Transfery sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
moze sprawdzic Foszmańczyk nie dosc ze wychowanek to jeszcze podobno dobrze smigo w cidrach.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co pisze dzisiejszy PS to chodzi właśnie o niegospyru pisze:Dokładnie. Mam nadzieje że nie chodzi o niego.buli19R20 pisze:Ojjjjj wy na Cichej drugiego takiego Komaca dawno nie zoboczycie.
-
Też mom nadzieja że nie o Komaca sie rozchodzi. Chociaż w Chorzowie źle się czuje, to potencjał do gry mo, początek kariery mioł bardzo udany. Nie prędko znojdemy kopacza co tak wciepuje rogi i tak wykonuje wolne. Uważom, że wszystko przed nim, niestety na złe samopoczucie w danm klimacie rady nie ma... Kiedyś mieszkołech w warszawie, tam źle sie czułech i pitnąłech prędzej niż myślołech, żeby z Andrew nie było podobnie...
- ObeRschlesien
- Kontakt:
A moze o Strake chodzi... co sezon kontuzje polowa meczy w gabinecie siedzi nie zdziwilbym sie jesli by oniego chodzilo.

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To całkiem możliwe biorąc pod uwage ,zdolność Gabcia do kontuzji ,i pewnie nie mniejszy kontrakt niż Komaca.Pamiętejcie ,że Straka przychodził do nos jako uczestnik rozgrywek UEFA Champions LeagueOberschlesien pisze:A moze o Strake chodzi... co sezon kontuzje polowa meczy w gabinecie siedzi nie zdziwilbym sie jesli by oniego chodzilo.

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Tylko że Gabor mo ważny kontrakt do czerwca 2012 roku, czyli jeszcze cały następny sezon. W ostatnich trzech sezonach tylko w sezonie 2009/2010 rozegrał większość spotkań czyli 23 na 30 możliwych. W zakończonym obecnie rozegrał prawie połowę 16 na 30. A już tragedią był sezon 2008/2009 gdzie Gabor pojawił się tylko w 8 meczach na 30 do rozgrywanych. Nie godom że jest złym fusbalerem ale te kontuzje sprawiają że trener mo go raptem 1/2 sezonu a potem musi kombinować ze środkiem pola bo Gabor wylatuje mu do końca rozgrywek. Kontuzje oczywiście są wpisane w zawód piłkarza ale Gabor szczególnie jest na nie podatny. Czy jest Nam potrzebny taki zawodnik, który pół sezonu przesiaduje w gabinetach lekarskich?
-
- Kontakt:
Co do Komaca to bym jego zastawil. Mazemy miec jeszcze z niego wiele pociechy. A co do Srutwy to chlopie popacz najpierw na siebie. Tys idealista to nie byl. Ile tys 100% zniszczyl? A teraz skokosz jak wsza na kolnierzu.
Srutwa Ty tez juz zapomniales ja nie znalazles poszanowania u pana Klimka? Teraz robisz to samo. Wiesz co chlopie tracisz u mnie poszanowanie.
Srutwa Ty tez juz zapomniales ja nie znalazles poszanowania u pana Klimka? Teraz robisz to samo. Wiesz co chlopie tracisz u mnie poszanowanie.
-
doładnie Śrutwa idealista nie byl a kariere w Ruchu zrobił dzięki układom które wtedy panowały w klubie na jego miejscu byłbym cicho a nie mondrował w gazetach.
-
- Kontakt:
Przecież Pan M. Śrutwa tylko wypowiedział swoje zdanie, tak jak każdy na tym Forum i na pewno nie "podskakuje". Ja również uważam, że Komac powinien zostać w Ruchu, na pewno by się przydał. Ale jak słyszę, że Jemu za bardzo atmosfera i towarzystwo w tej drużynie nie pasuje,(o ile to jest prawda?) to niestety, ale wg mnie, taki "wyrobnik" jest nam niepotrzebny. Po co mi grajek, który tylko myśli w jaki by sposób opuścić to towarzystwo.Marceli ~Sk~ pisze:Co do Komaca to bym jego zastawil. Mazemy miec jeszcze z niego wiele pociechy. A co do Srutwy to chlopie popacz najpierw na siebie. Tys idealista to nie byl. Ile tys 100% zniszczyl? A teraz skokosz jak wsza na kolnierzu.
-
- Kontakt:
stan01 pisze:
Ale jak słyszę, że Jemu za bardzo atmosfera i towarzystwo w tej drużynie nie pasuje,(o ile to jest prawda?) to niestety, ale wg mnie, taki "wyrobnik" jest nam niepotrzebny. Po co mi grajek, który tylko myśli w jaki by sposób opuścić to towarzystwo.
A moze nie pasuje mu atmosfera bo chciał grać na maksa o puchary kiedy pojawiła sie taka szansa a usłyszał odpuszczamy i były 4 szpile w plecy? I moze dlatego nie pasuje mu towarzystwo, bo jakby nie bylo to on "coś" w porównaniu z naszymi grajkami osiągnał w piłce.
-
- Kontakt:
Kruczek strzelił gola
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
marek79 pisze:stan01 pisze:
Ale jak słyszę, że Jemu za bardzo atmosfera i towarzystwo w tej drużynie nie pasuje,(o ile to jest prawda?) to niestety, ale wg mnie, taki "wyrobnik" jest nam niepotrzebny. Po co mi grajek, który tylko myśli w jaki by sposób opuścić to towarzystwo.
A moze nie pasuje mu atmosfera bo chciał grać na maksa o puchary kiedy pojawiła sie taka szansa a usłyszał odpuszczamy i były 4 szpile w plecy? I moze dlatego nie pasuje mu towarzystwo, bo jakby nie bylo to on "coś" w porównaniu z naszymi grajkami osiągnał w piłce.

-
- Kontakt:

może nie problemem są koledzy z drużyny a działacze
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nasz niedoszły grajek bardzo chyba żałuje swojej decyzji i wybrania gry dla szczew zamiast u nos
chciało by sie rzeć jednak jest sprawiedliwośc na tym swiecie dla takich mend
tu całośc
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... afi-na-ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
no cóż za błedy sie pokutuje a jo nie ukrywom że mom z tego powodu fest satysfakcja szczególnie jak sie przypomna godki mazura jak podpisywoł kontrakt co to niby wyczytoł u niego w slepiach i ze bydzie u szczew groł za o wiele mniejszo kasa niz u nosZ Górnikiem pożegnali się już bowiem tego lata Grzegorz Bonin, Robert Jeż i Daniel Sikorski, a bliscy odejścia są także Adam Stachowiak, Michał Pazdan, Mariusz Jop, Aleksander Kwiek i Tomasz Zahorski.

tu całośc
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... afi-na-ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
taki mały OT
http://www.pilkaslaska.pl/?p=1052" onclick="window.open(this.href);return false;
A tak na marginesie - to u nas cisza jak makiem zasiał. Pewnie cisza przed burzą tylko jaką?
http://www.pilkaslaska.pl/?p=1052" onclick="window.open(this.href);return false;
A tak na marginesie - to u nas cisza jak makiem zasiał. Pewnie cisza przed burzą tylko jaką?