Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław (25.05.2011 godz. 19)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
bluefil
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław (25.05.2011 godz. 19)

#31 Post autor: bluefil » 24 maja 2011, o 10:01

heli pisze:A parafrazując słowa ch-r napisane wyżej, powiem tak:

A ja to mam w du*** czy komuś w klubie na tym zależy , mnie zależy i to sie liczy.

A więc do zobaczenia 3 punkty nasze.
Ja dokladnie tak samo! Melduje sie i niy wynokwiom! A na nastepna runde kupuje karnet. To jest moj klub, to moje niebieskie przywiazanie i obowiazek! Nawet moj ojciec (60 lat) powiedzial, ze wlasnie szczegolnie pojdzie na ten mecz, na przekur malkontentom, narzekaczom i rozkapryszonym pilkarzykom! Chyba za regularnie kasa dostawali i teraz sie im w du*** poprzewracalo. Jezeli poslizg to tylko miesiac (kwiecien) lub dwa (w niektorych wypadkach - marzec/kwiecien), a mecz z Polonia odpuscili z tego powodu to dla mnie przegiecie i mam nadzieje, ze Waldek postawi na mlodych.
Tylko Ruch Sie Liczy! Jezdzilem na druga lige na najgorsze pasci, mecze w ulewach (z Siarka taki dramat pamietam), sniezycach i nic mnie nie powstrzyma od przyjscia na mecz w srode.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: mulan » 24 maja 2011, o 10:16

Lysy zgadzam sie! I zrobie to samo! I to juz nie chodzi o wiernosc, bo jesli kto tu kogos wykiwal i zdradzil to tylko oni nas. Nie zasluguja.
zaslugiwali by gdyby grali dla swoich kibicow, nie dla TYLKO pieniedzy.
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: west72 » 24 maja 2011, o 10:40

bluefil pisze:
heli pisze:A parafrazując słowa ch-r napisane wyżej, powiem tak:

A ja to mam w du*** czy komuś w klubie na tym zależy , mnie zależy i to sie liczy.

A więc do zobaczenia 3 punkty nasze.
Ja dokladnie tak samo! Melduje sie i niy wynokwiom! A na nastepna runde kupuje karnet. To jest moj klub, to moje niebieskie przywiazanie i obowiazek! Nawet moj ojciec (60 lat) powiedzial, ze wlasnie szczegolnie pojdzie na ten mecz, na przekur malkontentom, narzekaczom i rozkapryszonym pilkarzykom! Chyba za regularnie kasa dostawali i teraz sie im w du*** poprzewracalo. Jezeli poslizg to tylko miesiac (kwiecien) lub dwa (w niektorych wypadkach - marzec/kwiecien), a mecz z Polonia odpuscili z tego powodu to dla mnie przegiecie i mam nadzieje, ze Waldek postawi na mlodych.
Tylko Ruch Sie Liczy! Jezdzilem na druga lige na najgorsze pasci, mecze w ulewach (z Siarka taki dramat pamietam), sniezycach i nic mnie nie powstrzyma od przyjscia na mecz w srode.

popieram zrobię podobnie,Piłkarze,działacze ciągle sie coś zmienia ale RUCH zawsze jest RUCHEM i to dla RUCHU powinno się przyjść na stadion ,Kto tego nie pojmuje niech siedzi w doma i strzelo focha podobnie jak nasi kopacze :zdziwko:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Harpo
Kontakt:

#34 Post autor: Harpo » 24 maja 2011, o 11:02

Zaje...fajnie! Widać, że w końcu będzie luz na Cichej: dla każdego 10 wolnych krzesełek!
Można se grilla zrobić? Na jednym stołku kiełbaska, na drugim chlebuś, na trzecim musztarda i serwetki, a po prawej jakiś browarek. No, a przede mną grill. Piknik na Cichej - to mi się podoba ;) Grają o nic ,wiec emocji nie będzie.
Jest tylko problem: piro na trybunach zabronione... Czy grill to piro?
:D
PS. Nie tak ma wyglądać ostatni mecz, nie tak... :/
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Patrykk

#35 Post autor: Patrykk » 24 maja 2011, o 11:19

ch-R pisze:
Lysy pisze:
ch-R pisze:Od tego szpilu zalezy czy kupuja karnet na przyszły sezon . A niech .........ida na ten piknik !
wierzysz , że komuś w klubie zależy na tym żebyś kupił karnet?
A ja to mam w du*** czy komuś w klubie na tym zależy , mnie już nie zależy i to sie liczy.
Ide sobie na szpil i jestem 1000 razy kontrolowany , macany i sprawdzany czy aby na pewno mam karnet czy tam karte kibica , na szpilu jest ch***ia a z murawy jestem "opstrykany" z aparatów CBŚ czy ABW i ch** go wie z czego jeszcze , z trybun zawijają gościa bo stoi a nie siedzi , marketing daje du** z balami dla dzieci a po szpilu na drogówka urządza sobie polowanie na pijanych kierowców tuż pod stadionem tworząc ogromne korki . ch** w du** POpaprańcom !
Oczywiście pisze to w ogromnych emocjach . NaRa !
100% racji!
To, że nie przyjdziemy na ten mecz będzie nie tylko ciosem w grajków którzy odpuścili ostatni mecz, będzie GŁÓWNIE sprzeciwem wobec tego całego cyrku, który został opisany przez kolegę wyżej.
BOJKOT!
Oberschlesien Erwache !!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Mirek » 24 maja 2011, o 12:27

