Chlopie tez dzisiaj bylem na Ruchu bylem tam o 10 na cale szczescie jestem z Chorzowa i zaskoczony ze drzwi zamkniete i kartka ze od 12 zawsze szlo wczesniej kupic. Pomijajac to rozumie twoja frustracje ale nie musisz sie tak stresowac przyjedz za tydzien za 2 z kumplami i kupcie karnety lub bilety pokaz ze chcesz byc kibicem tego klubu i ze zalezy ci na Niebieskim sercu. Cieszy to ze chcesz tez zaciagac kolegow przyjedz jeszcze raz i zrob to co miales zamiar zrobic. Fakt taki ze na Ruch sie ciezko dodzwonic a na mailu za czesto nie odpisuja chociarz/ż(nie wiem jak sie pisze) kiedys odpisywali za kazdym razem. Mowie ci nie rob gupot masz auto mozesz przyjechac jak tylko wolne znajdziesz.jeja pisze:W d*pie to mam. Pojechalem dzis rano do klubu zeby wyrobic kolega karty kibica i zaladowac mecze. Przeczytalem wczesniej na stronie , ze
"Kartę kibica można nabyć w siedzibie klubu (nowy budynek, I piętro) od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00."
Jechalem 150 km, wzialem wolne w pracy , pozbieralem karty kibica i pieniadze na gadzety od znajomych. Zajezdzam o 9.30 a tam pisze ze w poniedzialki od 12.00 .
Chcialem wam zarzadzie powiedziec ze straciliscie 9 nowych kibicow , pieniadze za karty i bilety plus gadzety , Oczywiscie nie jednorazowy mecz. Ja wyszedlem na debila , moja noga nigdy wiecej nie postanie na stadionie Ruchu.
Mam was gleboko, tak sie wkurw...
Telefonicznie, mailowo nic sie nie da zalatwic. Zeby czlowiek sie staral i zostal tak olany. Nie zamierzam juz nigdy jezdzic, internetowo tez mi sie nie chce bawic z wami. Powodzenia i WYZSZYCH WYPLAT zycze !!!!!!!
Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
-
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
- jeja
- Kontakt:
Przeczytalem to co wkleilem i to co wkleilem brzmi , ze od poniedzialku do piatku mozna nabyc karte kibica w klubie OD 9.00 do 17.00 . Ty wkleiles cos innego, nie wiem z jakiej strony.
-
Dzisiaj duzo nowych osob wyrabialo karty kibica i kupywalo bilety to cieszy bardzo:D
-
- Kontakt:
jezeli odwracosz sie od klubu bo ciezko bylo wysiedziec te 2 i pol godziny albo sie kajs w tym czasie przejsc, to dobrze sie mosz .jeja pisze:moja noga nigdy wiecej nie postanie na stadionie Ruchu.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2011, o 14:29 przez DarkPrince, łącznie zmieniany 1 raz.
- milanos
- Kontakt:
Tu: http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu: http://www.niebiescy.pl/index.php?id=8971" onclick="window.open(this.href);return false;
i Tu: http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=2&t=20571" onclick="window.open(this.href);return false;
Wyraźnie pisze:
Tu: http://www.niebiescy.pl/index.php?id=8971" onclick="window.open(this.href);return false;
i Tu: http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=2&t=20571" onclick="window.open(this.href);return false;
Wyraźnie pisze:
Karnety, bilety i karty kibica można zakupić w punkcie sprzedaży pamiątek klubowych w nowym budynku klubowym przy ulicy Cichej 6 w Chorzowie w poniedziałek od godziny 12.00 do 20.00 oraz od wtorku do piątku w godzinach od 9.00 do 17.00.
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo tyz mom do nich kupa zoli ale jak zes juz wzion wolne i tela km machnyl to bylo isc na spokojnie na szpacyr na Wolka, podjechac obejzec przebudowa Ślońskigo, te 2-3h idzie spyndzic w Chorzowie coby sie nie mierzło. Potym poidynsc do klubu a nie szczelac focha i brac sie nazot. Tela godki na forum i niy jedyn juz szkryflol ze w Pn klub otwarty od dwanostyj! Mom tyz nadzieja ze sie z gymby rzici nie zrobisz i jak zes pedziol twoja noga na Cichyj nie postanie, nom takich fimerantow na Cichyj niy potrzebajeja pisze:W d*pie to mam. Pojechalem dzis rano do klubu zeby wyrobic kolega karty kibica i zaladowac mecze. Przeczytalem wczesniej na stronie , ze
"Kartę kibica można nabyć w siedzibie klubu (nowy budynek, I piętro) od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00."
