Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
-
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
Na kilka dni przed startem piłkarskiej ekstraklasy kibice mogą jeszcze kupić karnety na jesienną rundę
Dobry wynik Podbeskidzia. Beniaminek z Bielska-Białej sprzedał do środy już tysiąc sztuk karnetów. To oznacza, że absolutny debiutant w ekstraklasie w ciągu dwóch dni sprzedał tyle karnetów, ile Ruch Chorzów w dwa tygodnie! Na razie najlepszy wynik w naszym regionie ma jednak Górnik Zabrze - po trzech dniach 2130 sprzedanych karnetów.
Dobry wynik Podbeskidzia. Beniaminek z Bielska-Białej sprzedał do środy już tysiąc sztuk karnetów. To oznacza, że absolutny debiutant w ekstraklasie w ciągu dwóch dni sprzedał tyle karnetów, ile Ruch Chorzów w dwa tygodnie! Na razie najlepszy wynik w naszym regionie ma jednak Górnik Zabrze - po trzech dniach 2130 sprzedanych karnetów.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Bo obra zajhonc sie na zarzond sami sobie krzywda robimy niy kupujonc karnetów;
Jo tyż boł w zeszłym roku taki gupi, a teroski srom zarzond ale kochom Ruch i karnet musi być!!!
Jo tyż boł w zeszłym roku taki gupi, a teroski srom zarzond ale kochom Ruch i karnet musi być!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
cos Ty pił ??Pavlique pisze:Bo obra zajhonc sie na zarzond sami sobie krzywda robimy niy kupujonc karnetów;
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
popatrz skad pisze i wszystko jasneTomSky pisze:cos Ty pił ??Pavlique pisze:Bo obra zajhonc sie na zarzond sami sobie krzywda robimy niy kupujonc karnetów;
-
- Kontakt:
Pavlique pisze:Bo obra zajhonc sie na zarzond sami sobie krzywda robimy niy kupujonc karnetów;
Ja jade po karnet w sobote rano. Mecze w karnecie wychodza pol darmo i nie ma co patrzec czy opuszcze jeden czy dwa mecze. Wazne, zeby zrobilo sie glosno wokol karnetow i zebysmy sprzedali kilka tysiecy. Karnety kupujemy zeby ogladac Ruch, a nie po to zeby cos udowodnic lub nie zarzadowi.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Jesli osoba skonczyla 21 lat to załapuje sie na ulgowy bilet czy juz musi kupic normalny?
- mpapmp
- Kontakt:
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Źródło:DZRuch sprzedał do tej pory 1200 karnetów na rundę jesienną. Umożliwiają one obejrzenie na Cichej dziewięciu meczów chorzowian, a kosztują od 14 do 905 zł. - Największym wzięciem cieszą się karnety na sektory otwarte oraz szkolne i młodzieżowe sprzedawane po preferencyjnych cenach - stwierdziła Marzena Mrozik, dyrektor marketingu Ruchu.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest już co najmniej 1201 ;40 minut temu nabyłemRidej1920 pisze:Źródło:DZRuch sprzedał do tej pory 1200 karnetów na rundę jesienną. Umożliwiają one obejrzenie na Cichej dziewięciu meczów chorzowian, a kosztują od 14 do 905 zł. - Największym wzięciem cieszą się karnety na sektory otwarte oraz szkolne i młodzieżowe sprzedawane po preferencyjnych cenach - stwierdziła Marzena Mrozik, dyrektor marketingu Ruchu.

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Kotlet
- Kontakt:
Czyli do 1500 sie dokulamy
-
- Kontakt:
Witam mam mały problem kupiłem bilet przez internet ale nie dokonałem przelewu(internet mi wyłączyli) teraz nie moge kupić biletu bo już to zrobiłem ale nie moge też sprawdzić nigdzie danych do dokonania przelewu.
Macie jakieś pomysły czy musze dzwonić do klubu?
Macie jakieś pomysły czy musze dzwonić do klubu?
-
[quote="Giszowiec/R\"]Witam mam mały problem kupiłem bilet przez internet ale nie dokonałem przelewu(internet mi wyłączyli) teraz nie moge kupić biletu bo już to zrobiłem ale nie moge też sprawdzić nigdzie danych do dokonania przelewu.
Macie jakieś pomysły czy musze dzwonić do klubu?[/quote]
Dzwon do klubu a najlepiej jedz do siedziby wszystko jest w kompach od nich
Macie jakieś pomysły czy musze dzwonić do klubu?[/quote]
Dzwon do klubu a najlepiej jedz do siedziby wszystko jest w kompach od nich
-
- Kontakt:
Witam czy moge kupić karnet gdzieś tak 1 godzinkę przed meczem w okienku gdzie sprzedają bilety ? Czy musze iść wczesniej do siedziby klubu ? I ile to trwa to wyrabianie karnetu i nic wiecej mi nie jest potrzebne jeśli mam karte kibica ? Sorki jak było ..
-
- Kontakt:
jak masz kartę kibica z zeszłego sezonu to mogłeś sobie kupić karnet przez internet,bo wtedy potrzebujesz zrobić tylko przelew.Teraz to wątpię,żebyś drogą elektroniczną zdążył,a co do wyrobienia przed meczem to nie pomogę.Chorzowski_fanatyk pisze:Witam czy moge kupić karnet gdzieś tak 1 godzinkę przed meczem w okienku gdzie sprzedają bilety ? Czy musze iść wczesniej do siedziby klubu ? I ile to trwa to wyrabianie karnetu i nic wiecej mi nie jest potrzebne jeśli mam karte kibica ? Sorki jak było ..
pozdRo
-
- Kontakt:
Kupiłech bilet do siebie i jeszcze kumplowi, dostołech 2 maile z transferuj, że transakcja zaksięgowano, natomiast zero maila z potwierdzeniem z klubu, jakoś awaria abo co?