Czyli jaki profesjonalizm piłkarzy i działaczy - taki sam dziennikarzy

W pozostałej części cytował dyskusje nas kibiców na górnej trybunie. Tu akurat się nie dziwię, bo co można było z meczu opisywać?

ciekaweTrzybramkowe zwycięstwo Polonii w żaden sposób nie oddaje tego, jak bardzo warszawianie zdominowali w tym meczu rywala. Chorzowianie przez dziewięćdziesiąt minut gali bez ambicji i charakteru, większość piłkarzy Waldemara Fornalika po meczu nie wyglądała nawet na specjalnie zmęczonych.
Za takie szopki jakie się wyrabia to ja Mu się nie dziwię. Facet jest ambitny, chce coś osiągnąć w piłce.. a nie,że raz dostał się do pucharów to mu pół drużyny wysprzedają, teraz była znów szansa, to znów 'coś się dzieje'...hanys1979 pisze:chyba mogymy już podziekowac Waldkowi . Bo cos mi sie zdaje ze chop opóści szeregi R
piszessz to juz chyba 4ty roz, kogo to ku*** obchodziDuszello pisze:dla mnie sezon sie juz skończył i w sroda na mecz nie ida.......
Bartek_NRŚL pisze:.To co dzisiaj pokazali to masakra...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], chropaczow, Dorcia, HullCityFC, iglo, kibol-siem-ce, Rickenn10, WolnyLogin i 85 gości