Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patrykk

Re: Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.3

#346 Post autor: Patrykk » 20 sie 2011, o 08:31

Nie mogło się to skończyć lepiej, skoro:
-Grodzicki jako nitokapitan nic nie gra, nie ma pozytywnego wpływu na drużynę, mysli już o cracovii i jest krytykowany z każdej możliwej strony za wszystko, o czym doskonale wie i co napewno odbija się na grze
- Jankowski obrażony książe, skonfliktowany z kibicami, któremu forma mocna poszła w dół od pamiętnych wydarzeń
- Janoszka który zapomniał jak się gra, na którego również leci fala krytyki
- Komac skonfliktowany z trenerem
- Perdijić ostatnio bez formy
- Grzyb bez formy, który też pewnie czyta forum i ostrą krytykę w jego stronę, co napewno w jakimś stopniu odbija się na grze.
- Fornalik, któremu cały czas podbierani są zawodnicy i który łata dziury pseudo piłkarzami
- nasz zarząd, zaległości w płatnościach, odchodzący sponsorzy, mało kibiców na cichej

o czymś/kims zapomniałem?

Na dzień dzisiejszy pomimo tego co się mówi, wg mnie od jakiegos czasu nie ma atmosfery w szatni, zaległości finansowe też swoje robią. Jak najszybciej należy się pozbyć Jankowskiego, Grodzickiego, Komaca, choć akurat tego ostatniego lubię i sznuję, ale skoro jest skonfilktowany z trenerem nic z tej mąki nie upieczemy. W zamian należy ściągnąć ambitnych zmienników, którzy nie przyjdą tu jako grać jako typowi najemnicy.
Ciemne chmury...
Oberschlesien Erwache !!!

LEMON-CHORZOW
Kontakt:

#347 Post autor: LEMON-CHORZOW » 20 sie 2011, o 08:56

jedno jest pewne FORNALIK nie zrobi z nich BARCELONY :hyhy:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#348 Post autor: Mirek » 20 sie 2011, o 08:58

LEMON-CHORZOW pisze:jedno jest pewne FORNALIK nie zrobi z nich BARCELONY :hyhy:
to fakt, ale prawdopodobne jest i to bardzo, że Smagorowicz et consortes zrobią z nas Wodzisław...

P.S. SODA za bardzo nie liczyłem na zwycięstwo czy nawet remis to fakt, ale liczyłem na podjęcie walki i grę, a tego nie było. I w związku z hasłem Ruch to My - to jest nos juz trzech ;)
Ostatnio zmieniony 20 sie 2011, o 09:04 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Rafal1920
Kontakt:

#349 Post autor: Rafal1920 » 20 sie 2011, o 09:03

Jo Fornalika szanuja. Ale wczorajszym komyntarzym na konferyncji prasowy skompromitowol sie tak samo jak grajki na boisku. Jak czytolech ta wypowiedz to zech byl fes zaskoczony. Co mie obchodzi, ze sie duzy przy bali uczymywali abo ze walczyli o honorowego gola??? Cza w koncu pierdolnoc i sie za tych niyrobow wzionc co poniyktorych, zeby ino o kasie niy mysleli, ale zeby na ta kasa na boisku uczciwie zapracowali. A niy tak jak wczorej przeszli obok szpilu, byle jak najmni przegrac. A kasa i tak bydzie.

Co My som w stanie zrobic zeby w tym klubie bylo normalnie?????????????? :rozpacz:

kempes69

#350 Post autor: kempes69 » 20 sie 2011, o 09:11

jesteśmy do spadku ,to już przesądzone brak stadionu brak licencji
witaj pierwsza ligo ,za rok derby z Gieksą

oiowiec
Kontakt:

#351 Post autor: oiowiec » 20 sie 2011, o 09:24

Co my możemy zrobić? możemy zacząć w końcu działać a nie pi***olić na forum!!!!!! Mamy osoby decyzyjne to panowie trzeba w końcu coś zorganizować. PROTEST tylko konkretny a nie taki jaki już był i gówno zdziałał nie możemy popuścić geszefciorzom którzy niby rządzą tym klubem nie mając zielonego pojęcia o tym jak kierować klubem piłkarskim ten klub stacza się na dno!!!!!! :mur:
I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!

Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#352 Post autor: Mirek » 20 sie 2011, o 09:26

oiowiec ten klub stoi na skraju przepaści... oby pan Smagorowicz nie zrobił kroku do przodu...

Rafik
Kontakt:

#353 Post autor: Rafik » 20 sie 2011, o 09:33

jedynym rozwiązaniem jest protest taki konkretny żeby działacze wkońcu zrozumieli o co nam kibicom chodzi a jak nie to wypad z Ruchu!! na grę Janoszki to patrzeć się nie dało ten chłop nawet w Dospelu byłby cieńki Jankowski też nic nie pokazał spierdolił tą ostatnią akcję jak trza a te wypowiedzi że się bali Lecha to jakaś komedia jeszcze kapitan się tak wypowiada kapitan który zamiast mobilizować drużynę mówi że się boją Lechia no ku*** czy mu rozum odebrało czy co? Zieńczuk jako jedyny coś grał to go Waldek zmienił wszystkie zmiany beznadziejne wg mnie tak jakby już po 2-0 przyjął porażkę zobaczymy co pokażą z Jagą ale czarno to widze jak mamy mieć wysoką frekwencję z taką postawą piłkarzy a przede wszystkim działaczy ludzie widzą co się dzieje w klubie to nie przyjdą choćby po 1000 plakatów było na każdej dzielnicy porozklejanych i 50 zapowiedzi na youtube

