Licencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Licencja

#676 Post autor: jurek » 31 maja 2011, o 14:21

Wy mocie cos niy tak z deklami? Co wos obchodzi klub szczewika?
Dychnijcie sie, wyndzcie na jakie piwko a niy zyjeci od rana licencjom do Zabrza

adamo_R

#677 Post autor: adamo_R » 31 maja 2011, o 14:22

emocje jak WDŚ co tu sie dzieje ;)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#678 Post autor: spyru » 31 maja 2011, o 15:06

Dokładnie, żebyśmy my za rok nie byli na ich miejscu.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#679 Post autor: Chudy81 » 31 maja 2011, o 15:14

Panowie jeżeli ktoś nie zasługuje organizacyjnie na grę w ekstraklasie to w po prostu grac w niej nie będzie.
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#680 Post autor: heli » 31 maja 2011, o 16:20

szczewiki dostali licencja
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Robson 10
Kontakt:

#681 Post autor: Robson 10 » 31 maja 2011, o 16:21

mają licencję.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#682 Post autor: niebieskifanatyk » 31 maja 2011, o 16:35

Napięcie jakby Ruch grał w finale LM ... Ludzie opanujcie się trochę bo takie zachowanie jest naprawdę żałosne

tomicher
Kontakt:

#683 Post autor: tomicher » 31 maja 2011, o 16:36

szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że po tych 4 godzinach wynik będzie pozytywny... a jednak.
ciekawy jestem jakie argumenty zadecydowały za tym że jednak grają w ekstraklasie.
na portalach sportowych rozpisują się o rzekomym nowym inwestorze i innych wątpliwego pochodzenia informacjach. trudno mi zrozumieć że jednego dnia jest 30 mln długów a drugiego dnia problemu już niema. może faktycznie ktoś poświadczył za nich ? choć to również uznałbym raczej jako bajkę...

temat licencji na ten sezon zawarty.
Obrazek

pedro-sbl
Kontakt:

#684 Post autor: pedro-sbl » 31 maja 2011, o 16:56

zas sie komuchom udalo. Szkoda, ze niy ma wiyncyj informacji o nadzorach finansowym i infrastrukturalnym. Bo jesli my momy na miesiac, to jak u nich sprawa wyglondo. Cos mi sie zdaje, ze dobre ujki pochytala sprawa.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#685 Post autor: kodak1920 » 31 maja 2011, o 17:36

mnie to ciekawi sdostali licencje bez rzadnego nadzoru na infrastrukture i finanse a my dostalismy.cos tu niegra chyba czy mi sie wydaje

marek79
Kontakt:

#686 Post autor: marek79 » 31 maja 2011, o 17:38

No jak to dostali.

Ponoć w lipcu wchodzi duży inwestor ze Śląska a za kilka tygodni ponoć mają zacząć budować stadion.

Te "ponoć" to takie nasze "za dwa tygodnie"

wiesiek1
Kontakt:

#687 Post autor: wiesiek1 » 31 maja 2011, o 17:43

Dostali nadzor i finansowy i infrasrukturalny.Licencje dostali dlatego , ze posiadali ugody a to wystarczy.Tylko z ugodami jest tak , ze od podpisania do realizacji daleka droga.Swoja droga jakbysmy wyszarpali tyle kasy od boguducha winnych obywateli swojego miasta co oni to juz bysmy pewnie mistrzem Polski byli.To jest ciekawy uklad , klub trwa tylko dlatego , ze miasto od x czasu na kazde zawolanie pompuje w niego miliony , miasto jest zapuszczone jak obskurna latryna i zadluzone na niespotykana skale.Co ciekawe nikt nie protestuje.Pisze bez ironii.Istny fenomen jak dla mnie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#688 Post autor: Mirek » 31 maja 2011, o 18:15

No i będą grali w Gliwicach
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... gliwicach/" onclick="window.open(this.href);return false;

kattowitz
Kontakt:

#689 Post autor: kattowitz » 31 maja 2011, o 19:01

Polonia Bytom bez licencji na grę w Ekstraklasie
Polonia Bytom nie otrzymała licencji na grę w Ekstraklasie. Decyzja PZPN jest tylko formalnością, bo i tak klub spadł do I ligi.
DZ

pedro-sbl
Kontakt:

#690 Post autor: pedro-sbl » 31 maja 2011, o 19:09

wiesiek1 pisze:Dostali nadzor i finansowy i infrasrukturalny.Licencje dostali dlatego , ze posiadali ugody a to wystarczy.Tylko z ugodami jest tak , ze od podpisania do realizacji daleka droga.Swoja droga jakbysmy wyszarpali tyle kasy od boguducha winnych obywateli swojego miasta co oni to juz bysmy pewnie mistrzem Polski byli.To jest ciekawy uklad , klub trwa tylko dlatego , ze miasto od x czasu na kazde zawolanie pompuje w niego miliony , miasto jest zapuszczone jak obskurna latryna i zadluzone na niespotykana skale.Co ciekawe nikt nie protestuje.Pisze bez ironii.Istny fenomen jak dla mnie.
Tyz mie to zastanawio. Godolech z ludzmi i z Zabrza i z Tychow, min o budownie nowych stadionow przez miasto jak i finansowania przez nie, dzialalnosci klubu. Zowzdy byla odpowiydz ''i bardzo dobrze niych budujom''. Byly to osoby, kiere stadiony znajom z uobrozkow a szpile z relacji we cajtungach. Uwazom, ze ludzie niy zdajom sie sprawy z prostyj rzeczy, ze jesli kasa pojdzie na budowa zabraknie jyj kaj indzyj. Podejrzewom, ze wielu woli miec wizytowka jakom je stadion niz np. dobre drogi.

Jeszcze co do szczew to mogli spasc, bo teroz bydom dodatkowe wplywy z T-Mobile, takze trocha hajsu by ich ominelo.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Zablokowany