Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.30
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Amika Wr...tfu..."Lech Poznań" - Ruch Chorzów 19.08g20.3
e tam Łks 5-0 u siebie dostoł, Bełchatów 3-0 u siebie a my jednak wyjazd to zaś najsłabsi nie jesteśmy
...
dobra a teraz kuźwa, nie wiem, ale to kuźwa jest tragedia co nie którzy grają i to tacy co by nie powiedzieć w zeszłych sezonach grali całkiem dobrze jak na Polską ligę oczywiście.
Straka wogóle gro w tych meczach, bo dla mnie całkowicie nie widoczny
Malinowski to co pisałem roz musi podlecież 20 m, to potem dycho rękawami przez kolejne dwie minuty
Grzyb, heh tak jak ktoś napisoł przy dzisiejszej grze, to nawet Grzyb wcale nie odstawoł ino chyba nie o to chodzi by równać do dołu
Zieńczuk dla nie zbyt widoczny w ofensywie oczywiście mioł tam jakieś kepy, no, ale jednak jako jakieś zaczepne akcje to raczej null
Stawarczyk, Grodzicki kuźwa dziś dno i najlepsze że przy urazie Djokica tu nie bardzo widać alternatywa,
Lewczuk Szyndrowski słabo, ale nie aż tak beznadziejnie.
Perdjic no sory, ale dla mnie kolejny jego słaby mecz i nie przekono mnie ktoś kto mi powie, że roz czy dwa razy niesamowicie wybronił, bo kaj indziej w owiel prostszej sytuacji zadupił Ino kto za niego
Janoszka cienizna czyli standard
Olszar krótko, ale i tak zdążył pokazać jak jest drewniany
Abbott na tle pozostałych poprawnie, piłkarsko jest może i lekko drewniany ino jak widać samą walką idzie nadrobić jakby wszyscy grali tak jak Abbott czy Djokic we wcześniejszych meczach czyli z wielką wolą walki mimo, że często trocha koźlawe zagranai to nasza gra by i tak pięć razy lepiej wyglądala
Jankowski kuźwa bala mu zawadzała, oczywiście mioł jakieś tam zagranie ino, że to już przy 3-0, apo drugie bala mu zawadzała
Smektała no też coś tam niby próbowoł, ale Lech już groł na stojąco wtedy.
A więc przy takiej formie grono graczy na ława się powiększo więc naie dziwia, się minie Fornalika, bo on już chyba sam nie wie co mo robić ino kto by to wiedzioł.
Na ława można wydupić wszystkich beznadziejnie słabych ino, że po takim meczu to 5 byłaby to na bank, a jak po prostu słabszych to by cało 11 szło oddelegować ino co w zamian. Bo raczej jak wlezie nagle 5-6 nowych w tym juniorów trocha, że nagle gra będzie na lepszym poziomie
Aha i najbardziej mnie wkurwio, że kolejny mecz robimy prezenty przeciwnikowi, bo tak było z Koroną, tak było ze Śląskiem i tak jest teraz z Lechem, te bramy nie wynikają z jakichś super składnych akcji ino nasze starty trzy - cztery podania i brama. + stałe fragmenty i wyjścia do nich naszych zawodników i tormana
...
dobra a teraz kuźwa, nie wiem, ale to kuźwa jest tragedia co nie którzy grają i to tacy co by nie powiedzieć w zeszłych sezonach grali całkiem dobrze jak na Polską ligę oczywiście.
Straka wogóle gro w tych meczach, bo dla mnie całkowicie nie widoczny
Malinowski to co pisałem roz musi podlecież 20 m, to potem dycho rękawami przez kolejne dwie minuty
Grzyb, heh tak jak ktoś napisoł przy dzisiejszej grze, to nawet Grzyb wcale nie odstawoł ino chyba nie o to chodzi by równać do dołu
Zieńczuk dla nie zbyt widoczny w ofensywie oczywiście mioł tam jakieś kepy, no, ale jednak jako jakieś zaczepne akcje to raczej null
Stawarczyk, Grodzicki kuźwa dziś dno i najlepsze że przy urazie Djokica tu nie bardzo widać alternatywa,
Lewczuk Szyndrowski słabo, ale nie aż tak beznadziejnie.
