wiesiuwiesiek1 pisze:Ja mam karnet i pojde , ale jak mysle o dzisiejszym "meczu" to mi sie rzygac chce i nikomu sie nie dziwie.
Tak 2-2,5 tys.Tyle obstawiam przyjdzie w srode.W tym frajer ja

wiesiuwiesiek1 pisze:Ja mam karnet i pojde , ale jak mysle o dzisiejszym "meczu" to mi sie rzygac chce i nikomu sie nie dziwie.
Tak 2-2,5 tys.Tyle obstawiam przyjdzie w srode.W tym frajer ja
no a ja ogladałem na żywo to kto jest bardziej pokrzywdzony.przyjeżdżam, odpalam kompa..patrze: 0:3 !!!
A moze Waldek szykuje grunt pod odejscie??pRimo1920 pisze:...Natomiast musimy usiąść w klubie i porozmawiać na pewne tematy, bo chciałbym mieć pewność, że ten mecz przegraliśmy rzeczywiście tylko w kategoriach czysto sportowych. Nie będę tego rozwijał, na tym skończę.
Wypowiedz Waldka Fornalika po meczu czyzby Waldek podejrzewal korupcje?? Bo ta wypowiedz do tego moim zdaniem zmierza
Na tą chwilę może i tak,ale 3tygodnie temu zasługiwał jeszcze Malina,Stawarczyk,Jankowski,a za 2tygodnie zasługiwał będzie Janoszka,Abott,Lisowski i Komac.Po jednym szpilu nie można skreślać połowy zawodników...wiesiek1 pisze:Na ta chwile zeby grac w Ruchu zasluguja Piech , Djokic , Grzyb i Matko.Na tym koniec.Zwrociliscie uwage jak biegal Malinowski w 1 polowie ? Jakby wdupial rolade z kapusta tak 5 minut przed meczem i strasznie go do kibla gonilo.Wiem , ze to smutne co pisze.
Co ciekawe przy wyniku 0:2 troche mu sie poprawilo.
COBRA pisze:A moze Waldek szykuje grunt pod odejscie??pRimo1920 pisze:...Natomiast musimy usiąść w klubie i porozmawiać na pewne tematy, bo chciałbym mieć pewność, że ten mecz przegraliśmy rzeczywiście tylko w kategoriach czysto sportowych. Nie będę tego rozwijał, na tym skończę.
Wypowiedz Waldka Fornalika po meczu czyzby Waldek podejrzewal korupcje?? Bo ta wypowiedz do tego moim zdaniem zmierza
ten pierwszy zasługuje na 100% i to od dawna,wystarczy porównac jego motorykę i Grzyba.Na tą chwilę może i tak,ale 3tygodnie temu zasługiwał jeszcze Malina,Stawarczyk,Jankowski,a za 2tygodnie zasługiwał będzie Janoszka,Abott,Lisowski i Komac.Po jednym szpilu nie można skreślać połowy zawodników...
Dobrze żeś na 6tce nie był,bo tyla kur i chu co w strona Brzyskiego leciało,to nawet na żaby tak niy bluzgali19aRtuR20 pisze:jo tych slów trenera nie komentuja nawet... trener jest madry, i na pewno by nie wypolil czegos gupiego, a jakby chciol odejsc to zrobilby to z klasa
pytanie ino o co chodzi... gdybac nie ma sensu
co do Brzyskiego, szacunek - niech sie inny mlodszy kolega z jego druzyny uczy
niby zwykly gest, ale zapamietom to na dlugo
Użytkownicy przeglądający to forum: HaKeM i 60 gości