Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
Przedwczorej kupilech bilet na mecz i do dzisiej nie mom potwierdzenia przez Ruch ino przez Transferuj...........co mom robić?boja sie że bramka mie nie puści!!! zawsze dostowołech potwierdzenie do wydruku teroz nic nie ma!!!
-
- Kontakt:
http://www.Ruchchorzow.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false; szukasz nr tel do marketingu i pytasz w kulturalny sposób. Następnie wpisujesz to co się dowiedziałeś na forum by inni nie zadawali już podobnych pytań 

-
- Kontakt:
WIELKIE DZIĘKI byloby fajnie jakby jeszcze szlo sie tam dodzwonić tzn by ktos raczył odebrać telefonbuli19R20 pisze:http://www.Ruchchorzow.com.pl szukasz nr tel do marketingu i pytasz w kulturalny sposób. Następnie wpisujesz to co się dowiedziałeś na forum by inni nie zadawali już podobnych pytań
spróbuja potym
-
- Kontakt:
co sie dowiedziałem?????? nic ino muzyki żech sie nasluchoł dzwonia na wewn. marketing, sekretariat,księgowość,sprzedaż biletów i wszyndzie muzyczka............widza że frontem do klienta jak zawsze niestety!!!!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Normalka. Ja przechodziłem przez to wczoraj. Na maila też nikt nie raczył odpisać. Szkoda mojego czasu na wiszenie na telefonie. Wydrukowałem potwierdzenie z transferuj, wydrukowałem stronę sprzedaży on-line, gdzie mam jak byk napisane przy moim bilecie "SPRZEDANE".LigotaRuch pisze:co sie dowiedziałem?????? nic ino muzyki żech sie nasluchoł dzwonia na wewn. marketing, sekretariat,księgowość,sprzedaż biletów i wszyndzie muzyczka............widza że frontem do klienta jak zawsze niestety!!!!!!
Inna sprawa, że podobny problem miał miejsce przy okazji pierwszego meczu z Bełchatowem. Żenujące, że nadal tego nie naprawili. A nawet wiedząc, że coś nie działa to na oficjalnej stronie powinna po oczach walić informacja o problemie o tym co mają w tej sytuacji zrobić kibice.
od małego NIEBIESKI
-
- Kontakt:
stan01 pisze:Nikt podobno nie dostał takiego potwierdzenia, bo rzeczywiście jest podobno jakaś, nazwijmy to awaria. Ale jak sie zalogujesz swoją kartą na "kup bilet" to tam klikając na "historię", a potem na "Id transakcji" znajdziesz "szczegóły transakcji" z datą meczu, sektorem, miejscem itd. Mam nadzieję, że to powinno wystarczyć w razie jakiś niejasności.
czytać forum...
-
- Kontakt:
Firma, ktora obsluguje nas pod tym wzgledem nie daje sobie jakos rady. Najlepiej wydrukuj potwierdzenie przelewu z twojego konta i z tym dokumentem cie wpuszcza bez problemu. Mojemy tacie na ostatnie kilkanascie razy w zeszly roku przeszly chyba tylko 2 wplaty. Zawsze wchodzi na potwierdzenie przelewu. Bez tego bedziesz mial problem.LigotaRuch pisze:co sie dowiedziałem?????? nic ino muzyki żech sie nasluchoł dzwonia na wewn. marketing, sekretariat,księgowość,sprzedaż biletów i wszyndzie muzyczka............widza że frontem do klienta jak zawsze niestety!!!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Z tego co się dowiedziałem dzisiaj w klubie to,to że Sobstylowa jest niby na urlopie,jak będzie to ma być rozmowa na temat tych karnetów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
miedza, czytałem, czytałem. ale też myślałem, że niespełna dwa tygodnie to wystarczająco dużo czasu, żeby naprawić ten błąd. poza tym nie wszyscy korzystający ze sprzedaży biletów on-line czytają forum. Wystarczył jeden komunikat na www.miedza pisze:stan01 pisze:Nikt podobno nie dostał takiego potwierdzenia, bo rzeczywiście jest podobno jakaś, nazwijmy to awaria. Ale jak sie zalogujesz swoją kartą na "kup bilet" to tam klikając na "historię", a potem na "Id transakcji" znajdziesz "szczegóły transakcji" z datą meczu, sektorem, miejscem itd. Mam nadzieję, że to powinno wystarczyć w razie jakiś niejasności.
czytać forum...
od małego NIEBIESKI
-
- Kontakt:
Nie znalazłem tematu o karcie kibica, a z klubu nikt na maila nie odpisuje, więc spytam tutaj. Czy jeżeli kupię kartę poprzez sklep on-line, to jest możliwość wysyłki tej karty, czy jedyną opcją odbioru jest stawienie się osobiście w Chorzowie? Z góry dzięki za odpowiedź.
@ Dzięki wielkie.
@ Dzięki wielkie.

Ostatnio zmieniony 15 sie 2011, o 12:24 przez H778, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jest mozliwosc wysylki
-
- Kontakt:
Panowie, a ja mam takie pytanko. Bo kolega ma 17 lat i nie ma ani dowodu, ani paszportu, a tym bardziej prawa jazdy.
Do wyrobienia karty kibica jest potrzebne zdjęcie, to może wziąć takie zdjęcie jak jest w legitymacji ?
Do wyrobienia karty kibica jest potrzebne zdjęcie, to może wziąć takie zdjęcie jak jest w legitymacji ?
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
TAKSERGIO20VT pisze:Panowie, a ja mam takie pytanko. Bo kolega ma 17 lat i nie ma ani dowodu, ani paszportu, a tym bardziej prawa jazdy.

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
Dzięki serdeczne 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodzi Wam portal biletowy na oficjalnej? 

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH