RUCH Chorzów - Gks Bełchatów 30.07 . 15:45 piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Gks Bełchatów 30.07 . 15:45 piłkarsko

#106 Post autor: daniel1222 » 30 lip 2011, o 19:51

Grodzicki słabo od końca tamtego sezonu częste błędy i niecelne podania, Janoszka też słabo, Grzybek w 2 połowie sie stracił, najważniejsze 3pkt

Awatar użytkownika
SODA

#107 Post autor: SODA » 30 lip 2011, o 19:56

cieszą 3 punkty i to bardzo,co do gry to była dobra a co najważniejsze grali do końca i za to szacun
indywidualnie na plus przede wszystkim Matko obronił seta i w sumie cała obrona,w pomocy rządził Malina i Straka ,Ruchliwy Piech w ataku,co do zmian ...Paweł Abbott !!!!! i niezły Smektała
dla maruderów Bełchatów jest chyba troche bogatszy od nas a jednak .....
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

adamo_R

#108 Post autor: adamo_R » 30 lip 2011, o 20:03

SODA :szok: jaki post , trocha za dugi pra? ;)
HKSADIK, miałeś racjo, mało było, jo jest ciekaw jak my stare bywalce , przestanymy łazić... co w tedy bydzie. Co do szpilu,trudny, jak zawsze z ogórkami. ale 3 ptk. a reszta mom kajś, oprócz tych za***istych 4 tyś.

skoczyk1712
Kontakt:

#109 Post autor: skoczyk1712 » 30 lip 2011, o 20:03

Kris KLZ pisze:abo mi sie zdowo abo Legia zas nie podszed do kibicow podzienkowac :wstyd:
niech sie tyn synek juz dychnie :kwasny:

co do gry....szalu nie bylo,ale z Koronom jest szansa powalczyc ;)

NIE WYDAWAŁO CI SIĘ. Od razu po szpilu poszedł do szatni.

Witek46
Kontakt:

#110 Post autor: Witek46 » 30 lip 2011, o 20:26

Pierwszy mecz za nami , najważniejsze są trzy punkty. Gry nie ma co oceniać, bo wszystko jeszcze się musi dotrzeć. Ale mam jedno spostrzeżenie i być może niektórym się tu narażę. Nasza ikona, Wojtek Grzyb to był zdecydowania najsłabszy zawodnik na boisku i mało brakowało by jego błąd kosztował nas stratę dwóch punktów. Niestety ale za zasługi nie można grać w pierwszym składzie i Fornalik robi Grzybowi krzywdę (drużynie też) wystawiając go w takiej formie na boisko. Smektała w kilka minut zrobił na boisku więcej niż Wojtek przez 80 min. Podobnie zresztą Abott był o wiele bardziej wartościowy niż Jankowski, i to nie dlatego, że grał jakoś nadzwyczajnie ale cała nasz ofensywa, grając na Abotta sprawiała dużo więcej kłopotów defensywie Bełchatowa.
I jeszcze jedno, wbrew opinii kiku osób uważam, że Janoszka był dziś jednym z najważniejszych piłkarzy na boisku. Zaczął sezon obiecująco, co w poprzednich sezonach raczej mu się nie zdarzało. Oby to był dla niego udany sezon!
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#111 Post autor: kodak1920 » 30 lip 2011, o 20:31

brazony za Legia warszawa na prezentacji? :hyhy:

Awatar użytkownika
19kochłowice20
Kontakt:

#112 Post autor: 19kochłowice20 » 30 lip 2011, o 20:34

jalboss pisze:Cieszy wygrana, ale styl jeszcze wymaga poprawek.

Janoszka niech jeszcze trocha poloto bo chyba mu z 5 kilo przybyło... dzisiej groł darymnie.

PS.19kochłowice20 - czego siedzisz w doma zamiast być na szpilu?
Nie wiem jak u Ciebie ale u nos na Kochlowicach niekerzy majom telefony z kolorowym wyswietlaczem,aparatem a nawet dostępem do internetu w każdym zakatku świata i sie to wyobraź,fajnie nie? A będąc w play mam darmowy dostęp do internetu i Htc wildfire za złotówkę,polecam Tobie szczególnie,trza podążac za technikom.Także jak zes nie zrozumiał to Ci wytłumacza,że w przerwie siedząc na dzies10nie napisol swoja relacja co do 1 połowy.
Cieszy wygrana,Abott do 1 składu powinien iść.ale co tam jo ufam bezgranicznie Waldiemu! :ok:

miedza
Kontakt:

#113 Post autor: miedza » 30 lip 2011, o 20:43

Witek46 pisze: Nasza ikona, Wojtek Grzyb to był zdecydowania najsłabszy zawodnik na boisku i mało brakowało by jego błąd kosztował nas stratę dwóch punktów. Niestety ale za zasługi nie można grać w pierwszym składzie i Fornalik robi Grzybowi krzywdę (drużynie też) wystawiając go w takiej formie na boisko.
Niestety prawda... Chyba rok temu na początku sezonu też mioł spadek formy. Jeszcze dziś na szpilu godołech kumplowi, że tyla szumu z tym jego kontraktem, a tu tako gra z jego strony... Zero akcji prawą stroną dziś...

scaneRboy
Kontakt:

#114 Post autor: scaneRboy » 30 lip 2011, o 20:53

z większością waszych postów się zgadzam, dodam tylko, że pomimo mankamentów nasi pokazali dziś, że są drużyną. Objawiało to się w ten sposób, że bardzo płynnie zmieniali tempo, większość meczu niemrawo, a potem ciup, zmiana tempa, dwie akcje i w trzeciej brama i zaś spokojnie. W sumie to oni dzisiaj grali w sumie ze 20 minut, na ogórów wystarczyło i trzeba sie cieszyć, w kolejnych meczach powinno być lepiej.

Co do Grzyba, to dwie sprawy: nie ma już za plecami Nykiela - a to dużo, dwa to Wojtek (moim skromnym zdaniem) wypada rewelacyjnie w meczach, w ktorych cała ekipa gra dobrze, w takich meczach kiepskawych (szarpanych) Wojtek wypada słabo. Być moze w rytmie meczowym będzie lepiej. Kolejna sprawa, to ogóry grały chyba piątką w środku, nie wiem, jakie Wojtek miał zadania, ale dziś grał bardziej w środku niz do tej pory. Wogóle akcji skrzydłami jak na lekarstwo. Ważne jest to, że ma kto wejść z ławki i szarpnąć.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

miedza
Kontakt:

#115 Post autor: miedza » 30 lip 2011, o 20:57

Jeszcze dodom, jak Abbott cieszył sie jak dziecko po torze i "5" przybijoł przy płocie :). Fajny gość ;)

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: Zip » 30 lip 2011, o 20:58

Jak dla mnie gra ok, cały czas fajnie grali piłką, co prawda nie zawsze z tego coś wynikało ale lepsze to niż gra na heja. Zresztą graliśmy tak jak na to pozwolił Bełchatów, a on się ustawił wybitnie pod wynik 0-0. I zgadzam się z poprzednikami, że Grzybek niestety ale najsłabszy na boisku :/ Jankowski też jakoś dzisiaj bez szału, ale to samo można powiedzieć o Piechu, z tym że do strzelenia bramki. Grodek tez parę razy spieprzył no ale co to za mecz bez jego błędu :P Strasznie bardzo mi się podobała reakcja Abbotta po bramce, dawno takiej szalonej radości nie widziałem :D :padam: za to, że wziął ciężar tego karnego na siebie! Jeśli chodzi o nowe nabytki to Lewczuk ogólnie nie najgorzej, w pierwszej połowie wg mnie dużo lepiej niż w drugiej, no ale zobaczymy jak to dalej będzie wyglądało. Smektała też mi się podobał, szybki z piłką, próbuje ładnie podawać, jak najbardziej na plus. Jestem za to bardzo zadowolony z postawy Szyndrowskiego i Djokića. Dla mnie oni + Matko najlepszymi graczami meczu. Nic tylko czekać aż gra się jeszcze bardziej zazębi i będzie dobrze :) A co do karnego, to jak dla mnie ewidentna ręka i karny słuszny :) ogólnie sędzia gwizdał ok
In Siemian We Trust

scouser
Kontakt:

#117 Post autor: scouser » 30 lip 2011, o 21:28

fajnie się chłopaki cieszyli po bramkach, widac że w szatni wszystko gra. zwycięzców się nie sądzi ale Grodzicki niestety coraz gorzej.

chorzowski25
Kontakt:

#118 Post autor: chorzowski25 » 30 lip 2011, o 21:31

Rzadko się tu udzielam więc nie wiem czy w dobrym miejscu bo ma być "piłkarsko".Chodzę na Ruch jakieś 20 lat i co sezon problem powraca.WEJŚCIE NA STADION!!To już nie można nazwać skandalem.To jest jawne niszczenie tego klubu.Pod stadion dotarłem z bratem i synem o 15:05.O godz.16:10!!!! przed nami dalej stało w kolejce jakieś 10 osób.Niech mi nikt nie mówi że przyjście na mecz 40 minut wcześniej to za póżno!LUDZIE NA MECZU BYŁO 4000 osób!!Żeby nie dało się wejść przez godzinę!!??Oczywiście odeszliśmy do domu.51 zł plus dwóch facetów 50 zł którzy odeszli od kasy w 20 minucie drugiej połowy.Razem -101 zł.Ciekawe ile było takich osób jak my.Z tego co wiem w Ruchu się nie przelewa.Ale nie pcham się tam gdzie nie chcą moich pieniędzy.Na jakiś czas znowu się wyleczyłem z chodzenia z dzieckiem na mecz.Ciekawe tylko jak to będzie na Śląskim.Przy 10000 wejście będzie chyba nie możliwe.Reasumując-w tak biednym klubie jakim jest nasz Ruch-gdzie przy odchodzących sponsorach to my kibice stajemy się głównym sponsorem klubu-każdy kibic powinien być na wagę złota.Ale na Ruchu od kilku sezonów wejście na stadion to nie łatwa sprawa.Dobrze teraz na tylu stacjach są transmisje...Przykre to..
chorzowski

zeqqq
Kontakt:

#119 Post autor: zeqqq » 30 lip 2011, o 21:37

chorzowski25 pisze:Rzadko się tu udzielam więc nie wiem czy w dobrym miejscu bo ma być "piłkarsko".Chodzę na Ruch jakieś 20 lat i co sezon problem powraca.WEJŚCIE NA STADION!!To już nie można nazwać skandalem.To jest jawne niszczenie tego klubu.Pod stadion dotarłem z bratem i synem o 15:05.O godz.16:10!!!! przed nami dalej stało w kolejce jakieś 10 osób.Niech mi nikt nie mówi że przyjście na mecz 40 minut wcześniej to za póżno!LUDZIE NA MECZU BYŁO 4000 osób!!Żeby nie dało się wejść przez godzinę!!??Oczywiście odeszliśmy do domu.51 zł plus dwóch facetów 50 zł którzy odeszli od kasy w 20 minucie drugiej połowy.Razem -101 zł.Ciekawe ile było takich osób jak my.Z tego co wiem w Ruchu się nie przelewa.Ale nie pcham się tam gdzie nie chcą moich pieniędzy.Na jakiś czas znowu się wyleczyłem z chodzenia z dzieckiem na mecz.Ciekawe tylko jak to będzie na Śląskim.Przy 10000 wejście będzie chyba nie możliwe.Reasumując-w tak biednym klubie jakim jest nasz Ruch-gdzie przy odchodzących sponsorach to my kibice stajemy się głównym sponsorem klubu-każdy kibic powinien być na wagę złota.Ale na Ruchu od kilku sezonów wejście na stadion to nie łatwa sprawa.Dobrze teraz na tylu stacjach są transmisje...Przykre to..

Jesteś z Chorzowa. Nie szło ruszyć dupy pare dni przed meczem?

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#120 Post autor: Zip » 30 lip 2011, o 21:43

Przez internet też spokojnie można doładować.
In Siemian We Trust

ODPOWIEDZ