Jo slyszol ze tego Robina von Zaganiecz tyz maja sprowadzic tylko w rezerwach bydzie grol bo on jest za slaby na pierwsze sklad :lol:Viro pisze:Holender ten byl graczem wWillem II Tilburg ma 22 lata jest niezly ale obawiam sie ze baka duzo ziola no i ma 1 wade ostatnio hajtnal sie z kolega z druzyny murzynem o swojsko brzmiacym nazwisku Robinem van Zaganiaczem i nie wiem czy nasz klub zamierza sprowadzic tu owe malzenstwo czy tylko wspomnaingo wyzej Martina van der Pattona
MUSISZ TAM BYĆ !!! 15.09.2004r WIELKI PIKNIK RODZINNY
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
W rezerwach to ja moge grać. Ale tylko jako napastnik, jestem wysoki, a styl gry nam podobny do samego naszego reprezentanta Rasiaka
Strzele z 2 bramki z karnych ( jak 5 dadzą mi strzelac ) pozniej pojde do Sieny gdzie mnie pewnie za tydzień wywalą i wróce do was na Cichą 8)
Ruch będzie bogaty bo takie cos jak Rasiak to z jakieś ... 200 tys euro bedzie ich kosztować
Tylko jak będe wracal z tej Sieny do Polski to piknik rodzinny prosze zorganizować :lol:

Strzele z 2 bramki z karnych ( jak 5 dadzą mi strzelac ) pozniej pojde do Sieny gdzie mnie pewnie za tydzień wywalą i wróce do was na Cichą 8)
Ruch będzie bogaty bo takie cos jak Rasiak to z jakieś ... 200 tys euro bedzie ich kosztować

Tylko jak będe wracal z tej Sieny do Polski to piknik rodzinny prosze zorganizować :lol:
- anyfor
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- anyfor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Jo byl na pikniku i powiem ze bardzo mi sie podobalo.Ach co to za dupcie tanczyly
nic ino patrzec na nie(i nie tylko)kto byl i widziol je to wie
Podobalo mi sie jak na scenie byl p.Mleczko i G.Cieslik to zech sie trocha pospiewol
I widza ze prace na stadionie ida pelna para 

[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Impreza świetna gratuluje i dziekuje organizatorom
Spyru tez mam jutro egzam, ale to nie powód zeby juz dzisiaj sie nim przejmowac:)
Co do ilości ludzi, to w pewnym momencie ciężko było znaleźć miejsce, żeby se stanąć i mieć widok na scene, bo o miejscach siedzących to nawet nie ma co wspominać, choć z poczatku na szpilu było trocha mało ludzi, to jednak potem sporo doszło, mnóstwo emerytów i dzieci.
Dojebane plakaty o pikniku :prosze:

Spyru tez mam jutro egzam, ale to nie powód zeby juz dzisiaj sie nim przejmowac:)
Co do ilości ludzi, to w pewnym momencie ciężko było znaleźć miejsce, żeby se stanąć i mieć widok na scene, bo o miejscach siedzących to nawet nie ma co wspominać, choć z poczatku na szpilu było trocha mało ludzi, to jednak potem sporo doszło, mnóstwo emerytów i dzieci.
Dojebane plakaty o pikniku :prosze: