jak My-Kibice im Nasze fochy pokażemy, to się te cipki popłaczą chyba.
.
kibice już pokazujom focha w ilości na C6, jeśli ci najwierniejsi odejdom to zostanie pamientne 900 głów tych super najwierniejszych ;) serce zawsze chce wygranej , ale wiemy jaka jest rzeczywistość.
Mi nie chodzi o nie chodzenie na mecze, tylko zaśpiewanie coś w stylu: "Idźcie się na kawę!" albo "Cieszcie ryjki w Silesi".
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

19kyjok20
Kontakt:

#47 Post autor: 19kyjok20 » 26 sie 2011, o 19:49

Proponuja zaśpiwać co wy robicie, wy nasz Ruch Chorzów hańbicie i grodzicki wy***rdalaj do cracovi

adamo_R

#48 Post autor: adamo_R » 26 sie 2011, o 19:51

Kujav pisze:
adamo_R pisze:
Kujav pisze:Jak pokażą focha, to jak My-Kibice im Nasze fochy pokażemy, to się te cipki popłaczą chyba.
.
kibice już pokazujom focha w ilości na C6, jeśli ci najwierniejsi odejdom to zostanie pamientne 900 głów tych super najwierniejszych ;) serce zawsze chce wygranej , ale wiemy jaka jest rzeczywistość.
Mi nie chodzi o nie chodzenie na mecze, tylko zaśpiewanie coś w stylu: "Idźcie się na kawę!" albo "Cieszcie ryjki w Silesi".
myślisz że najemnikom coś zaboli jak zaśpiewasz te słowa? jeszcze wieksze fochy bydom. Nie grajom dla nas tylko dla pieniedzy i hu* ich to obchodzi czy ty przyjdziesz czy nie czy zaśpiewasz "idzcie na kawke czy coś inkszego.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#49 Post autor: niebieskifanatyk » 26 sie 2011, o 20:25

Ja mam nadzieję, że nasze grajki w końcu się zmobilizują i zrehabilitują się za te 0:3 we Wronkach...
Grzybek już pewnie o to zadba, żabki dziś pokazały ile trzeba dać z siebie energii.

Awatar użytkownika
Niebieska Ruda 1

#50 Post autor: Niebieska Ruda 1 » 26 sie 2011, o 20:38

Jak znowu nasi "pilkarze" wyjdą tacy wystraszeni jak na amica bo Jaga to wkoncu wielki klub grol w pucharach hahaha :) To jo sie osobiście pojada na trening. Zabole dzis pokazali ze nie wazne czy to je lech, legia wisla czy slask trzeba grac i szacunek dla nich za to ;/ Tam piłkarze mają ambicje a u nas co ? Nic...
Obrazek

Awatar użytkownika
Marc_MC
Kontakt:

#51 Post autor: Marc_MC » 26 sie 2011, o 22:59

Kuźwa jo mom geburstag we zontag i niy ma innyj opcji - 3 PUNKTY !!!

OT:
Dalij szukomy 10 chopa na typer Champions League:
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=94&t=20436" onclick="window.open(this.href);return false;

miedza
Kontakt:

#52 Post autor: miedza » 26 sie 2011, o 23:24

Kara - Paulek abo Malyska zalatwiom. Wbić sie na trybuna, brać Kasia abo Mirka na ta taczka i do Rawy, Jakieś inksze wyjście momy? Mój ciut dukszy wywód w temacie "Ruch w prasie"... Nie chca pisać kolejny roz to samo o tym wszystkim, a strategio jest.

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: Kujav » 27 sie 2011, o 08:49

adamo_R pisze:
Kujav pisze:
adamo_R pisze:
.
myślisz że najemnikom coś zaboli jak zaśpiewasz te słowa? jeszcze wieksze fochy bydom. Nie grajom dla nas tylko dla pieniedzy i hu* ich to obchodzi czy ty przyjdziesz czy nie czy zaśpiewasz "idzcie na kawke czy coś inkszego.

