Ruch Stasiak
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szansa jest ale bydzie fees ciezko , jes sporo ekip przed nami ktore przez zima napewno sie wzmocniom , np. Widzew albo sosnowiec co mo narazie 1 ptk mniej niz my.jajo pisze:SiemceFan: szans JUZ nie ma?
to jest początek sezonu. strata do pozycji barażowej to 5 pkt, a my przeciez gralismy tyle wwyjazdow mecz bez publicznosci i z ograniczona liczba miejsc
P.S. Cicero są kategorie;)
Pozyjemy zoboczymy , nadzieja zawsze bydzie ;]
- Patton
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
19R20 - zgadzam sie, ale ta jakosc jest juz od dobrych 2 lat - powiedzcie, kiedy u nas byla ostatnio swietna frekwencja? w 2000 roku chyba na derbach i szpilu z Wisla. Poprostu ludzie nie chca chodzic na Ruch, chodzimy tylko MY... Czasami sie zastanawiam wrecz, czy nie jestesmy przypadkiem chorzy...

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- 19r20
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
My jesteśmy poprostu zakochani :lol: to jest prawdziwa miłość 8) która przetrwa wszytsko!!!!!mnie już szczerze mówiąc wali kto chodzi a kto nie .....ja bede chodził i to jest PEWNE!!!a non stop nakłanianiem kogoś do pójścia na mecz itd.już mnie znudziło bo ileż można prosić , tłumaczyć itd.każdy komu naprawde zależy powinien chodzić sam od siebie , a nie że trzeba go nakłaniać itp.Patton pisze: Poprostu ludzie nie chca chodzic na Ruch, chodzimy tylko MY... Czasami sie zastanawiam wrecz, czy nie jestesmy przypadkiem chorzy...![]()
- THOMY
- Kontakt:
richtig Tauzen dobrze powiedziane, jo tyz laziol jedziol lod samosci i dali laza i byda laziol yno ze tera za tymi "innymi" Niebieskimi 

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
No mam takie same zdanie jak Tauzen , jak ktos chce to idzie jak nie chce to nie. Tak samo wk***ia mnie jak niektorzy przychodza tylko jak druzyna wygrywa , gra dobrze.
p.s Doboszek jak Ci sie znudzila moja twarz to poprostu nie patrz na mnie:) Aha i przyprowadzaj wiecej lasek na mecze , bedzie ciekawiej:D wpadnij kiedys z panna O.;] moze polubi mecze pilki noznej
p.s Doboszek jak Ci sie znudzila moja twarz to poprostu nie patrz na mnie:) Aha i przyprowadzaj wiecej lasek na mecze , bedzie ciekawiej:D wpadnij kiedys z panna O.;] moze polubi mecze pilki noznej
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...