Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.30
- hanys1979
- Kontakt:
Re: Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.3
jo cie nie obrazom .
piszesz tak -20 lot juz ponad tego oszukiwania kibicow i zabijania Ruchu
i ty tera kcesz cos zrobić cos zmienic ???
jo dopinguja RUCH a nie działaczy bo mom ich w du*** .
co do brak dopingu na szpilu z jagą ?? prosza odpowiedz mi .
piszesz tak -20 lot juz ponad tego oszukiwania kibicow i zabijania Ruchu
i ty tera kcesz cos zrobić cos zmienic ???
jo dopinguja RUCH a nie działaczy bo mom ich w du*** .
co do brak dopingu na szpilu z jagą ?? prosza odpowiedz mi .
Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!
- hanys1979
- Kontakt:
a tak poza tym , to jestek ciekaw twoich postów , gdyby winik dzisiejszego szpila był na naszo korzyść ?? tyla w temacie
-
- Kontakt:
hanys jo juz niy godom o wyniku ino o grze. Pilkarzy stac na dobro gra, ale niy grajom dobrze bo niy dostajom tego co majom w kontrakcie i trzeba se to w koncu uzmyslowic! Myslicie ze jak to jest ze z Legia i szczewami umiom sie ogarnac a na reszta meczy lecom w ch***?
Jo tez dopinguja Ruch i temu chca zeby byl wielki, po 20 latach czekania na majstra niy wystarczy 2 dobre szpile w sezonie, to jest Ruch, klub z najbogatsza tradycja w polsce a niy belchatow abo amika!
Jo tez dopinguja Ruch i temu chca zeby byl wielki, po 20 latach czekania na majstra niy wystarczy 2 dobre szpile w sezonie, to jest Ruch, klub z najbogatsza tradycja w polsce a niy belchatow abo amika!
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20
synek jeszcze nie wypoczął po reprezentacji nie oczekujcie cudówSiiwy1920 pisze:co zrobil teraz jankowski? 6m do bramy ino bramkarz i on na aut prawie wypierdalo!
Porażka to nasi piłkarzyki jeszcze wypowiedź kapitana śmiech na sali ile on ma lat może jeszcze w majtki popuścił wystraszyli się przeciwnika z kim wy graliście
Ostatnio zmieniony 20 sie 2011, o 00:49 przez bluemario, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
a gra wygladala dzisiej, co by oni do baru lazili a niy na treningi
- SODA
chciałem zaprosić kibiców z Kostuchny i Murcekkattowitz pisze:Toś mnie uspokoił bo myślołech że na Jagiellonii byda somSODA pisze:ty i jokattowitz pisze:Czyli kto?SODA pisze:jak dla mnie spoko i niech ktoś tą teorie obali ..Ruch TO MY
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Kostuchna zawsze z Ruchem.... choc niewielu Nos ;p ;p
-
- Kontakt:
Michał Probierz 

- hanys1979
- Kontakt:
gole i akcje .
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91 ... ole_i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91 ... ole_i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
zapomni o tradycji 14 majstrow to bylo kiejs od 20 lot my sie nawet niy zblizyli do majstra a w tych casach co tera to nawet niy momy co marzyc cheba ze przidzie jakis szejk a nawet mi starcy taki cupial abo wojciechowski choc trocha matol to kasa wciepuje i od reszty by bol ftos madry a niy mirek wszysko gro mosorekhornislezsko pisze:hanys jo juz niy godom o wyniku ino o grze. Pilkarzy stac na dobro gra, ale niy grajom dobrze bo niy dostajom tego co majom w kontrakcie i trzeba se to w koncu uzmyslowic! Myslicie ze jak to jest ze z Legia i szczewami umiom sie ogarnac a na reszta meczy lecom w ch***?
-
- Kontakt:
Wy chyba nieliczyliscie na jakies punkty ze prziwiezymy z Wronek?porazka brano pod uwaga,szkoda ze bez walki
NRŚL GANG
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grodzicki od pewnego czasu kompromituje się nie tylko grą, lecz wypowiadanymi słowami. Na chwilę obecną widzę tylko dwie możliwości obsadzenia stanowiska kapitana: Żelek bądź Arek. W przyszłym meczu należy podziękować Grodzickiemu i w parze ze Stawarem niech zagra Malina (gorzej nie będzie), w środku z braku laku - Straka i Komac/Lisowski. Na prawej Smektała, na lewej Jankowski, w ataku Piech i Abbot.
Przed meczem stawiałem na 3:0, szkoda, że mecz przegrany bez jakiejkolwiek walki i zaangażowania... to boli.
Przed meczem stawiałem na 3:0, szkoda, że mecz przegrany bez jakiejkolwiek walki i zaangażowania... to boli.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Grodek-kiepsko zreszta jak reszta.
ciekawi mje ino czemu Grzybek tak szybko zloz....
na plus.....hmmm....oby do nastepnego szpilu
Abbott na lawa

ciekawi mje ino czemu Grzybek tak szybko zloz....

na plus.....hmmm....oby do nastepnego szpilu

Abbott na lawa

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
Po wypowiedziach naszego trenera i piłkarzy w zasadzie sie wcale nie dziwia ze tak grają.
"Chociaż myślę, że Ruch pokazał ambitną grę o honorowego gola"
"Statystyki podobno nie są aż takie złe po tym meczu"
"Myślę jednak, że jeśli nie stracilibyśmy bramki na początku drugiej połowy, to przy naszym strzelonym golu mogłoby się to później różnie potoczyć"
"Obraźliwe byłoby, gdyby ktoś powiedział, że nie zagraliśmy ambitnie i zaangażowani. Każdy z nas walczył i chciał wygrać"
Po takiej grze takie coś napisać to trzeba być obuchem j*** w łeb. Przeca łoni ni mają za grosz ambicji, woli walki, ni mają jaj, NIC nie mają
Jedynie chyba Malinowski pedzioł prowda o tym meczu, reszta włącznie z Fornalikiem uważo że nie było źle
"Chociaż myślę, że Ruch pokazał ambitną grę o honorowego gola"
"Statystyki podobno nie są aż takie złe po tym meczu"
"Myślę jednak, że jeśli nie stracilibyśmy bramki na początku drugiej połowy, to przy naszym strzelonym golu mogłoby się to później różnie potoczyć"
"Obraźliwe byłoby, gdyby ktoś powiedział, że nie zagraliśmy ambitnie i zaangażowani. Każdy z nas walczył i chciał wygrać"
Po takiej grze takie coś napisać to trzeba być obuchem j*** w łeb. Przeca łoni ni mają za grosz ambicji, woli walki, ni mają jaj, NIC nie mają
Jedynie chyba Malinowski pedzioł prowda o tym meczu, reszta włącznie z Fornalikiem uważo że nie było źle
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to z klubym mosz racja, ale z gerhatym juz niymarkus pisze:klub ledwo zipi obrona tragedia pieron wiy co bydzie dali a gerhat sie opolo na wakacjach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()