Nowi pilkarze w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kris22

#436 Post autor: kris22 » 16 wrz 2004, o 19:44

JUZ PRZYLECIELI- byli dzisiej na pierwszym treningu narazie dzisiej nic nie mozna o nich powiedziec szczegolnego bo przyjechali o 2 w nocy a o 7 w hotelu obudzila ich sprzataczka tak ze po dzisiejszym dniu nie mozna ich oceniac ale w pilke napewno umiejom grac. Kto chce ich zobaczyc to jutro o 15.30 jest trening.

volek
Kontakt:

#437 Post autor: volek » 16 wrz 2004, o 19:55

Oby rzeczywiście okazali sie wzmocnieniem.
Ze stasiakami pewnie jescze nie zagrają,ale moze w nastepnej kolejce.W kazdym badz razie nic nie tracimy,bo podobno nic nie kosztuja.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

stan01
Kontakt:

#438 Post autor: stan01 » 16 wrz 2004, o 21:54

Mam pytanie, co to za JAJA z tymi Serbami. Zarzad czeka na nich od kilku tygodni, jakby mieli zbawic Niebieskich. Nikt nie wie co reprezentuja, poza tym maja grac za darmo??? I do tego wszyscy liczymy na wzmocnienie Niebieskich z ich strony .
Ja nic z tego nie KUMAM, bo moze jestem nie KUMATY.
I drugie pytanie, juz raz postawione, na ktore jeden z Forumowiczow odpowiedzial, gdzie jest nasza mlodziez i rezerwy. Czyzby na Slasku mlodziez zapomniala o tym jak sie gro fusball.
Wiem, ze ten temat juz byl ruszany, ale troche mnie ponioslo skuli tych Serbow i nadzieji z nimi zwiazanymi.

Stona
Kontakt:

#439 Post autor: Stona » 16 wrz 2004, o 23:02

stan01 pisze:Mam pytanie, co to za JAJA z tymi Serbami. Zarzad czeka na nich od kilku tygodni, jakby mieli zbawic Niebieskich. Nikt nie wie co reprezentuja, poza tym maja grac za darmo??? I do tego wszyscy liczymy na wzmocnienie Niebieskich z ich strony .
I drugie pytanie, juz raz postawione, na ktore jeden z Forumowiczow odpowiedzial, gdzie jest nasza mlodziez i rezerwy. Czyzby na Slasku mlodziez zapomniala o tym jak sie gro fusball.
Wiem, ze ten temat juz byl ruszany, ale troche mnie ponioslo skuli tych Serbow i nadzieji z nimi zwiazanymi.
no wlasnie...taich pepków jest na pączki w naszym kraju Oberszchlesien ino teraz kazdy mody skurokop wie ze jak chce grac w zawodowy fussbal( i dostawac kasa i miec za co wyzyc) to niech omijo nosz klub... :?
za Tobą pójde w ogień, wode..

TomSky
Kontakt:

#440 Post autor: TomSky » 16 wrz 2004, o 23:21

Aleksandar Madziar - ur. 21 marca 1978 r.

Wychowanek FK Mornar. Grał też w: FK Radnicki, FK Hajduk Belgrad, FK Buducznost Podgorica, FK Radnicki Nisz, Żeleżniczar Belgrad oraz Pafos (Cypr).

Vladimir Nenadić - ur. 20 lutego 1971 r.

Wychowanek FC Becej. Grał też: Tatran Preszow (I liga słowacka - w sezonach 94/96 strzelił 24 gole) Athinaikos (I liga grecka - 96/97 - 12 goli), Leganem (II liga hiszpańska - 97/98 - 10 goli), Maia, Madera, Famalicao (wszystkie II liga portugalska - 98/01 - razem 40 goli), Debreczyn (I liga węgierska - 01/03 - 18 goli), Lubić (I liga Bośni i Hercegowiny - 03/04 - 12 goli). W CV napisał o sobie: "Bardzo szybki, dobrze gra głową, mocny fizycznie, ciągle ma szanse na strzelanie bramek!".

cały artykuł:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2289166.html
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Kobold
Kontakt:

#441 Post autor: Kobold » 16 wrz 2004, o 23:36

GW pisze:Grę w polskiej lidze polecił mu Shingayi Koandera, reprezentant Zimbabwe, znany w naszym regionie z występów w Górniku Zabrze. Piłkarze spotkali się w poprzednim sezonie w cypryjskim klubie Pafos. - Shingi zapewniał mnie, że poziom jest u was wysoki i płacicie na czas. W Serbii i Czarnogórze liga jest słaba. Tylko kilka najlepszych klubów, jak Partizan czy Crvena Zvezda, ma pieniądze, reszta bieduje - tłumaczy.
To mu chyba troche nakłamali :(

USH
Kontakt:

#442 Post autor: USH » 17 wrz 2004, o 06:55

Nudzi mi się, a nie lubię przegrywać, więc znalazłem coś o panie Madarze - w rzeczywistości ten kolega nazywa się Madžar, w wymienionych klubach faktycznie był, ale zdołał zaliczyć ligowe występy tylko w Radničkach (trzy lata temu). Na pocieszenie powiem, że był dość bramkostrzelny - w dwóch występach zdobył jedną bramkę Rundę jesienną poprzedniego sezonu spędził w serbskiej okręgówce, w klubie Jedinstvo Ruma, gdzie był czołową postacią

