Sparingi i przygotowania do sezonu 2011/2012
- dudi82
- Kontakt:
Re: Sparingi i przygotowania do sezonu 2011/2012
w lidze tyż tak może być ino musi na niego stawiać.
- Chudy81
- Kontakt:
Dobrze jest Piech na 3

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Widać ze zespół jest szybki tak jak godoł tryner od przygotowanio Dyja
juz dwa razy brama ale ze spalonego

juz dwa razy brama ale ze spalonego

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kwiatkowski sie nie nadaje?
Bardzo utalentowany chlopak, niech go tylko Fornalik odpowiednio poprowadzi i bedziemy miec pocieche.

Bardzo utalentowany chlopak, niech go tylko Fornalik odpowiednio poprowadzi i bedziemy miec pocieche.
- Chudy81
- Kontakt:
czy możesz rozwinąć dlaczego się nie nadaje? Wiek, wzrost, czy może dał Ci kosza?grazyna pisze:poje_bało cię ? Kwiatkowski to nawet do 18stki sie nie nadaje . a co niby by robioł Jankowski jakby mioł Kwiatkowski graćmarek79 pisze:Abbott je pierona aktywny
jak tak dali bydzie szło to na liga bydymy szpilac 3 z przodu
Abbott, Kwiatkowski, Piech

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lewczuk bardzo pozytywnie, dużo biegał w ofensywie, trochę jeszcze nad dokładnością ostatnich podań musi popracować, ale na pewno jest to zawodnik na 11 meczową. Komac i Straka momentami wyglądali jak profesorowie na tle Radzionkowa. Szczerze powiedziawszy nie widze miejsca dla Tymińskiego. Bramke zawalił Malinowski, zresztą on mi się nigdy nie podobał na stoperze. Dobrze napastnicy.
Starzyński, Wlodyka, Kołodziejski - jeszcze bardzo, bardzo wiele pracy przed nimi. Co do Kwiatkowskiego, to powinien dostać szanse w ekstraklasie, ma duży potencjał. Problem w tym, że 19-sto latek w normalnej lidze to już jest wyjadacz, w Polsce to jeszcze młokos.
Żeby nie było tak słodko- Zieńczuk
Od Janoszki i Grzyba też trzeba więcej wymagać.
Ogólnie prawą stronę mamy znacznie mocniejszą od lewej.
Starzyński, Wlodyka, Kołodziejski - jeszcze bardzo, bardzo wiele pracy przed nimi. Co do Kwiatkowskiego, to powinien dostać szanse w ekstraklasie, ma duży potencjał. Problem w tym, że 19-sto latek w normalnej lidze to już jest wyjadacz, w Polsce to jeszcze młokos.

Żeby nie było tak słodko- Zieńczuk

Ogólnie prawą stronę mamy znacznie mocniejszą od lewej.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
problem jest inny jak Kwiatowski kopnie pare razy lepiej na boiskach ekstraklasy to go trener Fornalik juz miał do swojej dyspozycji.Inaczej mowiac trzeba go,, umiejetnie,, wprowadzc.Trener nie bedzie tu dzialac na swoja nie korzysc , czyli tak tuz prze wkreowaniem gwiazy chlopak ma podisac nowy kontrakt
- ChopekNRŚL
Fajnie jakby Jankowski zostol ustawiony jako cofniety napastnik czyli taki ofensywny pomocnik a z przodu Piech i Abbott. Kwiatkowskiego jeszcze jest czas. Umiejętnie go wprowadzac nic na siła.

- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Malina nie może grać w obronie tam jest bardzo nie pewny, Kwiatkowski super będziemy mieli z niego jeszcze dużo pociechy. Abbott ma chyba niedowład nóg 2 wielkie drewna rusza się po boisku jak słoń w składzie porcelany. co jest z tymi koszulkami 1 sprawa na dworze +50 stopni a oni grają w długim rękawie, 2 sprawa czemu Piech gra w koszulce Zająca 

-
o sparingu http://www.dziennikzachodni.pl/sport/42 ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
z tymi koszulkami to dziś wesoło było Kwiatkowski miał od Flisa a Starzyński od Nykieladaniel1222 pisze:Malina nie może grać w obronie tam jest bardzo nie pewny, Kwiatkowski super będziemy mieli z niego jeszcze dużo pociechy. Abbott ma chyba niedowład nóg 2 wielkie drewna rusza się po boisku jak słoń w składzie porcelany. co jest z tymi koszulkami 1 sprawa na dworze +50 stopni a oni grają w długim rękawie, 2 sprawa czemu Piech gra w koszulce Zająca

-
- Kontakt:
spyru to nie wina Malinowskiego,ze dostal zle podanie ( i brakło mu nogi) ktos tam mu zle podawał. (zreszta widze na niebiescy wywiad z Fornalikiem to potwierdza_
pozdro
pozdro
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Taka sobie kopanina. Pomiedzy pilkarzami ekstraklasowego, a I ligowego Ruchu nie było widać jakiejs diametralnej róznicy poziomów, która pewnie wyraznie odncina się w przelewach na konta... Największa moja uwage zdobył korespondencyjny, jak to lubia gadac dziennikarzyny, pojedynek jednego z Maków z Zieńczukiem. Wynik oczywisty. Panie Mosór nie ma się co zastanawiać.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W Ruchu takie sytuacje nie powinny dziwić. Tu już mnie nic nie zdziwi.
Mendyka też już mnie nie (za)dziwi
Mendyka też już mnie nie (za)dziwi

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!