Licencja
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Licencja
Zyskać gwarancje finansowe przez weekend to duże wyzwanie.
Jaga i Śląsk mają licencje.
Jaga i Śląsk mają licencje.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2011, o 18:03 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
szczewa to mogom jeszcze pochytac 'jakos', moze zacznom negocjowac z Allianzem. Buethen juz je pochytany. Bartyla uostatnio godol, ze ostatkiym sil znolezli srodki.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- Matex
- Kontakt:
Dokladnie o to chodzi..!! a co do Bielska to ich powaznie nie biora jako rywali.Tylko szczewa moga nom zagrozic a jak zleca to sie moze rozsypia bo dlugi jakie Allianz zrobil sa niby potezne.W Gdansku tez sie ciesza ze Arka leci.Ja bym sie cieszyl jak by Beuthen i Hindenburg zlecieli to jest normalne.
Czekom na 15 Gwiazdka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak Górnik rzeczywiście nie dostanie licencji to ArkA się utrzyma
-
- Kontakt:
No Polonia to już ma pewny spadek sportowy,...Ja bym sie cieszyl jak by Beuthen u Hindenburg zlecieli to jest normalne
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Kontakt:
Jaga i WKS tyz z licencjami
Komisja Odwoławcza ds. Licencji Klubowych na dzisiejszym posiedzeniu rozpatrzyła odwołania pięciu klubów. Licencję na grę w ekstraklasie w kolejnym sezonie rozgrywkowym prócz Lechii Gdańsk, Ruchu Chorzów i Polonii Warszawa otrzymały także Jagiellonia Białystok i Śląsk Wrocław.
Jagiellonia została objęta nadzorem infrastrukturalnym, a Ruch finansowym.
Komisja odroczyła wydanie decyzji w sprawie przyznania licencji Polonii Bytom i Górnikowi Zabrze. Do wtorku kluby zostały zobowiązane do uzupełnienia wymaganej dokumentacji.
Komisja Odwoławcza złożyła również wniosek do Wydziału Dyscypliny w sprawie ukarania Polonii Warszawa i Jagiellonii Białystok ze względu na niezłożenie wymaganych dokumentów w terminie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
nie zapominaj o hagimspyru pisze:Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
A co do dokładniej dla nas oznacza?. Czy w przypadku nie rozwiązania problemów z zadłużeniem w stosunku do piłkarzy(bo domniemam że o to chodzi PZPN), mogą nas czekać jakieś "problemy"?.Jagiellonia została objęta nadzorem infrastrukturalnym, a Ruch finansowym.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Kontakt:
w zeszłym roku tez my tak mieli - beda sprawdzac regularnie czy płacimy, np raty do Grunwaldu i Pasjonata, jak nie to moga nam zawiesić licencje chyba ale nie wiem co sie z tym wiąże, natomiast na pewno bedzie to miało wpływ na licencje za rok - wtedy już nie uwierza
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- Chudy81
- Kontakt:
Ja zaczną negocjować z Allianzem i sprzedadzą się za 30 mln czy na ile tam mają zadłużenie po czym wystartują od nowego sezonu jako Allianz Zabrzepedro-sbl pisze:szczewa to mogom jeszcze pochytac 'jakos', moze zacznom negocjowac z Allianzem. Buethen juz je pochytany. Bartyla uostatnio godol, ze ostatkiym sil znolezli srodki.

sorki ale nie jestem grafikiem i robiłem to w paincie

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
"Górnik i Polonia na razie bez licencji. Jeśli chcą ją otrzymać - muszą przedstawić gwarancje finansowe. Mają czas do wtorku do godz 12."
o co w tym chodzi?
jakie gwarancje?
ze niby jak...? majac 30baniek dlugu... ?
a my wlasnie rozpoczynamy wariant optymistyczny
o co w tym chodzi?
jakie gwarancje?

nrsl
Ciagle zyjemy. Licencja dla zaboli?....jestem podzielony. Wolalbym juz ich nigdy nie ogladac w Ekstraklasie, ale wolalbym by spadli w sposob normalny tak jak 2 sezony wstecz. Z drugiej strony, jesli chcemy choc ludzic sie o silny Ruch to nie mozemy miec zadnej konkurencji w Ekstraklasie.
Ale szczewa i tak dostana licencje. Spokojnie
Ale szczewa i tak dostana licencje. Spokojnie
-
- Kontakt:
Nie ma się czym podniecać. Górnik i tak dostanie licencję, Bytom i tak spadnie 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do żaboli to nie byłbym taki pewien, że dostaną. Mają przedstawić gwarancje finansowe, czyli de facto kasę, a oni mają tylko ugody. Kasy na te ugody już nie ma. No chyba, że przez weekend wyczarują.
-
- Kontakt:
miasto im do gwarancja, z kapsy podatników frajerów, zamknom im pora szkoł, cięcie tu i tam i szczewa bedom zaś mieć kaska na Kasperczaków!shogi222 pisze:"Górnik i Polonia na razie bez licencji. Jeśli chcą ją otrzymać - muszą przedstawić gwarancje finansowe. Mają czas do wtorku do godz 12."
o co w tym chodzi?
jakie gwarancje?