Perdjic no sory, ale dla mnie kolejny jego słaby mecz i nie przekono mnie ktoś kto mi powie, że roz czy dwa razy niesamowicie wybronił, bo kaj indziej w owiel prostszej sytuacji zadupił Ino kto za niego
Janoszka cienizna czyli standard
Olszar krótko, ale i tak zdążył pokazać jak jest drewniany
Abbott na tle pozostałych poprawnie, piłkarsko jest może i lekko drewniany ino jak widać samą walką idzie nadrobić jakby wszyscy grali tak jak Abbott czy Djokic we wcześniejszych meczach czyli z wielką wolą walki mimo, że często trocha koźlawe zagranai to nasza gra by i tak pięć razy lepiej wyglądala
Jankowski kuźwa bala mu zawadzała, oczywiście mioł jakieś tam zagranie ino, że to już przy 3-0, apo drugie bala mu zawadzała
Smektała no też coś tam niby próbowoł, ale Lech już groł na stojąco wtedy.
A więc przy takiej formie grono graczy na ława się powiększo więc naie dziwia, się minie Fornalika, bo on już chyba sam nie wie co mo robić ino kto by to wiedzioł.
Na ława można wydupić wszystkich beznadziejnie słabych ino, że po takim meczu to 5 byłaby to na bank, a jak po prostu słabszych to by cało 11 szło oddelegować ino co w zamian. Bo raczej jak wlezie nagle 5-6 nowych w tym juniorów trocha, że nagle gra będzie na lepszym poziomie
Aha i najbardziej mnie wkurwio, że kolejny mecz robimy prezenty przeciwnikowi, bo tak było z Koroną, tak było ze Śląskiem i tak jest teraz z Lechem, te bramy nie wynikają z jakichś super składnych akcji ino nasze starty trzy - cztery podania i brama. + stałe fragmenty i wyjścia do nich naszych zawodników i tormana
Ostatnio zmieniony 19 sie 2011, o 22:39 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Panie BZK prosze mi powiedziec co pan mysli pod pojeciem "piłkarze graja jak mogą"
To jest ekstraklasa nie La Liga nie Buli tu 60% meczy wygrywa sie zaangazowaniem nie dobra finezyjną gra ,a ja w tych 4 pierwszych meczach ani razu nie widziałem złosci piłkarskiej .
Fornalik to spokojny facet ale bez przesady ,ja juz nie moge czytac jego wypowiedzi po meczowych.
Ale bedzie kolejny mecz na Cichej i przywitamy naszych kopaczy brawami przeciez oni ciezko pracują na boisku
Podsumuje 4 kolejki w wykonaniu Niebieskich
NASI PIŁKARZE NIE MAJA JAJ ALE MY KIBICE RÓWNIEZ ICH NIE MAMY DZIEKUJĄC IM BRAWAMI PO KAZDYM MECZU.
To jest ekstraklasa nie La Liga nie Buli tu 60% meczy wygrywa sie zaangazowaniem nie dobra finezyjną gra ,a ja w tych 4 pierwszych meczach ani razu nie widziałem złosci piłkarskiej .
Fornalik to spokojny facet ale bez przesady ,ja juz nie moge czytac jego wypowiedzi po meczowych.
Ale bedzie kolejny mecz na Cichej i przywitamy naszych kopaczy brawami przeciez oni ciezko pracują na boisku
Podsumuje 4 kolejki w wykonaniu Niebieskich
NASI PIŁKARZE NIE MAJA JAJ ALE MY KIBICE RÓWNIEZ ICH NIE MAMY DZIEKUJĄC IM BRAWAMI PO KAZDYM MECZU.
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
-
- Kontakt:
a nie mówiłem?
arcio pisze:Mirek nie obraź się ale nawet ty tego nie wymodlisz
wp***dol jak się patrzy
nigdy nie jest za późno
- futeR
- Kontakt:
nie badzcie ku*** tacy pewni, bo jeszcze nam napierdola i wtedy bedzie ch***ia! ŁKS w pierwszej polowie z Lechem gral lepiej niz my przez caly mecz, a Podbeskidzie zremisowalo po ogromnej ambicji i walce z jaga 2-2, pomijajac remis z mocno wzmocnionym zaglebiem!Rafal1920 pisze:Jo powiym ino tyle, ze dobrze, ze w tym sezonie w ty lidze jes jeszcze Podbeskidzie i Łks.
a my? TAKI ch**!
- SODA
spokojnie chyba ktoś nie znający się na piłce mógł oczekiwać pozytywnego wyniku ..a co reszty spraw są inne tematy pozdrawiam 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Za tako gra to łoni nawet nie zasługują na wypłata
-
- Kontakt:
Zastanawiam się kiedy nasz trener pomyśli o Kwiatkowskim czy Burlidze , przecież nam trzeba zmian - jeśli nie ma na transfery a nasi podstawowi gracze nie mają serca do gry to może chociaż zmiennicy pokażą niebieskie serce.