Piłkarzom trzeba trans napisać: zrobieni w balona kibice życzą udanych urlopów i im zaspiewac lato, lato , lato czeka...

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: daniel1222 » 24 maja 2011, o 13:06

http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;

wywiad z piechem

Śląsk Wrocław wcale nie będzie łatwiejszym rywalem niż Polonia.
- Ale to inny zespół niż „Czarne Koszule”. W przeciwieństwie do Polonii wrocławianie grają z kontry. Poza tym, mają słabszą obronę, tracą gole po golach samobójczych. Może tędy wiedzie droga do sukcesu.

no ja, jak oni myślą że przeciwnik sam se będzie bramki strzelał to nie ma się co dziwić tej padlinie jaką oglądamy :wstyd:

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: Zip » 24 maja 2011, o 13:48

Lysy, mulan.. powiedzieliście wszystko to co ja chciałem powiedzieć. Czuję się oszukany i nie zamierzam się jutro pojawić na Cichej.
In Siemian We Trust

nrsl-halemba
Kontakt:

#39 Post autor: nrsl-halemba » 24 maja 2011, o 14:00

Te same nastawienie mom jak poprzednicy ! nie zasługują po tym co pokazali żeby iść ! BOJKOT !
Niebieska Dzielnica Halemba

Harpo
Kontakt:

#40 Post autor: Harpo » 24 maja 2011, o 14:49

daniel1222 pisze:Poza tym, mają słabszą obronę, tracą gole po golach samobójczych. Może tędy wiedzie droga do sukcesu.
:szok:
Świetnie: to będą nabijać w polu karnym graczy Ślaska - a nuż wpadnie jakiś samobój?
Ja pierniczę, szczyt minimalizmu :dobani:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#41 Post autor: forrest » 24 maja 2011, o 15:06

a nie pomyśleliście że Piech miał na myśli że będzie trzeba atakować i strzelać a byc może albo z akcji będzie brama albo wbija. To co Piech powiedział oznacza tylko to że bardzo dobrze znają przeciwnika i tyle...
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#42 Post autor: Marceli ~Sk~ » 24 maja 2011, o 15:17

Wypowiedz PANA Piecha to jakby woda na mlyn. Teraz lepiej zagrala?! Jak juz jest q.. po wszystkim. To jest robienie kibicow za ciu... . Jawnie ! Ten mecz z polonia to jest wielkim skandalem. To nie jest wypadkiem przy pracy. Dlaczego nikt z dzialaczy nie otwirzy swojej geby? Brak wyjasnien tez jest pewna odpowiedza.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: Mikoruch » 24 maja 2011, o 15:27

BOJKOT .
Najpierw Polonia B, teraz Polonia W.

Żeby naszym piłkarzykom kiedyś jakiś murarz nie zastrajkował (bo szef nie płaci) jak im bydzie murowoł chałupa i zrobi krzywe ściany.

...To trza nie wychodzić na szpil i koniec, a nie olewać kibiców :dobani:

Awatar użytkownika
NIEBIESKA GODULA
Kontakt:

#44 Post autor: NIEBIESKA GODULA » 24 maja 2011, o 16:45

maku86 pisze:Jo tyz ida, Ruch to moje życie i tak juz pozostanie, nie ide dla działaczy, nie ide dla ochorny czy policji ide bo Jestem wierny tym barwą na dobre i na złe
Jo też ida na szpil i dzisiej żem bajtlowi karta wyrobił chca mu pokazać że serce się mo niebieskie na całe życie DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE

raul1974
Kontakt:

#45 Post autor: raul1974 » 24 maja 2011, o 17:01

bojkot..!!!??Może od razu zróbcie bojkot na cały następny sezon-w końcu w większości będą w nim grali zawodnicy którzy"oddali"zwycięstwo Polonii..
Ruch w mym seRcu na dobRe i złe.
PS:tRadycji się nie bojkotuje,-tylko kultywuje..
Współczucia dla tych-niby kibiców..
Niebieski koloR, honoR,i wiaRa
Kocham Ruch Chorzów..
naRa

ODPOWIEDZ