Może nie zaboli, lecz oni mają takie jaja, że się najprawdopodobniej tych słów przestraszą :rotfl:
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

MOSKWA
Kontakt:

#54 Post autor: MOSKWA » 27 sie 2011, o 10:02

Trener Polonii sięga po rezerwowych i młodych,Górnik ogrywa młodych, Legia odważnie stawia na młodych a Fornalik? Chyba brak mu .......co kura znosi! Jak PS napisał-jedyne co zmieni się w Ruchu od ostatniego meczu to -przeciwnik! Ruch z tym składem nie zagrał żle pierwsze mecze tego sezonu ale i ostatnie 4! poprzedniego były kompromitujące! Inni trenerzy odważnie sięgają po zawodników ME a Ruch? Przecież od 3 lat drużyna Młodego Ruchu nalezy do najlepszej w Polsce! Stagnacja to najgorsze co może byc w życiu a w piłce-zabójstwo!

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: Roch1920 » 27 sie 2011, o 14:12

jo mom takie pytanie
wpuszczom mie z kulami? bo mom noga w gipsie

Awatar użytkownika
choRzowsko1920
Kontakt:

#56 Post autor: choRzowsko1920 » 27 sie 2011, o 14:13

Magister_Mag pisze:jo mom takie pytanie
wpuszczom mie z kulami? bo mom noga w gipsie
no a czemu by Cię nie mieli wpuścić ?
kumpla normalnie kiedyś wpuścili..
no chyba, że teraz zakaz jest na stadionie z kulami być. :mur:

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: Roch1920 » 27 sie 2011, o 14:14

teroz to niy wiadomo co mozna a co niy bez to sie pytom ;]

MOSKWA
Kontakt:

#58 Post autor: MOSKWA » 27 sie 2011, o 14:28

Wpuszczą! Wpuszczą ! Będzie wtedy 12 kulawych na stadionie(-:Jeden na trybunach i 11 na boisku i oby tymi,okazali się z Białegostoku!

miedza
Kontakt:

#59 Post autor: miedza » 27 sie 2011, o 19:33

Widziolech spadająco gwiazda wczorej, mom nadzieja że życzenie sie spelni, a takiego scenariusza nie uwidza w necie po szpilu, i też mom tako nadzieja, ża tom gwiazdom nie był RUCH...

Rafał Grodzicki (Ruch):
- Bylismy bardziej zorganizowanym zespołem, jednak wyszliśmy do przeciwnika spięci, to Jaga nam postawiła warunki, bylismy wszak dużyną, która w zeszym sezonie nie zagrała w pucharach w przeciwieństwie do przeciwnika. Trener nas w przerwie mobilizował, ale szczęście nam nie sprzyjało. Nie czuję się winny tym pierwszym 3 bramkom straconym.

Sebastian Olszar (Ruch):
- w grze Jagiellonii widać rękę trenera Probierza, miałem swoich 15 sytuacji, niestety bramkarz pokazała dziś europejską klasę. Nieporozumienia w linii obrony ustaliło wynik jeszcze przed przerwą.

Wojciech Grzyb (Ruch):

- Graliśmy u siebie, stwarzaliśmy sytuacje, ale niewiele to pomogło. 3 punkty wyjeżdżają do gości. Kibice mogli nas bardziej wspierać, ale ja ich rozumiem. Czy myślimy o pieniądzach? Absolutnie, gryziemy trawę, gramy dlakibiców, przecież taka jest idea futbolu. Jedyne co mogę, to przeprosić kibiców za goroli, którzy reprezentują barwy klubu...

Matko Perdijić (Ruch):

- Trener nas uczulał na składne akcje i stałe fragmenty, niepotrzebne nieporozumienia z Rafałem i Piotrkiem jeszcze przed przerwą ustaliły wynik.

Trener Ruchu:

Podaję się do dyspozycji zarządu, z gorolami nie idzie współpracować...

Zablokowany