Licencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
pedro-sbl
Kontakt:

Re: Licencja

#616 Post autor: pedro-sbl » 27 maja 2011, o 20:31

Niy wiym jak dzialo ta komisja i czy bydom gukac na tabela. Niy ma sie co oszukiwac, szczewa i lwowioki majom ciynzko sytuacja i bylo to wiadome przed duzo wczesniyj. Mom nadzieja, ze Buethen poleci sportowo a szczewo licencyjnie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

stan01
Kontakt:

#617 Post autor: stan01 » 27 maja 2011, o 20:32

pRimo1920 pisze:
stan01 pisze:
bogas1985 pisze:Ciagle zyjemy. Licencja dla zaboli?....jestem podzielony. Wolalbym juz ich nigdy nie ogladac w Ekstraklasie, ale wolalbym by spadli w sposob normalny tak jak 2 sezony wstecz. Z drugiej strony, jesli chcemy choc ludzic sie o silny Ruch to nie mozemy miec zadnej konkurencji w Ekstraklasie.

Ale szczewa i tak dostana licencje. Spokojnie
Kompleksy i jeszcze raz kompleksy. Co żabole przeszkadzają Nam, NIEBIESKIM, w ekstraklasie w zdobyciu np. odpowiedniego miejsca w lidze itp.
"Z drugiej strony, jesli chcemy choc ludzic sie o silny Ruch to nie mozemy miec zadnej konkurencji w Ekstraklasie." Kogoś chyba po....ło, abo jo czegos niy rozumia???
To zrozum chopie tu nie chodzi o pilka nozno ino o kibicow zobejz sieja kGornika nie bylo e E-klasie ilu nos na szpile lazilo a ile teroz lazi a wiesz czymu Odpowiedz jest tako ze Wiekszosc tych ludzi co lazlilo na Ruch jak Gornika w E-klasie nie bylo to byli przeciepy z Rudy Slaskiej z Gornika na Ruch a od kibicow jest kasa a przez kasa buduje sie silny zespol
:super:

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#618 Post autor: Chudy81 » 27 maja 2011, o 20:36

Nie pierwszy raz walczyłam o licencję, ale tak jak dzisiaj to już się dawno nie denerwowałam - przyznaje.
A dwa dni temu była pewna, że na 100% dostaniemy licencję więc o co tu chodzi?
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#619 Post autor: forrest » 27 maja 2011, o 20:37

ciśnienie chudy :D
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#620 Post autor: Chudy81 » 27 maja 2011, o 20:42

może mam nadzieję, że nie będzie takiego ciśnienia przy transferach tego lata.
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Rafal1920
Kontakt:

#621 Post autor: Rafal1920 » 27 maja 2011, o 20:56

Jak ktos z Wos niy wierzy w licyncja do szczew to jes w blyndzie. Predydynt Zabrza Manka-Ciulik :D abo jak tam ty rurze leci na lokach stanie zeby te fryndzle ta licyncjo dostali. Tak jak ktos pisol z Wos ucierpiom podatniki, a miasto zas sie zaduzy skuli klubu. Ale niy Nasza sprawa. Teraz ino czekac do tego 27 czyrwca na Walne Zgromadzynie Akcjonariuszy i rozwoj sytuacji. Panie Smargowicz momy nadzieja, ze Pan niy rzuco slow na wiatr!!!

arcio
Kontakt:

#622 Post autor: arcio » 27 maja 2011, o 20:59

Chudy81 pisze:może mam nadzieję, że nie będzie takiego ciśnienia przy transferach tego lata.
nie będzie transferow - nie będzie ciśnienia
nigdy nie jest za późno

bRayan72

#623 Post autor: bRayan72 » 27 maja 2011, o 21:16

arcio pisze:
spyru pisze:Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.
nie zapominaj o hagim
i o tysiącach naszych krepli, oni popełnili by zbiorowe samobójstwo.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#624 Post autor: spyru » 27 maja 2011, o 21:44

bRayan72 pisze:
arcio pisze:
spyru pisze:Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.
nie zapominaj o hagim
i o tysiącach naszych krepli, oni popełnili by zbiorowe samobójstwo.
No faktycznie :mur: zapomniałem o nich :rotfl:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

bRayan72

#625 Post autor: bRayan72 » 27 maja 2011, o 22:00

Przy okazji licencyjnych kłopotów pojawiła się informacja, ze wierzyciele Górnika złożyli w sądzie wniosek o upadłość klubu. - Ta firma, o której mowa, nie jest wierzycielem Górnika. Spotkałem się faktycznie z prymitywnym szantażem próby wyłudzenia pieniędzy z Górnika, co do których nie istnieje żaden tytuł prawny. Takim szantażom ulegał nie będę - kategorycznie zapewnia prezes Młynarczyk.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

marek79
Kontakt:

#626 Post autor: marek79 » 27 maja 2011, o 22:15

Wszyscy sam godocie ze mieliscie sztresa przed decyzją w sprawie licyncji. A jo sie w ogole niy stresowoł a to z powodu sklerozy. Colkym mi z gowy wyleciało ze dzis podejmuja decyzja i tak jak zawsze po przyjsciu do dom wlonczoł zech kompa tak tym razym dopiyro o 20 ze wlonczyl i dziynki tymu zech zaoszczyndziol nerwow. :super: :D :rotfl:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#627 Post autor: Lutz » 27 maja 2011, o 22:19

Dokładnie, niech lecą dlatego, że są słabi sportowo. Każda inna wersja nie daje mi żadnej satysfakcji. Spadki i awanse przy zielonym stoliku są obrzydliwe.
Widza, że opinie na temat szczewościerw i ich licencji som tukej podzielone, co mie osobiście bardzo smuci :(
Jo moga trziamć kciuki za Polonia, Piasta skuli mie za Fortuna Wyry, ale niy za tyn komunistyczny wynalazek kery jak by móg kożdymu z nos nóź w plecy by wbioł. Mało nom te płazy krzywdy narobili ? Przypomna ino Szczakowianka, przypomna ino Mazura itd.itp..... móg bych tak wymieniać w niyskończoność. Banda szczewskich hipokrytów kero niy zasługuje na nic inkszego jak na likwidacja !!!!
Niy rozumia tych co sie w jakiś sposób litujom nad tom padlinom. Ani to ślonskie, ani polskie, ani niemieckie - wytwór czerwony propagandy której tradycje podtrzymujom do dzisiej, prosząc np. Gliwice o wynajem stadionu. Hipokryzja i zakłamanie !!! Raus z tym ścierwem !!!

A z naszy licencji sie ciesza - za rok bydzie ta samo komedia :)

marek79
Kontakt:

#628 Post autor: marek79 » 27 maja 2011, o 22:31

Lutz pisze:[

Mało nom te płazy krzywdy narobili ?
Lutz łoni nom w życiu krzywdy niy zrobili i niy zrobiom.

Nigdy sie do naszego poziomu niy zbliżyli i niy zbliżom. My są Niebiescy - najlepsi z najlepszych.

adamo_R

#629 Post autor: adamo_R » 27 maja 2011, o 22:35

marek79 pisze:Wszyscy sam godocie ze mieliscie sztresa przed decyzją w sprawie licyncji. A jo sie w ogole niy stresowoł a to z powodu sklerozy. Colkym mi z gowy wyleciało ze dzis podejmuja decyzja i tak jak zawsze po przyjsciu do dom wlonczoł zech kompa tak tym razym dopiyro o 20 ze wlonczyl i dziynki tymu zech zaoszczyndziol nerwow. :super: :D :rotfl:
ty sie przeczytej te komenty od 11.00 od adika do tego czasu co doł Lysy ze momy ta licencjo .... jedyn zawał, drugi 1,5 paki cygaret wykurzył (pozdro tommy ;) ) reszta coś tam inkszego... terozki co, ino podnieś poziom sportowy ,a w tedy zajś ludzie bydom przyłazić na C6......... Smogor dowej te miliony na transfery ;)

gRuzin
Kontakt:

#630 Post autor: gRuzin » 27 maja 2011, o 23:23

Lutz mosz recht żabole to nawet barwy ruskie mają! a nojbardzij nerwuje to że im sie zawsze wszystko należy. poloni stadionu odmówili a teraz wręcz żondajom stadionu od piasta albo nojlepij jakby mogli grać w chorzowie na SŚ

Zablokowany