Jechalem 150 km, wzialem wolne w pracy , pozbieralem karty kibica i pieniadze na gadzety od znajomych. Zajezdzam o 9.30 a tam pisze ze w poniedzialki od 12.00 .
Chcialem wam zarzadzie powiedziec ze straciliscie 9 nowych kibicow , pieniadze za karty i bilety plus gadzety , Oczywiscie nie jednorazowy mecz. Ja wyszedlem na debila , moja noga nigdy wiecej nie postanie na stadionie Ruchu.
Mam was gleboko, tak sie wkurw...
Telefonicznie, mailowo nic sie nie da zalatwic. Zeby czlowiek sie staral i zostal tak olany. Nie zamierzam juz nigdy jezdzic, internetowo tez mi sie nie chce bawic z wami. Powodzenia i WYZSZYCH WYPLAT zycze !!!!!!!
pyrsk
- jeja
- Kontakt:
Juz ochlonalem troche , ale wzialem wolne do 12.00 , wiec nie mialem mozliwosci czekac. Raz na miesiac biore wolne i tylko po to ,zeby sie przewiezc pod budynek i pocalowac klamke.
Tez byscie sie zdenerwowali. Poproscie szefa o wolne , pojezdzcie po znajomych, naklaniajcie ich na mecz, bierzcie od nich dowody osobiste, tlumaczcie i naklaniajcie, jeszcze auto mialem niesprawne bo mechanik jakiejs czesci nie mial , wzialem z warsztatu ,zeby tylko jechac, dac zarobic klubowi. Poczekalbym z tym autem u mechanika ale mialem wolne to jechalem. Zajezdzam i zamkniete.
Zmoknac , i do domu , porozwozic znajomym dowody do pracy i kazdy sie smial ze mnie za co dziekuje temu wspanialemu klubowi.
Moze rzeczywiscie pisze wyraznie , ale nie w tym miejscu gdzie szukalem.
Tez byscie sie zdenerwowali. Poproscie szefa o wolne , pojezdzcie po znajomych, naklaniajcie ich na mecz, bierzcie od nich dowody osobiste, tlumaczcie i naklaniajcie, jeszcze auto mialem niesprawne bo mechanik jakiejs czesci nie mial , wzialem z warsztatu ,zeby tylko jechac, dac zarobic klubowi. Poczekalbym z tym autem u mechanika ale mialem wolne to jechalem. Zajezdzam i zamkniete.
Zmoknac , i do domu , porozwozic znajomym dowody do pracy i kazdy sie smial ze mnie za co dziekuje temu wspanialemu klubowi.
Moze rzeczywiscie pisze wyraznie , ale nie w tym miejscu gdzie szukalem.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
dokładnie, to sie na Ślonski karnonć obadać, to sie przejść koncek, tu podjechać, tu coś zeżrić na mieście (choćby od niechcynio) i te 2 godziny bi Ci pizdły gibcij niż Ci sie wydowo, no ale po co.DarkPrince pisze:jezeli odwracosz sie od klubu bo ciezko bylo wysiedziec te 2 i pol godziny albo sie kajs w tym czasie przejsc, to dobrze sie mosz .jeja pisze:moja noga nigdy wiecej nie postanie na stadionie Ruchu.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Może wystarczyło poprostu kogoś poszukać i poprosić, przedstawić w jakiej jesteś sytuacji. Myślę że spokojnie byś to załatwił.
- jeja
- Kontakt:
Pewnie ze bym czekal , ale o 12 juz musialem byc w pracy. Uda sie takie cos, jesli kolega zamowi sobie karte kibica dzisiaj przez internet i zdazy ja doladowac internetowo na Belchatow ?