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#443 Post autor: Scypion » 17 wrz 2004, o 07:01

kurde to u nos juz nie ma okregowki?

bolo23

#444 Post autor: bolo23 » 17 wrz 2004, o 08:21

ale z tym "placicie na czas" to sie chyba "lekko" pomylil :wink: :wink:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#445 Post autor: L_M » 17 wrz 2004, o 12:29

Mam pytanie, co to za JAJA z tymi Serbami. Zarzad czeka na nich od kilku tygodni, jakby mieli zbawic Niebieskich. Nikt nie wie co reprezentuja, poza tym maja grac za darmo??? I do tego wszyscy liczymy na wzmocnienie Niebieskich z ich strony .
niektorym to sie za nic dogodzic nie da. zobacz na kadre, zobacz sobie wyjsciowe jedenastki, jak ty chcesz zeby gre prowadzili sami osiemastolatkowie to powodzenia. gra pepe, gra franke, przez pewien czas byl hejnowski (przyklad na to ze gry na mlodziezy nie mozna opierac), wawrzynczok jest coraz blizszy pierwszej jedenastki ale ci chopcy sa przemeczeni ciaglymi zgrupowaniami (teraz znowu jedzie fosa i rav na zgrupowanie i eliminacje ME, zostaje pepe i ariel). sa jaro molek i bartos stad, bizak i srutwa to tez chopcy ze slaska. do tego kontuzjowani balul nowak... jak ci jugole beda dobrzy i beda mogli cos wniesc do zespolu to o co sie pluc juz na wejsciu?!
.taich pepków jest na pączki w naszym kraju Oberszchlesien
:shock: :roll: i jak mozesz to daj cynk do tych pepkow jak tylu ich znasz :lol: zreszta sam trener przyznawal ze bardzo mu zalezalo zeby ci zawodnicy przyjechali bo nie ma lawki. sciagnelismy tez musiala, tez mlody chlopak ze Stadionu, wiec mysle ze na tym polu nie jest zle.

kibic1920

#446 Post autor: kibic1920 » 17 wrz 2004, o 12:53

Widze że nic sie nie zmienia, zaś cos się zmieniło w naszym Ruchu ( według mnie na lepsze ) a tu zaś narzekają !
Na meczach nie mamy żadnych zmian bo nie ma kto wejść a wy piszecie że oni są nam nie potrzebni. Tylko jestem bardzo ciekawy ile ta jedenstka mogła by grać na takim poziomie ja z Bielskiem.
Skończcie narzekać i cieszcie sie że przyjechali, bo z tego co pamiętma to jak ich nie bylo to też narzekaliście gdzie tak długo są :?

stan01
Kontakt:

#447 Post autor: stan01 » 17 wrz 2004, o 13:47

Przepraszam, ale ja wcale nie narzekam na dzialania klubu i nie mam zamiaru tego czynic. Jedyne co, to dziwi mnie zbyt wielki optymizm zwiazany z przybyciem nikomu nie znanych Serbow, natomiast dalej bede sie upieral przy szukaniu graczy z naszego regionu.
I prosze moich wypowiedzi nie odbierac jako krytyke czy narzekanie na dzialalnosc Klubu, nie o to mi chodzi.

Robson
Kontakt:

#448 Post autor: Robson » 17 wrz 2004, o 14:07

Dla mnie to jest śmieszne ściąganie jakichś Serbów. Jeżeli to mają być wyborowi snajperzy pokroju Łaszy, to szkoda na to kasy. I niech mi tu ftoś nie godo że ściagnięcie tych piłkarzy jest za darmo, bo z pewnością pośrednik na tym "trocha" kasy zbije. Tyla w temacie.

TomSky
Kontakt:

#449 Post autor: TomSky » 17 wrz 2004, o 15:22

Łasza był akurat dobrym grajkiem - tu problem jego aklimatyzxacji był raczej pozasportowy.
A co do Serbów to uwazam że piłkarze z doświadczeniem sa nam potrzebni. I nie piszcie tu ze trzeba stawiać na nasza młodzież bo jaka ona jest to kazdy wie.... /panienki, kasa misiu kasa, Piramidy itp/ oczywiście nie wszyscy ale sami dobrze wiecie ze jak sie ma 18 lat i podpisze kontrakt z wielkim Ruchem to mozna dostać do głowy 8) ... Młodzieży uzdolnionej i rozumnej mamy dużo abrakuje nam właśnie 2-3 doświadczonych zawodnikiem, skoro nie wyszło z Polakami: Gumiś, Wódkiewicz to niech beda Serbowie... bez rodzin, w obcym kraju - będą myśleć tylko o graniu 8)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#450 Post autor: Slawko » 17 wrz 2004, o 17:20

hehe bez rodzin, w obcym kraju beda myslec tylko o jednym... :pijaki:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

ODPOWIEDZ