Nie wiem czy ktoś to widzi , ale nasz skład na każdy kolejny mecz to zagadka ; czy zagramy jednym napastnikiem czy dwoma , będzie Piech ? Jankowski ? Abott ? Nam trzeba gry ofensywnej !!!!
Może jednak skoro mamy początek sezonu zagrać nowymi piłkarzami , jeszcze niczym nie ryzykujemy a teraz i tak widać ,że gramy coraz gorzej.Myślę , że młodzi chociaż powalczą..........
Nie wiem czy ktoś to widzi , ale nasz skład na każdy kolejny mecz to zagadka ; czy zagramy jednym napastnikiem czy dwoma , będzie Piech ? Jankowski ? Abott ? Nam trzeba gry ofensywnej !!!!
Może jednak skoro mamy początek sezonu zagrać nowymi piłkarzami , jeszcze niczym nie ryzykujemy a teraz i tak widać ,że gramy coraz gorzej.Myślę , że młodzi chociaż powalczą..........
-
a Ty prowadząc doping po szpilu nawet przegranym u siebie 0-3 bez walki. Zaintonujesz nic sie niy stało,dzięki za walkę itdbogas1985 pisze:A z Jaga ich przywitocie brawami.
freistaat Oberschlesien
-
- Kontakt:
A jo sie pytom Panie Waldek F ???
- Najlepszy, jedyn z najlepszych, najwaleczniejszych Arek Piech na ławie a cały mecz gro wielki kibic Legii Jankowski, jego strzał pod koniec meczu to podsumowanie jego formy i zaangażowania...
- Zienczuk, totalne dno, dośrodkowania na miara kulawego psa, a na ławce młody i na pewno waleczniejszy Smektała
- Grodzicki - serdeczne i z duzych liter W******* do Cracovii
- Matko ( jak Cie lubia ) chyba czas sie zabrać za robota...
- Najlepszy, jedyn z najlepszych, najwaleczniejszych Arek Piech na ławie a cały mecz gro wielki kibic Legii Jankowski, jego strzał pod koniec meczu to podsumowanie jego formy i zaangażowania...
- Zienczuk, totalne dno, dośrodkowania na miara kulawego psa, a na ławce młody i na pewno waleczniejszy Smektała
- Grodzicki - serdeczne i z duzych liter W******* do Cracovii
- Matko ( jak Cie lubia ) chyba czas sie zabrać za robota...
- ObeRschlesien
- Kontakt:
WSTYD!!!!!! ku*** !!!!!!!!!!! NIESZLO NORMALNIE PATRZEC , obrona sorry jako obrona jak my grali bez obrony moze w nastepnym szpilu debiutu dostanie jakis grajek z M.E bo to jest porazka co dzis grali wogole ostatnio co sie dzieje w TEJ NASZEJ OBRONIE. Po dzisiejeszym szpilu wszyscy do dom piechty albo inaczy pchac ten autobus do samego chorzowa bo mi bylo wstyd ogladac taki Ruch dzis. Waldek tez zamist 4-5-1 to 2 w srodku pomocnikow dawac przeciwko 3 z Amiki Mozdzen Murawski i Stilic porpostu nasz trener nie trafio chyba ze skladem i strategia na ch** stawio na tego gorola z Legi przeca on mo ino Legia w gowie od pewnego momentu a Piecha naszego najlepszego napadziora na rezerwie ,,,, poprostu WSTYD ! CALY RUCH OBUDZIC SIE !!!!!!!!!!!! Szczerze liczylech na pkt jakies w tym szpilu a tu wielki ch** !!!!Jo je ciekaw co chorzowscy robia na treningu , klepy 0! wciepy wrzutki co to ku*** jest ! strzaly kozdy widziol Janek chyba chciol to wciepnac jeszcze hahaha ! oni sie chyba ino wadza a potem widac to na boisku

Ostatnio zmieniony 19 sie 2011, o 22:50 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
arango-mokre pisze: do przodu jeszcze jakos szlo

Kolega myśli o poprzednim sezonie?
PS. na pytanie "co z Piechem", odpowiem: trener oszczędza go na mecz z Jagą - ktoś musi tyrać za tych 10-ciu nieudaczników...

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
froyd 100% racji
-
- Kontakt:
Froyd chyba Ci sie osoby pojebały
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prowda jest jedno - nasi piłkarze to banda najemników, których obchodzi ino kasa na koncie, jak są $$$ jest zapierdalanie, nie ma $$$ to maja wszystko w du***, łącznie z nami kibicami.