EDIT:
Jesli zmieni sie podejscie do kibica, chetnie dalej bede wspomagal klub obecnoscia i zarazem pieniedzmi, ale stracilem szacunek do nich tym dzisiejszym zagraniem. Naprawde dawno tak sie nie zdenerwowalem. Zostalem tylko wysmiany ,ze stracilem cenny czas, zamiast sie wyspac i pieniadze na paliwo, juz nie mowiac wczesniej o dzwonieniu i naklanianiu ludzi na mecz. Cale wakacje kogos pytalem (dzwonielm do kazdego z informacjami ktore sie pojawialy o meczu, o zmianie terminu meczu, o cenniku , zalatwialem transport czyli busika). Macie na miejscu to doceniajcie, bo dla nas wyjazd na mecz to pielgrzymka, wczesniejsze zalatwianie wolnego itp.
EDIT:
Jesli zmieni sie podejscie do kibica, chetnie dalej bede wspomagal klub obecnoscia i zarazem pieniedzmi, ale stracilem szacunek do nich tym dzisiejszym zagraniem. Naprawde dawno tak sie nie zdenerwowalem. Zostalem tylko wysmiany ,ze stracilem cenny czas, zamiast sie wyspac i pieniadze na paliwo, juz nie mowiac wczesniej o dzwonieniu i naklanianiu ludzi na mecz. Cale wakacje kogos pytalem (dzwonielm do kazdego z informacjami ktore sie pojawialy o meczu, o zmianie terminu meczu, o cenniku , zalatwialem transport czyli busika). Macie na miejscu to doceniajcie, bo dla nas wyjazd na mecz to pielgrzymka, wczesniejsze zalatwianie wolnego itp.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2011, o 14:54 przez jeja, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
kolego jeja ja jakos na kazdej stronie widze ze sklep byl od 12;) cieszy, że tak to ogarnąłeś, że sie poświęciłeś, szkoda, że tak wyszło, ale przyczytaj teraz uważnie to co napisze:
bycie kibicem Ruchu to jest przywilej i zaszczyt.
Tym bardziej, że jak widać to była Twoja pomyłka, że źle doczytałeś. A jak kolegów śmieszy to, że chciałeś dla nich coś załatwić, a Ci sie nie udało, to w dziwnym towarzystwie sie obracasz.
Spokojnie zdąrzycie to jeszcze zrobić przez internet. O ile karte można wyrobić przez neta, ale raczej tak, bo karnet sie da. Jak dzis wyrobicie karte, to zdarzycie, bo w czwartek bedziecie ją mieli, a w piatek jeszcze możecie ją doładować przez internet.
bycie kibicem Ruchu to jest przywilej i zaszczyt.
Tym bardziej, że jak widać to była Twoja pomyłka, że źle doczytałeś. A jak kolegów śmieszy to, że chciałeś dla nich coś załatwić, a Ci sie nie udało, to w dziwnym towarzystwie sie obracasz.
Spokojnie zdąrzycie to jeszcze zrobić przez internet. O ile karte można wyrobić przez neta, ale raczej tak, bo karnet sie da. Jak dzis wyrobicie karte, to zdarzycie, bo w czwartek bedziecie ją mieli, a w piatek jeszcze możecie ją doładować przez internet.
- jeja
- Kontakt:
ruchchorzow.com.pl > karty kibica - bilety i karnety > o karcie kibica > wytluszczony napis w polowie strony "
Ruch Chorzów rozpoczął sprzedaż Kart Kibica od 5 lipca 2010 r. Kartę kibica można nabyć w siedzibie klubu (nowy budynek, I piętro) od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00. "
Poprawcie to, przez nieuwage mylicie ludzi.
Ruch Chorzów rozpoczął sprzedaż Kart Kibica od 5 lipca 2010 r. Kartę kibica można nabyć w siedzibie klubu (nowy budynek, I piętro) od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00. "
Poprawcie to, przez nieuwage mylicie ludzi.
- ordak94
- Kontakt:
Witam, mam pewne pytanie otóż chciałbym sie dowiedzieć czy przysługuje mi karnet szkolny. Teraz mam jeszcze 16 lecz we Wrześniu będę miał 17 i nie wiem jaki karnet kupić. Niebieskie PozdRowienia.
-
- Kontakt:
karnety sa sprzedawane rocznikowo, czyli bajtle do rocznika 95 maja szkolny, a Ty juz bedziesz miol mlodziezowy (od '94)
-
- Kontakt:
jeja czlowieku pamietej ze niy ty dowos klubowi zarobic ino ze milosc do klubu kosztuje.pozdro