Licencja
-
- Kontakt:
Re: Licencja
Niy wiym jak dzialo ta komisja i czy bydom gukac na tabela. Niy ma sie co oszukiwac, szczewa i lwowioki majom ciynzko sytuacja i bylo to wiadome przed duzo wczesniyj. Mom nadzieja, ze Buethen poleci sportowo a szczewo licencyjnie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
pRimo1920 pisze:To zrozum chopie tu nie chodzi o pilka nozno ino o kibicow zobejz sieja kGornika nie bylo e E-klasie ilu nos na szpile lazilo a ile teroz lazi a wiesz czymu Odpowiedz jest tako ze Wiekszosc tych ludzi co lazlilo na Ruch jak Gornika w E-klasie nie bylo to byli przeciepy z Rudy Slaskiej z Gornika na Ruch a od kibicow jest kasa a przez kasa buduje sie silny zespolstan01 pisze:Kompleksy i jeszcze raz kompleksy. Co żabole przeszkadzają Nam, NIEBIESKIM, w ekstraklasie w zdobyciu np. odpowiedniego miejsca w lidze itp.bogas1985 pisze:Ciagle zyjemy. Licencja dla zaboli?....jestem podzielony. Wolalbym juz ich nigdy nie ogladac w Ekstraklasie, ale wolalbym by spadli w sposob normalny tak jak 2 sezony wstecz. Z drugiej strony, jesli chcemy choc ludzic sie o silny Ruch to nie mozemy miec zadnej konkurencji w Ekstraklasie.
Ale szczewa i tak dostana licencje. Spokojnie
"Z drugiej strony, jesli chcemy choc ludzic sie o silny Ruch to nie mozemy miec zadnej konkurencji w Ekstraklasie." Kogoś chyba po....ło, abo jo czegos niy rozumia???

- Chudy81
- Kontakt:
Nie pierwszy raz walczyłam o licencję, ale tak jak dzisiaj to już się dawno nie denerwowałam - przyznaje.
A dwa dni temu była pewna, że na 100% dostaniemy licencję więc o co tu chodzi?
A dwa dni temu była pewna, że na 100% dostaniemy licencję więc o co tu chodzi?

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- forrest
- Kontakt:
- Chudy81
- Kontakt:
może mam nadzieję, że nie będzie takiego ciśnienia przy transferach tego lata.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Jak ktos z Wos niy wierzy w licyncja do szczew to jes w blyndzie. Predydynt Zabrza Manka-Ciulik
abo jak tam ty rurze leci na lokach stanie zeby te fryndzle ta licyncjo dostali. Tak jak ktos pisol z Wos ucierpiom podatniki, a miasto zas sie zaduzy skuli klubu. Ale niy Nasza sprawa. Teraz ino czekac do tego 27 czyrwca na Walne Zgromadzynie Akcjonariuszy i rozwoj sytuacji. Panie Smargowicz momy nadzieja, ze Pan niy rzuco slow na wiatr!!!

-
- Kontakt:
nie będzie transferow - nie będzie ciśnieniaChudy81 pisze:może mam nadzieję, że nie będzie takiego ciśnienia przy transferach tego lata.
nigdy nie jest za późno
-
i o tysiącach naszych krepli, oni popełnili by zbiorowe samobójstwo.arcio pisze:nie zapominaj o hagimspyru pisze:Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No faktyczniebRayan72 pisze:i o tysiącach naszych krepli, oni popełnili by zbiorowe samobójstwo.arcio pisze:nie zapominaj o hagimspyru pisze:Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Przy okazji licencyjnych kłopotów pojawiła się informacja, ze wierzyciele Górnika złożyli w sądzie wniosek o upadłość klubu. - Ta firma, o której mowa, nie jest wierzycielem Górnika. Spotkałem się faktycznie z prymitywnym szantażem próby wyłudzenia pieniędzy z Górnika, co do których nie istnieje żaden tytuł prawny. Takim szantażom ulegał nie będę - kategorycznie zapewnia prezes Młynarczyk.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Wszyscy sam godocie ze mieliscie sztresa przed decyzją w sprawie licyncji. A jo sie w ogole niy stresowoł a to z powodu sklerozy. Colkym mi z gowy wyleciało ze dzis podejmuja decyzja i tak jak zawsze po przyjsciu do dom wlonczoł zech kompa tak tym razym dopiyro o 20 ze wlonczyl i dziynki tymu zech zaoszczyndziol nerwow.

- Lutz
- Kontakt:
Widza, że opinie na temat szczewościerw i ich licencji som tukej podzielone, co mie osobiście bardzo smuciDokładnie, niech lecą dlatego, że są słabi sportowo. Każda inna wersja nie daje mi żadnej satysfakcji. Spadki i awanse przy zielonym stoliku są obrzydliwe.

Jo moga trziamć kciuki za Polonia, Piasta skuli mie za Fortuna Wyry, ale niy za tyn komunistyczny wynalazek kery jak by móg kożdymu z nos nóź w plecy by wbioł. Mało nom te płazy krzywdy narobili ? Przypomna ino Szczakowianka, przypomna ino Mazura itd.itp..... móg bych tak wymieniać w niyskończoność. Banda szczewskich hipokrytów kero niy zasługuje na nic inkszego jak na likwidacja !!!!
Niy rozumia tych co sie w jakiś sposób litujom nad tom padlinom. Ani to ślonskie, ani polskie, ani niemieckie - wytwór czerwony propagandy której tradycje podtrzymujom do dzisiej, prosząc np. Gliwice o wynajem stadionu. Hipokryzja i zakłamanie !!! Raus z tym ścierwem !!!
A z naszy licencji sie ciesza - za rok bydzie ta samo komedia

-
- Kontakt:
Lutz łoni nom w życiu krzywdy niy zrobili i niy zrobiom.Lutz pisze:[
Mało nom te płazy krzywdy narobili ?
Nigdy sie do naszego poziomu niy zbliżyli i niy zbliżom. My są Niebiescy - najlepsi z najlepszych.
-
ty sie przeczytej te komenty od 11.00 od adika do tego czasu co doł Lysy ze momy ta licencjo .... jedyn zawał, drugi 1,5 paki cygaret wykurzył (pozdro tommymarek79 pisze:Wszyscy sam godocie ze mieliscie sztresa przed decyzją w sprawie licyncji. A jo sie w ogole niy stresowoł a to z powodu sklerozy. Colkym mi z gowy wyleciało ze dzis podejmuja decyzja i tak jak zawsze po przyjsciu do dom wlonczoł zech kompa tak tym razym dopiyro o 20 ze wlonczyl i dziynki tymu zech zaoszczyndziol nerwow.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Lutz mosz recht żabole to nawet barwy ruskie mają! a nojbardzij nerwuje to że im sie zawsze wszystko należy. poloni stadionu odmówili a teraz wręcz żondajom stadionu od piasta albo nojlepij jakby mogli grać w chorzowie na SŚ