Awatar użytkownika
pilkarskie-newsy

#354 Post autor: pilkarskie-newsy » 20 sie 2011, o 10:02

ciynżo to idzie.. ale sie jeszcze obudzymy i BYDZIE DOBRZE!
YNO NIEBIESCY!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#355 Post autor: L-o » 20 sie 2011, o 10:03

19r20 pisze:oglądając ten mecz i powtórki z niego nasuwa mi się jedna myśl - 3:0 Lech żegna frajera

wypowiedź Grodzickiego po meczu - że się przestraszyli po raz kolejny udowadnia że on się nie nadaje do gry w tym klubie, przykre ale prawdziwe
Dokładnie...
To je kapitan i to uon powiniyn tyn zespół czimać za jaja i mobilizować do gry, to jest ostatnio osoba kiero powinna jebnońć hasłym, że sie przestraszyli... nawet po trenerze...

Jaki kapitan, tako drużyna...
jako drużyna, tako gra...
tako gra, jako płaca...
jako płaca, tako liga... oby niy.

SERGIO20VT
Kontakt:

#356 Post autor: SERGIO20VT » 20 sie 2011, o 10:14

Dawno nie widziałem, tak debilnie traconych bramek. Na prawdę szkoda gadać, bo z taką grą to na prawdę nic, tylko walka o utrzymanie...

Awatar użytkownika
rafraf32
Kontakt:

#357 Post autor: rafraf32 » 20 sie 2011, o 10:16

a jo myśla, że jeszcze ktoś przyjdzie teraz w sirpniu do nos ... ale nom potrzeba 4 chopów : 2 do łobrony i 2 do pomocy - blado to widza ...
"W życiu piękne są tylko szpile ! "

teamdox
Kontakt:

#358 Post autor: teamdox » 20 sie 2011, o 10:24

Szkoda tylko tej pierwszej straconej bramki :/ Gdyby nie kiepskie wybicie na pewno by nie padła. Reszta bramek to już szkoda słów. Gra Ruchu nie zmieniła się od końcówki poprzedniego sezonu - dalej brak jakiegokolwiek zaangażowania. Nie wiem jak Wy, ale ja chcę oglądać Ruch który kilka sezonów temu zajął 3-cie miejsce, walcząc z ambicją i zaangażowaniem. Wtedy potrafiliśmy zatrzymać Lech Poznać, Wisłę czy Legię. Teraz ledwo ledwo wygrywamy u siebie z bełchatowem i po jakim farcie :/

Grodzicki mógłby się w końcu zadeklarować, że chce iść do Cracovii i trener mógłby przestać go spokojnie wystawiać, żeby dać szansę młodym, bo oni na pewno pokażą zaangażowanie i ambicję. Piłkarzom przyda się ta porażka - niech wiedzą, że kibice są źli za ich grę. Może się zmobilizują i pokażą, że są czegoś warci, bo my kibice chodzimy na mecze by ich wspierać. Mam nadzieję, że Abbot będzie jeszcze lepszy, bo zaczyna mi się podobać, że gra z zaangażowaniem. Jankowski - od początku wiedziałem, że ciężko będzie zrobić z niego drugiego Sobiecha, no ale dajmy mu szansę, kto wie. Dziwi tylko brak Piecha w pierwszej jedenastce :/ Każdy piłkarz, każdy i trener tak samo powinni sobie przemyśleć pewne sprawy, bo jak to tak dalej będzie wyglądać, to stracą nie tylko grę w ekstraklasie i kasę za to, lecz kibiców :/ Bo wątpię, że 6 tyś pójdzie oglądać grę z jakimś Rakowem czy jakimś innym szajsem. Na Jagiellonie się wybiorę i chętnie zobaczę, co oni wynieśli z tej porażki z Lechem. Sezon może wcale nie być stracony - jest szansa na pierwszą piątkę tylko więcej zaangażowania, ambicji i strzałów w światło bramki :)

adamo1289
Kontakt:

#359 Post autor: adamo1289 » 20 sie 2011, o 10:32

Do łopaty ich może by docenili w końcu to co mają :wsciekly:

chodzi mi glownie o dzialaczy ale niektorym kopaczom tez by sie przydalo

K__
Kontakt:

#360 Post autor: K__ » 20 sie 2011, o 10:52

trzeba zrobić protest, to jedyne wyjscie inaczej zarzad dalej bedzie plul nam w twarz. konkretne propozycje, żądania, co robią w zarządzie osoby odpowiedzialne za marketing, działania sponsoringowe? przecież to jest żałosne jak oni mydlą nam oczy.... tylko protest tu pomoże i odpowiedz zarządu i potem egzekwowanie przez kibiców tych obietnic. Jak to jest, że kluby bez tradycji moga byc zarzadzane jak dobrze prosperująca firma a my to co? sklep z warzywami?

ODPOWIEDZ