Licencja
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Licencja
na naszyj oficjalnyj pisze to samo
- _BiADACZ_
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Biadacz 

- Hageno
- Kontakt:
Szczerze to jo żabolom życa coby slecieli.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja tak samo, ale tak jak to zrobili ostatnio a nie przy stolikuHageno pisze:Szczerze to jo żabolom życa coby slecieli.

- Matex
- Kontakt:
Jest dobrze bardzo sie balem ze sie znow do czegos przy...ola.!! Nie wiem czy to nienawiesc do Gornika ale mam nadzieje ze Szczewa tej licencji nie dostana i zleca.!! wtedy jestesmy jedynym klubem e-klasy w calym regionie sprzyja to przeciaganiu piknikow na slaski w nastepnym sezonie.
Czekom na 15 Gwiazdka.
- Hageno
- Kontakt:
Jakbyś poczytał niektóre fora, chociażby sportslaski, to nie byłbyś taki pewny. Tam niektórzy srają o zgodzie śląskich klubów, o szacunku do żaboli, i od tej gadki, nawet internetowej rzygać się chce. Pozdrawiam, bo mamy świętować, a nie się teraz żabolami zajmowaćspyru pisze:Nie wiem czy byś znalazł tu kogoś, kto by im nie życzył.

-
- Kontakt:
Jo myśla że bydzie jeszcze gorzej u nich, z takim długiem pewnie myślą nad ogłoszeniem upadłości.Ozor pisze:ja tak samo, ale tak jak to zrobili ostatnio a nie przy stolikuHageno pisze:Szczerze to jo żabolom życa coby slecieli.
- KajzeR Wiluś
- Kontakt:
Dokładnie, niech lecą dlatego, że są słabi sportowo. Każda inna wersja nie daje mi żadnej satysfakcji. Spadki i awanse przy zielonym stoliku są obrzydliwe.
PS
Górnik licencję i tak otrzyma...
PS
Górnik licencję i tak otrzyma...
Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
- Martinezku
- Kontakt:
"Górnik i Polonia na razie bez licencji. Jeśli chcą ją otrzymać - muszą przedstawić gwarancje finansowe. Mają czas do wtorku do godz 12."
Źródło GW
Źródło GW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dyskopolo tyż już mo licyncja.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Narazie licencja momy My, Dyskopolo i Lechia
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
A wiadomo coś o licencjach dla beniaminków w ekstraklasie?. Gdzie będą grać, bo Podbeskidzie chyba nie u siebie?.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Kontakt:
Niystety niy jedynym bo Bielsko wlazlo. Jednak do mie sprawom absolutnie fantastycznom byloby kej Ruch bylby jedynom druzynom w ekstraklasie. Mom w rzyici Gliwice, Buetheny czy derby z cygonami, niych sie wszyscy razem kiszom w 1 lidze. Tako sytuacja i przejscie na SS, trzeba wykorzystac bo drugiyj takiyj szansy na podkreslenie naszyj sily miec niy bydymy.Matex pisze:Jest dobrze bardzo sie balem ze sie znow do czegos przy...ola.!! Nie wiem czy to nienawiesc do Gornika ale mam nadzieje ze Szczewa tej licencji nie dostana i zleca.!! wtedy jestesmy jedynym klubem e-klasy w calym regionie sprzyja to przeciaganiu piknikow na slaski w nastepnym sezonie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280