a karty kibica są te same czy zmienili na nowe??Knapol pisze:Dziynki.choRzowsko1920 pisze:Knapol pisze:Mom pytanie...Czy ktoś może za mnie mi naładować karta kibica na szpil czy trzeba osobiście??
może Ci ktoś naładować karta..
Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
- choRzowsko1920
- Kontakt:
cały cos te sameKnapol pisze:a karty kibica są te same czy zmienili na nowe??Knapol pisze:Dziynki.choRzowsko1920 pisze:Knapol pisze:Mom pytanie...Czy ktoś może za mnie mi naładować karta kibica na szpil czy trzeba osobiście??
może Ci ktoś naładować karta..
-
- Kontakt:
Witam
W ubiegłym roku zasponsorowałem nagrody dla tych , którzy kupili karnety , w tym roku proponuję karnety dla młodzieży tzn.Ulgowy - Sektor Junior od 7 - 16 roku życia
Wśród osób , które potwierdzą zakup biletu na mecz z Bełchatowem wylosuję 3 osoby dla których opłacę karnet na rundę jesienną.
Swoje zgłoszenia z imieniem i nazwiskiem oraz nr telefonu proszę przesyłać do dnia 31 lipca do godz.22.00 na adres e-mail: [email protected] .Po tym terminie prześlę drogą elektroniczną do wybranych osób proste pytanie dotyczące działalności mojej firmy.Podpowiedzi proszę szukać na stronie : http://www.podatki.info.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Konkurs ten będzie ponowiony w miesiącu sierpniu.
Proszę pamiętać , aby odebrać nagrodę potrzebne będzie potwierdzenia zakupu biletu i odpowiedź na pytanie.
Konkurs dla osób w wieku 7 do 16 lat.
Do zobaczenia na Cichej !
W ubiegłym roku zasponsorowałem nagrody dla tych , którzy kupili karnety , w tym roku proponuję karnety dla młodzieży tzn.Ulgowy - Sektor Junior od 7 - 16 roku życia
Wśród osób , które potwierdzą zakup biletu na mecz z Bełchatowem wylosuję 3 osoby dla których opłacę karnet na rundę jesienną.
Swoje zgłoszenia z imieniem i nazwiskiem oraz nr telefonu proszę przesyłać do dnia 31 lipca do godz.22.00 na adres e-mail: [email protected] .Po tym terminie prześlę drogą elektroniczną do wybranych osób proste pytanie dotyczące działalności mojej firmy.Podpowiedzi proszę szukać na stronie : http://www.podatki.info.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Konkurs ten będzie ponowiony w miesiącu sierpniu.
Proszę pamiętać , aby odebrać nagrodę potrzebne będzie potwierdzenia zakupu biletu i odpowiedź na pytanie.
Konkurs dla osób w wieku 7 do 16 lat.
Do zobaczenia na Cichej !
-
- Kontakt:
- Rogal
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na kopalni "Bolesław Śmiały" w Łaziskach są zapisy na karnety - do wtorku.
[b]Niebieskie Łaziska[/b]
-
- Kontakt:
te karnety sa na okaziciela czy imienne ?
- Rogal
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karnet jest TYLKO dla pracownika kopalni, ponieważ wcześnij były kombinacje 

[b]Niebieskie Łaziska[/b]
-
- Kontakt:
Imiennemauryc1990 pisze:te karnety sa na okaziciela czy imienne ?

-
- Kontakt:
jak to jest.. wiela zaplaca za karnet na caly sezon jak mom orzeczenie o niepelnosprawnosci 2 stopnia .. i musza miec orzeczenie z Zusu czy moze byc te starsze co mom wazne do 21 roku zycia.. bo do zusu na komisja dopiyro ida za miesiac .. ;/ napisze mi odpowiedz na PW . z gory dzieki 

- futeR
- Kontakt:
spróboj z tym starszym, bo jak bydziesz czekoł miesiac to z karnetem sie pozegnej bo ino do pierwszego szpilu karnety19Palka20 pisze:jak to jest.. wiela zaplaca za karnet na caly sezon jak mom orzeczenie o niepelnosprawnosci 2 stopnia .. i musza miec orzeczenie z Zusu czy moze byc te starsze co mom wazne do 21 roku zycia.. bo do zusu na komisja dopiyro ida za miesiac .. ;/ napisze mi odpowiedz na PW . z gory dzieki

- Biszkopt
- Kontakt:
Powie mi ktos jak otwarty jest Ruch? Chca kupić karnet a nikaj nie moga znalezc godzin otwarcia 
Wiem ze kiedys bylo w poniedzialki do 20 dalej tak jest?

Wiem ze kiedys bylo w poniedzialki do 20 dalej tak jest?
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
- pejter
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w pierwszym poście tematu mocie połowa rzeczy o które tu się pytocie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- jeja
- Kontakt:
W d*pie to mam. Pojechalem dzis rano do klubu zeby wyrobic kolega karty kibica i zaladowac mecze. Przeczytalem wczesniej na stronie , ze
"Kartę kibica można nabyć w siedzibie klubu (nowy budynek, I piętro) od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00."
Jechalem 150 km, wzialem wolne w pracy , pozbieralem karty kibica i pieniadze na gadzety od znajomych. Zajezdzam o 9.30 a tam pisze ze w poniedzialki od 12.00 .
Chcialem wam zarzadzie powiedziec ze straciliscie 9 nowych kibicow , pieniadze za karty i bilety plus gadzety , Oczywiscie nie jednorazowy mecz. Ja wyszedlem na debila , moja noga nigdy wiecej nie postanie na stadionie Ruchu.
Mam was gleboko, tak sie wkurw...
Telefonicznie, mailowo nic sie nie da zalatwic. Zeby czlowiek sie staral i zostal tak olany. Nie zamierzam juz nigdy jezdzic, internetowo tez mi sie nie chce bawic z wami. Powodzenia i WYZSZYCH WYPLAT zycze !!!!!!!
"Kartę kibica można nabyć w siedzibie klubu (nowy budynek, I piętro) od poniedziałku do piątku w godz. od 9:00 do 17:00."
Jechalem 150 km, wzialem wolne w pracy , pozbieralem karty kibica i pieniadze na gadzety od znajomych. Zajezdzam o 9.30 a tam pisze ze w poniedzialki od 12.00 .
Chcialem wam zarzadzie powiedziec ze straciliscie 9 nowych kibicow , pieniadze za karty i bilety plus gadzety , Oczywiscie nie jednorazowy mecz. Ja wyszedlem na debila , moja noga nigdy wiecej nie postanie na stadionie Ruchu.
Mam was gleboko, tak sie wkurw...
Telefonicznie, mailowo nic sie nie da zalatwic. Zeby czlowiek sie staral i zostal tak olany. Nie zamierzam juz nigdy jezdzic, internetowo tez mi sie nie chce bawic z wami. Powodzenia i WYZSZYCH WYPLAT zycze !!!!!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwsza strona tego tematu:
Karnety, bilety i karty kibica można zakupić w punkcie sprzedaży pamiątek klubowych w nowym budynku klubowym przy ulicy Cichej 6 w Chorzowie w poniedziałek od godziny 12.00 do 20.00 oraz od wtorku do piątku w godzinach od 9.00 do 17.00.
Karnety, bilety i karty kibica można zakupić w punkcie sprzedaży pamiątek klubowych w nowym budynku klubowym przy ulicy Cichej 6 w Chorzowie w poniedziałek od godziny 12.00 do 20.00 oraz od wtorku do piątku w godzinach od 9.00 do 17.00.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2011, o 14:27 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.